Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Toney, terug van gokschorsing, ‘speelt vals’ met schuim en scoort daardoor

Laatste update:

Ivan Toney heeft zaterdag zijn rentree gemaakt bij Brentford. De Engelse spits werd acht maanden geschorst vanwege het overtreden van de gokregels in de Premier League en keerde tegen Nottingham Forest (3-2 winst) succesvol terug. Toney had minder dan negentien minuten nodig om uit een vrije trap te scoren. In Engeland is commotie om het doelpunt, omdat de aanvaller voorafgaand daaraan blijkt te hebben gesjoemeld met het scheidsrechters-schuim. Zo kon Toney de bal een heel stuk verplaatsen, om die vervolgens simpel langs de muur te schieten.

Toney werd de afgelopen maanden node gemist bij Brentford. The Bees zijn bezig aan een uiterst moeizaam seizoen en hadden de laatste vijf competitiewedstrijden voorafgaand aan het treffen met Forest verloren. Waar Brentford in voorgaande seizoenen de middenmoot beklom, dreigt dit seizoen degradatie.

Brentford kwam al in de derde minuut op achterstand door een doelpunt van Forest-middenvelder Danilo. In de negentiende minuut volgde een vrije trap voor de thuisploeg op de rand van het strafschopgebied. Toney zag de muur niet goed opgesteld staan en krulde de bal er verrassend omheen. Doelman Matt Turner was daardoor kansloos.

Door de zege maakt Brentford een sprong op de ranglijst. De ploeg van Thomas Frank klimt van de zestiende naar de veertiende plek. Forest zakt juist van de vijftiende naar de zestiende plek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima goal en belangrijke 3 punten. Even wat afstand genomen van de onderste ploegen op de ranglijst. Zeker geen gezapige pot voetbal gezien!

20 januari 2024 om 21:08

Mooi dat hij op zo'n manier opnieuw kan beginnen. Goed ook voor Brentford. Leuke club met een prima opvatting, desondanks vind ik het wel een 2e divisie club. Clubs als Blackburn, Sunderland, Southampton en Middlesbrough zie ik dan toch liever in de PL dan Brentford, Luton en Bournemouth bijvoorbeeld. Ook Portsmouth en Bolton vind ik clubs die weer eens hoger mee mogen doen dan nu het geval is.

Ach ja, leuk voor Toney dit. Hoop dat hij nog een leuke transfer kan maken naar een van de grotere clubs.

20 januari 2024 om 22:17

Snap dat je dat vanuit misschien historisch perspectief zegt. Maar ik vind de manier waarop de club geleid wordt zeker PL waardig. Daarmee verdienen ze het ook gewoon om op dit niveau te spelen. Clubs als Sunderland en Portsmouth hebben meer historie, maar hebben in het recente verleden wel waardeloos beleid gehad.

Vind het dan juist wel mooi dat Brentford met gezond en verstandig beleid zo goed meedoet.

20 januari 2024 om 23:58



Als Blackburn supporter moet ik helaas toegeven dat Blackburn in werkelijk niets meer recht heeft op een plek in de EPL dan Brentford. Toevallig een titel gepakt bijna 30 jaar terug door veel geld uit te geven toentertijd.

Ik weet dat het subjectief is, maar Blackburn in de EPL is voor mij echt niet nodig. De clubs die er nu spelen hebben het allemaal verdiend. Dat gezegd hebbende zie ik graag Sunderland en Leeds terug op het hoogste niveau.

Southampton en Portsmouth hoeft van mij niet, wordt een beetje te druk met clubs van de zuidkust anders :-)

21 januari 2024 om 12:58

Misschien had hij ingezet van een goal op zoveel meter afstand.

Misschien moet er de volgende keer een muurligger bovenop de muurligger liggen!

Lekker Toney!

20 januari 2024 om 22:43

Die muur staat toch ook helemaal niet goed? Hoe kan hij zo in de korte hoek scoren?

20 januari 2024 om 23:14

Och ik ben dus niet de enige. Turner ziet dat de bal verlegd wordt en doet niets aan. En wat in de vrede doet Hudson Odoi bij die vrije trap. Nou ik ga weer verder met mijn pet opeten, want man man man...

Toney heeft de positie van de bal twee keer gewijzigd voordat hij de vrije trap nam en de scheids heeft beide keren niet gezien, haha. Die bal stond zo ver naar rechts dat zijlangs schieten een eitje geweest moest zijn. Toch blij voor hem. Hopelijk blijft hij tot de zomer en maakt hij een mooie stap.

Edit: mooi dat VZ het filmje waar mijn reactie op doelt heeft gevonden!

Dat is inderdaad een flinke sprong op de ranglijst van 16 naar 14 ....

Ongeacht waar de bal lag, de muur stond belachelijk verkeerd! Alle fout aan de keeper die de muur te slecht heeft neer gezet en vervolgens niet op de logische plek ging staan

20 januari 2024 om 23:13

Toney had nooit zo gescoord als hij de bal had laten liggen waar die oorspronkelijk lag. Je ziet dat Toney de bal nog verder verplaatst nadat de keeper de muur heeft neergezet, kan de keeper vrij weinig aan doen. Daarnaast is dit natuurlijk iets voor de VAR om die vrije trap over te laten nemen op de goede plek of een vrije trap aan forest te geven (weet niet precies wat de regels hier zijn)

20 januari 2024 om 23:30

Of aan meanen in de muur die opletten inplaats van hun kuif goed doen.

Bizar dat niemand die zag tijdens de.wedstrijd. slimmigheidje zullen we maar zeggen

Hopelijk voor Brentford blijft Toney tot het eind van het seizoen. Eigenlijk zou dat maar normaal zijn na zijn schorsing dat hij ze nu gaat helpen nu het nodig is. Zelfs mét hem kan het wel eens spannend gaan worden. Zonder Toney en Mbeumo waren ze onthoofd en Wissa kon de leemte die Tibet achterliet ook al niet opvullen en is nu op Afcon. Met Toney en Mbeumo zie ik zich makkelijk redden maar Mbeumo is nog een tijdje out. De overwinning was zeer belangrijk want in de komende 4 wedstrijden moeten ze tegen spurs en 2x tegen City. Gelukkig zijn de drie promovendi ontzettend zwak.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren