voetbalzone

Update: FC Groningen heeft slecht nieuws voor stagiair van Udinese

Matthijs van Laar01 jul 2016, 12:27
Laatst bijgewerkt: 01 jul 2016, 12:27
Advertentie

FC Groningen hoopt zich op korte termijn te versterken met Igor Bubnjic. De 23-jarige verdediger uit Kroatië is eigendom van Udinese, dat bereid is hem een jaar te verhuren. Voor het tot een deal komt, moet Bubnjic echter eerst bewijzen dat hij volledig fit is.

/

De stopper liep in 2015 een zware kruisbandblessure op en is daarvan hersteld, maar Groningen wenst geen risico’s te nemen. Om die reden komt Bubnjic eerst op proef. Afspraken over de voorwaarden van de huurdeal en over zijn persoonlijke eisen zijn echter al gemaakt. Mocht Bubnjic inderdaad fit blijken, dan wordt hij aan de selectie toegevoegd.

De tweevoudig international van Kroatië is afkomstig uit de jeugd van Slaven Belupo. In 2013 stapte hij over naar Udinese, dat hem vorig jaar ook al op huurbasis onderbracht bij Serie A-club Carpi. Door de blessure aan zijn knie kwam Bubnjic het voorbije seizoen echter niet verder dan twee optredens. Zijn contract in Italië loopt nog twee jaar door.

Eerder op de dag werd al bekend dat FC Groningen de komende periode gaat bekijken of Jos Hooiveld iets voor de club kan betekenen. De 33-jarige stopper is afkomstig van het Zweedse AIK.

Update 1 juli 12.27 uur - FC Groningen heeft slecht nieuws voor stagiair van Udinese
FC Groningen gaat niet in zeer met Igor Bubnjic, zo meldt de club vrijdag. De 23-jarige verdediger van Udinese is niet fit genoeg om dusdanig te trainen, dan wel wedstrijden te spelen, dat FC Groningen besloten heeft geen verder vervolg te geven aan de stage.

Bezig met laden …