Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Boateng gaat tot eind december trainen bij AC Milan

Laatste update:

Kevin-Prince Boateng is er nog altijd niet in geslaagd om een nieuwe club te vinden. De aanvallende middenvelder is niet langer welkom bij Schalke 04, maar de vraag is waar hij zijn loopbaan nu zal gaan vervolgen. Mogelijk keert hij wel terug naar AC Milan.

/

Mediaset meldt dat Boateng donderdag zal meetrainen bij de selectie van Sinisa Mihajlovic. Milan wil bekijken hoe fit de middenvelder is en of hij een aanwinst kan zijn. Mocht Boateng bevallen, dan kan Milan hem pas in januari vastleggen: omdat de vijftienvoudig Ghanees international officieel nog onder contract staat bij Schalke, mag hij niet buiten de transferperiodes om worden vastgelegd. Boateng mag wel zonder transfersom verkassen.

De 28-jarige krachtpatser speelde voor zijn vertrek naar Schalke al drie seizoenen voor Milan en kwam toen tot 74 competitiewedstrijden in de Serie A. Bij Schalke stopte de teller op 46 competitieduels en vorig seizoen werd hij uit de selectie gegooid, omdat hem slecht gedrag werd verweten.

Update 30 september 17.52 uur - Boateng gaat tot eind december trainen bij AC Milan
Kevin-Prince Boateng keert inderdaad terug bij AC Milan. I Rossoneri bevestigen via de officiële kanalen het nieuws dat de middenvelder vanaf donderdag zal gaan meetrainen. Hij blijft dat doen tot 31 december: het lijkt erop dat hij hierna een contract aangeboden zal krijgen. Boateng kan na de jaarwisseling, wanneer de transferperiode weer geopend is, transfervrij ingelijfd worden.

Denk je dat Kevin-Prince Boateng een aanwinst kan zijn voor AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb hem bij Schalke 04 niet gevolgd dus ik weet niet of hij nog een versterking is, Maar dat zal vast wel toch? is 28 jaar en Milan kan wel wat gebruiken op het middenveld denk ik plus dat die gratis is. Wauw herriner me nog die goal tegen Barcelona van hem wat een goal was dat haha hoewel die wel meer mooie goals heeft gemaakt.

30 september 2015 om 17:16

Dat was een lekkere goal ja, maar Milan heeft behoefte aan een ander soort speler. Een speler als De Bruyne die de spitsen in stelling kan brengen. Honda kan dat blijkbaar niet, en KPB was ook niet zo'n soort speler in zijn tijd bij Milan.

Als hij iets toevoegt mag die van mij wel komen, maar betwijfel het. Volgens mij speelde hij helemaal niet goed bij Schalke

30 september 2015 om 18:22

Boateng was dramatisch bij Schalke. Ook bij Milan en de clubs daarvoor stelde het weinig voor. Typisch een speler die bakken met geld heeft gekregen en werkelijk nergens presteerde.

30 september 2015 om 20:30

Pipo die niet in het betaald voetbal thuis hoort. Wel een gruwelijke moonwalk in de benen!!

Achj, die onrustzaaier wil je toch niet bij je club hebben. Brengt alleen maar ellende met zich mee.

Als Boateng kan tekenen zal Schalke zijn contract wel ontbinden. Anders is het alleen maar kapitaalsvernietiging. Boateng doorbetalen tot januari en dan gratis laten verkassen of nu meteen van de loonlijst schrappen. Daarnaast is dit voor Milan ook nog eens een betere optie, want die kunnen meteen over Boateng beschikken.

30 september 2015 om 18:04

Helaas werkt het zo niet.

Als ze hem nu schrappen moeten ze zijn gehele contract betalen en die loopt tot de zomer van 2017 dat is dus nog duurder. En als Milan hem nu een contract geet kan het sowieso pas in januari ingaan.

30 september 2015 om 18:18

Misschien als er een overeenkomst word gesloten dat het contract met goedkeuring van beide partijen kan worden ontbonden ik kan me voorstellen dat Boateng niet tot December wil wachten en dat Schalke hem niet wil blijven door betalen.

1 oktober 2015 om 08:05

Als ze een overeenkomst bereiken over ontbinding van het contract hoeft Schalke hem helemaal niks te betalen. Daarnaast kunnen transfervrije spelers nu alsnog de overstap maken toch?

Het is helaas wel een onrust stoker maar ik ben eerlijk als die FIT is zou ik als Juventus zijnde niet twijfelen om hem binnen te halen misschien zullen der hier heel veel zijn NEE aub niet ik denk dat die beste op zen recht komt op de 10 positie en die hebben we hard nodig ik zou het geen verkeerde speler vinden.

Ik hoop van niet. Hij vindt zichzelf eerder geweldig, dan dat hij daadwerkelijk is.

30 september 2015 om 18:35

Eventjes terug Balotelli en Boateng halen haha. Hopelijk pakt het deze keer beter uit voor ze.

Gemengde gevoelens,

In potentie en tijdens zijn debuut jaar bij Milan een prima middenvelder. Helaas had hij een persoonlijke voorkeur voor nr 10, dat hem totaal niet lag. (te traag en weinig beweging) maar ik vond hem een prima box to box met een heerlijk schot. Wanneer hij zijn persoonlijke doelen als balotelli enigszins bijsteld en inleverd qua salaris zie ik hem als een ervaren versterking.

Nu is het middenveld alleen al erg druk bezet en hebben we meer een dynamische nr 10 nodig dan nog een 'rotte appel'

Wat een doelpunt maakte hij toen tegen barcalona zeg. Hoop dat die weer op niveau komt dan zou het echt een versterking voor milan zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren