Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

The Telegraph: Justin Bijlow in beeld bij slechts 1 club uit de Premier League

Laatste update:

Arsenal wil Justin Bijlow aantrekken indien Aaron Ramsdale vertrekt uit Londen, zo bevestigt kwaliteitskrant The Telegraph. Eerder deze week meldde De Telegraaf dat de 26-jarige doelman van Feyenoord ook op de radar staat bij Liverpool, maar die interesse lijkt op dit moment minder concreet.

The Telegraph bevestigt donderdag dat Bijlow in beeld is om tweede doelman te worden bij the Gunners, maar schrijft verder niets over Liverpool. Arsenal overweegt zich te melden bij Feyenoord indien Ramsdale de club wil verlaten. Dat is vooralsnog niet gebeurd.

Ramsdale hoopt elders weer eerste doelman te worden en geniet belangstelling van onder meer Newcastle United. Arsenal gaat huurling David Raya komende zomer definitief overnemen van Brentford, maar wil daarbij een reservedoelman vastleggen die serieus kan concurreren voor de plek onder de lat.

Achtvoudig Oranje-international Bijlow wordt gezien als serieuze kandidaat. Arsenal zal wel in de buidel moeten tasten om de Rotterdammer te strikken. Bijlow ligt in De Kuip nog tot medio 2026 vast. De sluitpost hoopt komende zomer eerst actief te zijn namens het Nederlands elftal op het EK in Duitsland.

Timon Wellenreuther


Zolang Feyenoord geen nieuwe trainer heeft, is het onduidelijk wie zich kan opmaken voor een basisplaats als keeper van de Stadionclub. De Rotterdammers hebben naast Bijlow met Timon Wellenreuther een tweede uitstekende doelman in huis. Van de Duitser is bekend dat hij niet nog een seizoen tweede viool wil spelen in De Kuip.

Andersom lijkt het ondenkbaar dat Bijlow als reservedoelman bij Feyenoord blijft. Het kind van de club heeft door de jaren heen een behoorlijke status opgebouwd, ondanks de vele blessures die hem teisterden.

Bijlow staat inmiddels op 146 officiële wedstrijden namens Feyenoord, waarin hij 54 clean sheets wist te noteren. In totaal moest de international 151 tegentreffers incasseren. Met zijn jeugdliefde wist Bijlow beslag te leggen op de landstitel (2016/17 en 2022/23), TOTO KNVB Beker (2017/18 en 2023/24) en Johan Cruijff Schaal (2018 en 2019). Daarmee gaat hij nu al de boeken in als een zeer succesvolle doelman bij Feyenoord.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Volgens mij is het gerucht van Newcastle al zelf door Ramsdale via X ontkracht. Denk dus niet dat hij gaat vertrekken en dat hij voor zijn kans gaat volgend seizoen.

24 mei 2024 om 10:50

Ramsdale gaat wel vertrekken hoor. Die blijft niet nog een seizoen als 2de viool.

24 mei 2024 om 11:19

Dat lijkt wel het meest waarschijnlijke. Maar ik verwacht niet dat Arsenal hem voor minder dan 30 miljoen laat vertrekken en dat Ramsdale op zijn beurt geen zin heeft in een club als Nottingham. Dan wordt het wel lastig, want de PL is wel verzadigd qua keepers.

Bijlow als stand-in met zijn talent, ervaring en leeftijd juich ik wel toe bij vertrek Ramsdale.

24 mei 2024 om 11:41

Ik heb liever dat we een transfervrije keeper halen. Zijn meerdere opties en dan behoud je wat geld.

Ik heb het gevoel dat Bijlow is aangeboden bij verschillende clubs in plaats van dat ze uit eigen beweegredenen geïnteresseerd zijn in die jongen. Het is echt een prima keeper, maar gezien zijn blessures snap ik niet zo goed dat ze in hem een betrouwbare back-up zien. Hem aan een grote club verkopen is het beste voor iedereen bij Feyenoord.

24 mei 2024 om 11:16

Tja, als hij fit is hele goede keeper maar wat heb je aan een tweede keeper die elke paar weken een blessure oploopt.. Vind het een lastig geval, ook voor Bijlow zelf. Als ik hem was zou ik lekker bij Feyenoord blijven want dat lijkt me voor nu wel zijn top. Niet qua sportieve prestaties maar vooral de combinatie met zijn blessuregevoeligheid. Maar kan het ook begrijpen als Feyenoord er een beetje klaar mee is. Je moet altijd een ijzersterke tweede keeper erachter zetten.

24 mei 2024 om 11:31

Als ik Bijlow was zou ik iedere kans voor een flinke salaris verhoging direct aangrijpen. Die jongen is zo vaak geblesseerrd, je weet niet hoeveel kansen e nog gaat krijgen. Dan maar ff graaien iig.

Zou voor Feyenoord ook niet verkeerd zijn. Ik vind het echt een goeie keeper en wens hem het aller beste, maar als we er als club nu nog wat geld op kunnen pakken zou ik het onderhand wel gewoon doen.

Timo eerste keeper maken en een goeie 2e aantrekken.

die 2e keeper van liverpool is ook gewoon heel goed vind ik.
dus tenzij alisson of kelleher zouden vertrekken zou bijlow pas in aanmerking komen eventueel.

verder zie ik niet heel snel hoe bijlow een eerste keeper zou worden bij een linker rijtje premier leaugue club. Buiiten zijn blessure gevoeligheid, is hij naar mijn mening gewoon niet van dat niveau... maar misschien kijk ik er verkeerd naar. Voetballend is hij goed maar qua keeperskunsten vind ik hem niet eens (veel) beter dan wellereuther.

24 mei 2024 om 11:16

Is hij uberhaupt beter dan Wellenreuther? Ik vind Wellenreuther de afgelopen 2 seizoenen een veel stabielere indruk maken. Bijlow is vooral heel sterk in één op één situaties, maar blinkt verder toch nergens echt in uit?

Gok dat ramsdale wel gaat, maar dat er een goedkoper alternatief komt. Een type Ortega wellicht.

Bijlow lijkt mij ook geen ideale tweede keeper overigens. Moet meer willen wat mij betreft...

Ramsdale zal wellicht niet naar Newcastle gaan, maar zie hem niet nog een jaar tweede keeper blijven.

Ramsdale vs Raya gaat hij al niet meer winnen bij Teta. Dus die is klaar bij Arsenal.

Liverpool is logisch. Allison en Kelleher zijn prima keepers.

24 mei 2024 om 11:24

Szczesny 😍

24 mei 2024 om 11:48

Vroeg blijkbaar teveel salaris

24 mei 2024 om 14:25

Tsja. Die is voetballend ook niet goed genoeg.
Dan kan je net zo goed investeren inderdaad in een Steele of een speler die jonger is.

Persoonlijk zie ik graag Restes komen van Toulouse. 19 jaar en nu al een toppertje. Kan alleen maar doorgroeien.

24 mei 2024 om 13:23

Jason Steele van Brighton wordt genoemd. Ik zou hem graag zien als 2e keeper. Is 33, zal vast niet moeilijk doen voor speeltijd en kan geweldig voetballen als keeper. Past prima bij Arsenal.

24 mei 2024 om 14:24

Tsja. Steele keept wel de helft nu bij Brighton hé. Als die het niet erg vind om 2e te zijn kan het inderdaad.

Vind Steele zelf niet overtuigend genoeg. Voetballend te matig voor wat hij probeert en neemt te vaak onnodige risico's.
Daarnaast vind ik hem op te lijn wel karig.

Ik kan het me niet voorstellen dat er ook maar een club geïnteresseerd is in deze speler. Hij is, helaas voor hem, veel te blessure gevoelig.

Het zou niet echt ambitieus zijn als hij naar Arsenal vertrekt om daar als tweede keeper te fungeren, tenzij hij denkt dat hij de strijd om de eerste plek kan winnen. Als hij zo graag in de Premier League wil spelen kan zijn zaakwaarnemer hem beter voorstellen bij een van de gepromoveerde clubs. Leicester zou bijvoorbeeld een interessante optie voor hem kunnen zijn.

24 mei 2024 om 13:43

Speelt Hermansen er ook niet uit. Dat is het probleem in PL, geen enkel team heeft een keepersprobleem. Behalve wellicht Ipswich of als er transfers komen.

Een zeer blessuregevoelige keeper als 2e keeper nemen slaat echt nergens op.

Denk dat indien dit gebeurt de 3e doelman nog wel eens speeltijd kan gaan krijgen bij Arsenal

Ruilen met barkas, als die geblesseerd is hebben wij branderhorst ook gewoon nog.
Prima deal

24 mei 2024 om 13:29

Ik mag toch hopen dat Bijlow voor minimaal het dubbele van wat een Barkas moet opbrengen verkocht gaat worden.

24 mei 2024 om 14:55

Barkas is minstens zo goed en zelden geblesseerd.

Dan toch echt als derde of vierde keeper toch? Iemand die zo vaak geblesseerd is wordt toch door geen enkele PL club als potentiële eerste keeper gezien?

Eigenlijk vind ik Bijlow een ideale 2e keeper voor een grote club. Qua talent kan hij het niveau prima aan, alleen zijn blessuregevoeligheid is nogal een probleem. En laat je nou als 2e keeper van een grote club over het algemeen alleen wat bekerpotjes spelen en hier en daar een wedstrijdje de eerste keeper vervangen, waardoor je dus veel minder belast wordt en je zeer waarschijnlijk veel minder geblesseerd bent. Dan kan je vanuit die situatie weer werken aan je algehele fysiek waardoor je op langere termijn gewoon ook de belasting van 1e keeper zijn aan kunt.

24 mei 2024 om 14:59

Tenzij je op trainingen weer geblesseerd raakt. Maar in dat geval vraag ik mij af of je daadwerkelijk liever 2e keeper bent in een topcompetitie of eerste keeper bij Feyenoord.

Bijlow lekker wegdoen, Timon 1e keeper en dan Olij halen als stand-in.

We hebben in het verleden vaak genoeg mannen van glas gehad binnen de selectie. Alsjeblieft niet zeg.
Goede keeper, dat zeker. Maar Justin kan de ED fysiek niet eens aan, die houdt het in de BPL geen eens 90min vol.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren