Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sergio Ramos voert serieuze gesprekken en lijkt deze zomer stap te maken

Laatste update:

Sergio Ramos gaat zijn carrière mogelijk vervolgen in de Major League Socces (MLS). Bronnen vertellen aan The Athletic dat de 38-jarige verdediger van Sevilla in ‘vergevorderde gesprekken’ is met San Diego FC. Ramos heeft nog een contract tot deze zomer bij Sevilla, waardoor hij een transfervrije overstap zou kunnen maken.

Het lijkt er niet op dat Ramos zijn contract in de Zuid-Spaanse stad wil verlengen, en ondanks zijn leeftijd wil hij ook zijn schoenen nog niet aan de wilgen hangen. Daarom is de kans groot dat hij volgend seizoen in het shirt van een andere profclub dan Sevilla te bewonderen zal zijn.

Mogelijk is dat dus het shirt van San Diego FC, een club die in 2025 debuteert in de Amerikaanse MLS. Beide partijen voeren momenteel ‘vergevorderde gesprekken’, maar van een akkoord is nog geen sprake.

Bronnen melden daarnaast aan The Athletic dat Ramos ook aanbiedingen van andere clubs over de hele wereld op zak heeft. Toch lijkt San Diego FC een van de meest serieuze kanshebbers te zijn. Eerder meldde AS al te verwachten dat ook clubs uit Saudi-Arabië zich binnenkort zullen melden voor de Spanjaard.

Afgelopen zomer keerde Ramos terug bij Sevilla, de club die hij in 2005 verliet voor Real Madrid. Supporters konden het vroegtijdige vertrek van Ramos niet waarderen en maakten hem dat ook in woord en gebaar duidelijk toen hij door de jaren heen op bezoek kwam in Ramón Sánchez Pizjuán. Desondanks keerde Ramos aan het begin van dit seizoen terug in Andalusië.

Hij is momenteel een vaste waarde in de verdediging van los Nervionenses: van de 34 officiële duels die Ramos dit seizoen speelde in het shirt van Sevilla, stond hij 31 keer in de basis. Bovendien wist de 180-voudig international deze jaargang al zeven keer te scoren.

Hirving Lozano


Twee weken geleden meldde The Athletic al dat PSV’er Hirving Lozano komende winter mogelijk ook de overstap naar San Diego FC maakt. Van een akkoord is vooralsnog geen sprake, maar de overgang zou al in een vergevorderd stadium zitten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Sergio Ramos, de real Legend van Madrid en Sevilla! Wat was ik een fan (en nog steeds) bij R. Madrid! Echt een geboren leider en jammer dat hij zo geblesseerd raakte bij PSG! Anders had hij wel CR7 bij kunnen houden qua interlands. Jammer dat hij Europa gaat verlaten, want hij was nog steeds erg belangrijk voor Sevilla! San Diego is een verassende keuze, want had hem eerder bij Miami verwacht.

13 mei 2024 om 23:01

Ik, als Barca fan ,vind Ramos de beste verdediger aller tijden. Ook heel.belangrijk geweest met doelpunten in de champions league. En hij heeft natuurlijk alles gewonnen wat je maar kam winnen.

13 mei 2024 om 23:15

Beter dan Maldini?

13 mei 2024 om 23:25

Mooi om dat te erkennen als barca supporter! Voor mij staan Maldini, Beckenbauer en Baresi daar nog wel boven, maar blijft lastig te vergelijken.

14 mei 2024 om 01:08

Maldini was meer een back. Andere positie dan Ramos. Het centrale duo van Milaan in de glory tijden was baresi - costacurta. En op rechts back tasoti.
Gouden tijden waren dat.

San Diego is zo’n heerlijke stad. De beste in Californië en eeen van de beste in Amerika m. De beste taco’s ter wereld. Lekker eten, altijd geweldig weer, aardige mensen, veel te doen en dichtbij mexico, Los Angeles, en vele National parks

14 mei 2024 om 00:06

Dat zal vast de doorslag geven. Ramos naar het National Park met lekkere tacos!

14 mei 2024 om 16:03

@sb3dordt1980 Bedankt voor je bijdrage. Het zal hem om de centen gaan, maar in San Diego je geld verdienen is toch een stuk leuker dan in St.louis of Cincinnati.

14 mei 2024 om 00:43

Helemaal mee eens. De echte California vibe vind je het meest in San Diego. Torenhoge palmbomen, fantastische stranden en superleuke mensen. Wel ook een superdure stad, maar zoveel beter dan een LA in mijn ogen.

14 mei 2024 om 10:31

Geweldige stad, ben er zelf ook geweest! En eens met jou. Je vergeet alleen nog de adult industry :-D hahaha, heerlijk om van te genieten in de sportbars

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren