Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Seedorf reist af naar Amsterdam voor gesprek

Laatste update:
/
Filipe Luís heeft een mondeling akkoord bereikt met Paris Saint-Germain. De linksback kan voor twee jaar tekenen, maar Atlético Madrid moet toestemming geven. (Cadena Ser)
/
Borussia Dortmund heeft het prijskaartje van Julian Weigl kenbaar gemaakt. De middenvelder, die in de belangstelling van Manchester City en Paris Saint-Germain staat, moet circa 75 miljoen euro kosten. (France Football)
/
Clarence Seedorf hoopt in gesprek te gaan met André Onana. De bondscoach van Kameroen wil de doelman van Ajax terughalen bij de nationale ploeg. (Journal du Cameroon)
/
Valencia gaat opnieuw een poging doen om Gonçalo Guedes te huren. Thomas Tuchel wil de linksbuiten echter bij de selectie van Paris Saint-Germain houden. (RMC)
/
CSKA Moskou heeft een bod uitgebracht op Arnór Sigurdsson. Zaakwaarnemer Bjarki Gunnlaugsson stelt echter dat de onderhandelingen met IFK Norrköping stroef verlopen. (Championat)
/
Luka Modric gaat zijn contract bij Real Madrid niet verlengen. De middenvelder lijkt aan te sturen op een transfer volgend jaar zomer; hij ligt nog tot medio 2020 vast. (AS)
Denk jij dat Clarence Seedorf André Onana kan overtuigen tot een terugkeer bij Kameroen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarschijnlijk staat Onana hier met de frisse wind die Seedorf met zich meebrengt wel voor open.
De overige opties voor een doelman voor de selectie van Kameroen zijn ook niet heel breed geloof ik. Voor Onana natuurlijk ook lekker als hij internationaal ervaring op kan
gaan doen.

20 augustus 2018 om 01:06

Eventueel Kameni, geen idee of die het beter doet of zou doen.

Ik was even bang dat we Onana een paar weken in de winter zouden moeten missen door die Afrika Cup, maar gelukkig wordt die in juni/juli volgend jaar gespeeld

Dus mijn zegen heeft hij, elke wedstrijd op een dergelijk podium is weer ervaring...

Moet hij wel even met zijn neef bijbabbelen...

Kameroen is de host, dus die spelen sowieso mee. Hoe gaaf is het voor hem om dan eerste keeper te 'kunnen' zijn in je thuisland tijdens de Cup of Nations?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren