Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sevilla stuurt Chelsea-international na een seizoen terug naar Londen

Laatste update:

De wegen van Marko Marin en Sevila scheiden per 30 juni. De 25-jarige middenvelder maakte vorig jaar zomer de tijdelijke overstap van Chelsea naar het Ramón Sánchez Pizjuan, zonder optie tot koop. De Zuid-Spaanse club gaat hoe dan ook niet proberen om Marin toch definitief over te nemen.

/

Monchi, technisch directeur van Sevilla, suggereerde een week geleden al dat Marin komend seizoen geen deel zou uitmaken van de selectie van trainer Unai Emery. De clubleiding wilde eerst de Duits international, goed voor zestien A-interlands, op de hoogte brengen.

Marin kwam afgelopen seizoen tot dertig officiële wedstrijden voor Sevilla, dat in de Primera División op een vijfde plaats eindigde. De ex-speler van Borussia Mönchengladbach en Werder Bremen maakte twee doelpunten, beide in het gewonnen Europa League-toernooi. Het is onduidelijk of hij nog toekomst heeft bij Chelsea, waar zijn contract pas medio 2017 afloopt.

Marko Marin kan Chelsea goed van pas komen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vraag me af hoeveel Chelsea maar niet binnen kan halen door alle overbodige spelers te verkopen...

2 juni 2014 om 20:33

Het is toch veel rommel hoor. Zou niet weten wie nu staat te springen voor Marko Marin, misschien een Duitse middenmotor ofzo? Wat brengt die nog op, hoogstens 4-6M denk ik.

2 juni 2014 om 21:19

Chelsea krijgt het wel vaak voor elkaar om een mooie transfersom te vangen

2 juni 2014 om 21:26

Het gerucht gaat dat Borussia Mönchengladbach in gesprek is met Chelsea over Marin. Ik zou het super vinden als die weer naar gladbach komt, gaat daar zeker minuten maken

2 juni 2014 om 21:45

Zou zo een club als Gladbach een interessant salaris kunnen bieden aan een Marin? Prijs/kwaliteit verhouding is hij volgens mij niet heel interessant, of hij zou zelf zwaar moetwn zakken in zijn looneisen.

2 juni 2014 om 21:33

Hoeveel hebben ze toen voor Marin betaald dan? Zonde van al die carrières hoor.

3 juni 2014 om 11:06

Marin kwam transfervrij over van SV Werder Bremen in de zomer van 2012 en tekende toen een vijfjarig contract tot en met de zomer van 2017. Hij heeft slechts een seizoen niet echt gespeeld en heeft op basis van afgelopen seizoen genoeg wedstrijdritme om voor een subtopper van meerwaarde te zijn, maar bij Chelsea is hij gewogen en (terecht) te licht bevonden.

2 juni 2014 om 21:59

Stravven@@
Dat ia het probleem van chelsea.
die hebben die hele marin de vernieling in geholpen zoals meerdere talenten.
alleen maar om het hebben hebben hebben gedrag.
kevin de bruyne, marco marin, sturridge, torres,

Allemaal spelers wat bij hun vorige club uitblinkers waren maar dan moet chelsea hebberig doen en daarmee de concurrenten niks gunnen en een speler naar de afgrond helpen.

trieste boel daar
ik zou hoe jammer het ook is voor die spelers geen van die spelers kopen laat ze maar lekker cashen en daarna transfervrij ophalen is dat gezeik hopelijk ook gauw opgelost

2 juni 2014 om 22:13

Torres was geen talent meer toen hij naar Chelsea kwam, maarja Arsenal fans kunnen alleen maar klagen want als je gaat kijken met welke talenten het goed is gekomen dan is dat lijstje van jou niks vergeleken. Hazard, Mata, Schurrle, Willian, Azpli, Terry, Lamps, Essien, Drogba en ga zo maar verder

2 juni 2014 om 22:22

Marko Marin is van middelmatige voetballer naar waardeloze voetballer gegaan. Is geen supertalent en nooit geweest. Dieptepunt is zijn EL-finale optreden waarin hij in het veld kwam tweede helft en gewisseld werd een poosje later.

2 juni 2014 om 22:55

Je zegt dat Torres geen talent meer was toen ie is overgekomen maar dat waren Hazard, Shurlle, Mata, Willian ook niet. Terry en Lamps waren er VOOR de aankomst van die rus. Dus 2 van 8 heb je gelijk. Geef dan toch gewoon eerlijk toe dat Chelsea geen "echte talenten" kan maken laat staan Mourinho. Van Ginkel, Van Aanholt, Ake, Lukaku, Zouma,... gaan nooit vertouwen kunnen opbouwen als Chelsea elk jaar een nieuwe speler koopt voor hun positie.

Ik weet nog altijd wel bij werder bremmen geweldige speler. Maar marin is helemaal weggezakt jammer genoeg. Hoop dat hij terugkeert naar werder . Wat is de begroting van Werder bremen?

2 juni 2014 om 20:35

jammer dat hij het dit seizoen bij Sevilla het niet heeft kunnen waarmaken, het was toch wel de sterspeler van Werder Bremen een aantal jaar geleden.

2 juni 2014 om 20:44

Overigens denk ik dat Chelsea er goed aan doet om Marin te verkopen, hij gaat waarschijnlijk toch nooit meer indruk maken op Stamford Bridge, Misschien is het tijd voor een terugkeer naar Werder Bremen of een verkoop aan een middenmoter in bijvoorbeeld Engeland of Duitsland.

Marin gaat dus echt wel verkocht worden, deze man komt enorm tekort voor het niveau dat Chelsea nastreeft. Ik zie hem wel weer terugkeren naar de Bundesliga, waar hij het wel goed heeft gedaan.

Hahah, dacht dat het om Mbia ging. De man die hun de Europa League bezorgde. Hoop dat Marin naar Vitesse komt. In z'n Bremen tijd een heerlijk talentje.

3 juni 2014 om 00:37

Die Mbia is wel een goede speler van wat ik heb gezien.

Ik weet nog dat iedere Chelsea enorm veel verwachtte van Marin maar mede door blessures het niet kon waarmaken. Als je ziet dat hij ook bij Sevilla geen basisspeler is dan weet je dat zijn carriere bergwaarts gaat. In de wedstrijden die ik van hem zag mag hij blij zijn terug te keren bij een Duitse middenmoter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren