Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Thomas Tuchel wordt niet Erik ten Hags opvolger bij Manchester United af en volgt voorbeeld van Jürgen Klopp

Laatste update:

Thomas Tuchel staat volgend seizoen niet aan het roer bij Manchester United. Sterker nog, de Duitser coacht de komende periode helemaal geen team. Tuchel, die onlangs gesprekken voerde met Manchester Uniteds mede-eigenaar Jim Ratcliffe, is van plan een break van het trainerschap te nemen, zo meldt Fabrizio Romano zondagmiddag.

Eerder op de zondag trad journalist Christian Falk van BILD naar buiten met het nieuws dat the Red Devils afgelopen dinsdag met Tuchel hadden gesproken. Ratcliffe en de oefenmeester zouden elkaar in Monaco hebben gezien.

Over de inhoud van dat gesprek is weinig bekend, maar inmiddels is duidelijk dat beide partijen niet met elkaar in zee gaan deze zomer. Tuchel volgt het voorbeeld van voormalig Liverpool-hoofdcoach Jürgen Klopp en neemt tijdelijk afscheid van het voetbal, waardoor Manchester United verder moet zoeken.

Op Old Trafford is er ondertussen nog altijd geen duidelijkheid over Erik ten Hag, de man wiens positie Tuchel mogelijk zou overnemen. Volgens Romano maakt Manchester United spoedig een definitieve keuze over het wel of niet aanblijven van de voormalig Ajacied.

Indien er wordt gekozen om afscheid te nemen van Ten Hag, zal de lijst met mogelijke vervangers bijgewerkt moeten worden. Naast Tuchel is namelijk ook Kieran McKenna afgevallen als optie.

De Noord-Ier, die afgelopen twee seizoenen van de League One naar de Premier League promoveerde met Ipswich Town, besloot zijn contract te verlengen bij the Tractor Boys en zal dus niet vertrekken bij zijn huidige werkgever.

Twee van de voornaamste andere opties voor Manchester United zijn Roberto De Zerbi en Mauricio Pochettino. Beide keuzeheren zijn transfervrij sinds hun vertrek bij Brigthon & Hove Albion en Chelsea respectievelijk. Een langer verblijf van Ten Hag is ook nog altijd een optie.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Lijkt mij voor iedereen de beste keuze. Buitengewone irritante vent om naar te kijken als toeschouwer.

9 juni 2024 om 17:55

Volledig mee eens. Het zal vast een goede coach zijn want anders kom je niet aan de bak bij zulke grote clubs maar hij lijkt me een vervelende man die overal met ruzie weggaat

9 juni 2024 om 18:04

*Als Nederlandse toeschouwer. In het buitenland, misschien Duitsland nu iets minder nadat die overhoop lag met onder andere Matthaus. Maar elders hebben ze hem vrij hoog zitten.

9 juni 2024 om 18:14

Wat boeit Nederland Thomas Tuchel nou weer, of heb ik iets gemist.

9 juni 2024 om 21:40

Die vraag moet eigenlijk beantwoord worden door HeinAzijn

9 juni 2024 om 18:22

Ik kijk eigenlijk alleen naar het spel niet naar de trainer

9 juni 2024 om 23:14

Ja maar moet Eric ten Hag dit zelf we willen. Hij word zo overruled. Ik zou dit niet fijn vinden als trainer. Of je staat achter me en steunt me in de volle 100%, of ik zou ermee stoppen en de eer aan mezelf houden. Het lijkt net of ten Hag gepinpongd word en als er een trainer wel akkoord geeft hij ten Hag er gelijk uit dondert. Sorry heb echt geen enkel respect meer voor het grote ManUnited

10 juni 2024 om 07:55

wiezie wat je nu zegt is eigenlijk meer een conclusie uit alle semi-wandelgangen artikelen in de media. We hebben allemaal geen idee welke hiervan juist zijn.
Bovendien zou je het als ten hag zijnde best moeten kunnen begrijpen dat je club rondkijkt na zo'n rampseizoen.

Lijkt me dat Ten Hag gewoon aan blijft. Vraag me of je heel erg beter wordt als je de een vd overgebleven alternatieven aanstelt (Poch, De Zerbi, Southgate), en zal wel met de FA Cup en kwalificatie Europees voetbal wel zijn laatste strohalm hebben gepakt. Het veldspel was weliswaar abominabel afgelopen seizoen, maar denk dat er wel verbetering inzit als hij structureel wat vaker dezelfde spelers kan opstellen. Als er toch ontslag volgt bewijst Utd alleen maar dat ze niks hebben geleerd de afgelopen 10 jaar.

9 juni 2024 om 18:05

Als zij Southgate gaan aanstellen dan zal ik bijna denken dat Manchester United stiekem wordt gerund door Todd Boehly.

Ja zij hadden veel geblesseerde spelers. Ik vind persoonlijk de kritieken op Ten Hag niet altijd terecht.

9 juni 2024 om 18:07

Dan zullen ze bij Manchester United wel op de rem moeten trappen als Ten Hag blijft. Aankopen als Antony & Onana zijn natuurlijk funest voor je club.

9 juni 2024 om 19:01

Onana heeft gewoon een top 2e seizoenshelft gespeeld, maar je zal wel geen wedstrijden kijken. Antony is natuurlijk veelste veel voor betaald, maar daar kan Ten Hag ook niets aan doen.

Dit is allemaal best wel pijnlijk voor Ten Hag. Als ik moet geloven wat er in de tekst staat dan lijkt Ten Hag een C keuze te zijn. Normaliter rond deze tijd van het seizoen is een trainer al ontslagen en vervangen. Als uiteindelijk de favoriete kandidaten niet komen en Ten Hag daar blijft dan zou het mij moeilijk lijken om nog voor de volle 100% te gaan.

9 juni 2024 om 20:58

Veel mensen zouden dat als een uitdaging zien en gebrand zijn om het ongelijk te bewijzen van de mensen die niet meer in je geloven. Zo lang de spelers dat nog maar doen!

9 juni 2024 om 23:19

Ik begrijp die sentimenten gedeeltelijk. Persoonlijk zou ik dat niet kunnen. Als je met andere potentiële werknemers loopt te flirten om mij te vervangen de omstandigheden in rekening genomen dan is de vlam bij mij uitgeblust. Ik kan me wel voorstellen gezien de financiële plaatje hij niet uit zichzelf ontslag neemt. Het is best een flink bedrag wat hij meekrijgt mochten ze hem ontslaan.

Ik vind het maar een rare situatie.

Jammer, dan hoop ik dat ze na het EK Southgate aanstellen.

Goed dat Tuchel dit besloten heeft. Een overschatte trainer in mijn ogen. Datzelfde geld voor mij voor Pochettino. De Zerbi moet het nog waar maken, maar verdiend voordeel van de twijfel. Maar als ze nu eens goed scouten en kopen wat ze echt nodig hebben, moet ten Hag er wat van kunnen maken. Zal je zien dat er straks 1 speler met een Brits paspoort de bal over 5 meter naar de goede kleur speelt en ManU aan die ene speler haar transfer budget uitgeeft.

Een uur geleden zat Tuchel nog met Ratcliff in Monaco vanwege contract besprekingen om EtH bij United op te volgen. Wordt vervolgd.

Het is dat je het een enorme ontslagpremie krijgt, maar anders is het toch je eer te na hoe ze met Ten Hag om gaan. Eigenlijk zou je gewoon op moeten stappen en ze het maar uit laten zoeken.

10 juni 2024 om 07:57

Hendrik123 hoe gaan ze met ten hag om dan? Ze bekijken hun opties nadat ze kansloos 8e of zo geworden zijn.

11 juni 2024 om 19:22

Je moet zo’n beslissing maken voordat hij op vakantie gaat. nu hoort hij al die verhalen met al die managers waar ze mee in gesprek zijn. Dan breng je de trainer gewoon in diskrediet. En dan straks wel lekker met hem doorgaan als ze niemand anders kunnen vinden. Dat zal de trainer goed doen.

En zo zie je maar weer, dat je niet meteen elk bericht voor vol moet nemen zo is hij de beoogde opvolger van Ten Hag en zo neemt hij een pauze als trainer. Dat in een tijdsbestek van vier uur. Alles voor de clickbaits.

Tja United wil dus koste wat het kost een nieuwe coach aanstellen. Anders ga je niet met kandidaten praten terwijl je er nog steeds een hebt zitten. Blijft bizar waarom United nou zo moeilijk doet. Ga lekker verder met Ten Hag want er zijn weinig opties op het moment. En zo hoef je ook geen 10 miljoen ontslagpremier te betalen. Als je toch een andere koers wil kan je na aankomende seizoen gewoon afscheid van elkaar nemen omdat Ten Hag zijn contract toch afloopt.

10 juni 2024 om 07:59

Modricmagic ik denk dat united liever niet nog zo'n rampseizoen wil.
Wel met je eens dat er weinig opties zijn momenteel. Om een of andere reden weet united de timing van een nieuwe trainer ook altijd te verprutsen, zoals ze bijna alles altijd verkeerd weten te doen.

Ik denk niet dat ten Hag een seconde wakker hiervan ligt. Hij heeft nog een jaar en er zijn zat andere clubs beschikbaar dan United dat zijn glans kwijt is.

Gelukkig kan de geruchten molen verder met de volgende trainer. Geweldig dat ten Hag al 100 keer vervangen is de afgelopen weken. Kan niet wachten op de volgende.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren