Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Schöne bekogeld tijdens interview na afloop van Twente - NEC: ‘Heel zielig dit’

Laatste update:

Lasse Schöne is vrijdagavond na afloop van het duel tussen FC Twente en NEC (4-0) tijdens een interview op ESPN bijna bekogeld met een voorwerp. Met verslaggever Pascal Kamperman en analist Kenneth Perez was de NEC-aanvoerder na aan het praten over de wedstrijd, toen er ineens iets in zijn richting werd gegooid. “En dan nog een beetje stom weglopen. Echt heel zielig dit”, reageerde Schöne.

Op het moment dat het gebeurde had Schöne het over Jasper Cillessen, die tegen Twente opnieuw niet zeker oogde. “Iedere speler heeft wel eens een minder periode”, zei Schöne daarover. “We zijn allemaal professionals. Dus ik denk niet dat je hem daarom even rust moet geven. Vandaag heeft hij er ook een aantal goed uitgehaald.” Als Perez vervolgens aan Schöne vertelt dat hij in Cillessen iemand met problemen ziet, wordt er iets in de richting van de middenvelder van NEC gegooid.


Het bekogelen van Lasse Schöne is te zien na 2:15 minuten in bovenstaande video.

“Dát zijn mensen met problemen”, zegt Perez vervolgens, wijzend in de richting waar het voorwerp vandaan kwam. “En dan nog een beetje stom weglopen. Echt heel zielig dit”, vult Schöne aan, waarna het interview wordt hervat. Op de achtergrond is zichtbaar dat Twente-aanvoerder Robin Pröpper verontwaardigd verhaal haalt bij de aanhang van zijn club.

Niet veel later blikte Pröpper bij ESPN terug op het incident. “Je weet hoe iedereen er nu opduikt. Dan moet je nadenken. Je verpest het gewoon voor de rest van de supporters. Voetbal hoort leuk en gezellig te zijn", aldus de verdediger. Het duel werd overigens na een uur spelen ook al stilgelegd, toen er vlak na de 2-0 van Twente bier op het veld werd gegooid. “Er is altijd een enkeling die denkt dat het leuk of grappig is. Die verpest het voor het publiek. Daar baal ik van. Dat is ontzettend zonde”, besluit Pröpper.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dat Schone het opneemt voor Cillessen maar dit is topsport en dan moet je presteren!
Branderhorst is aan de beurt om weer onder de lat te gaan staan!
Jasper maar even banken. Zo hoort dat te werken in topsport!
Helaas hebben wij een slappe trainer die maar vasthoudt aan steeds weer dezelfde prutsers en nooit ingrijpt.
Cillessen eruit en Tavsan weggeven graag!

13 mei 2023 om 17:51

Ik ben het wel met je eens dat Meijer eens moet afstappen van spelers als Mattsson, Tavsan, Dimata (in deze rol) en ook Marquez en El Karouani (die geen toekomst meer hebben bij NEC). Daarnaast heb ik ook al langer het idee dat de rek eruit is bij Meijer. Verder heeft een keeper vertrouwen nodig, al helemaal als er aan alle kanten aan stoelpoten wordt gezaagd. Als dan ook nog eigen supporters en zelfs de trainer je openlijk gaan afvallen, dan werkt dat niet mee. Cillessen heeft een slechte periode, dat erkent hijzelf ook. Maar jij stond ook op de banken toen hij punten pakten tegen Utrecht (uit), AZ (uit), Ajax (thuis) en RKC (uit). Er staan minstens acht zoutzakken op het veld waardoor je de wedstrijden tegen Vitesse, Heerenveen en Twente verliest. Maar het is, zelfs voor NEC-fans, heel populair op dit moment om alle schuld op Cillessen af te schuiven. Branderhorst heeft precies drie potjes gekeept, waarvan eentje heel goed tegen Feyenoord, maar vorig seizoen heb ik hem ook vaak genoeg onzeker ballen over de zijlijn zien rossen. Cillessen heeft 40 goals tegen, Branderhorst er vorig jaar na 34 duels 52. Nu Cillessen laten vallen als trainer (en club) zal het echt niet beter maken.

Klasse actie wel van Pröpper. Deze fan dacht, na de wedstrijd kan ik gelukkig wel de tegenstander zonder problemen bekogelen. Bizar gedrag

13 mei 2023 om 13:56

Gewoon het interview staken en een pauze inlassen. Daarns hervatten en als het nogmaals gebeurt definitief staken

13 mei 2023 om 16:42

De spot drijven met de regels, niet de randdebiel die iemand met iets, wat dan ook, bekogeld. Is toch eigenlijk heel gek gedrag toch?

13 mei 2023 om 17:32

hehe, inderdaad.
Al is dit natuurlijk wel iets anders. Bijna alle pauze of gestaakte wedstrijden is door bier gooien bij een doelpunt uit vreugde of om dat je ploeg als een stel zandzakken speelt.

Dit is gewoon een trieste poging om iemand te raken van iemand die je geen voetbal supporter kunt noemen.

"poging om iemand te raken met een gevulde beker" is waar het verschil moet zijn.

13 mei 2023 om 17:52

@Laurens Dat biertje waardoor het even stil werd gelegd leek niet op een vreugdebiertje (beelden te zien op Twitter-account van Twentesupporter). Vooral sneu dat 1 idioot het bijna weer weet te verpesten voor 20.000 man…

Propper ook even de moraalridder uithangen. Ken ook overdrijven.

13 mei 2023 om 14:06

Hoe is zijn reactie overdreven? Hij haalt het van het veld en roept wat tegen die malloot die het gooide, meer niet toch?

13 mei 2023 om 14:49

Het wordt in beeld gebracht, maar daar is Prã¶pper zich helemaal niet van bewust omdat de camera achter hem staat. Dus ik zie niet in waarom hij een moraalridder is.

Edit: Ik zie dat ik op jouw, Fey95, heb gereageerd, maar het is eigenlijk meer een reactie op heide040. Ben het volledig met je eens Fey95.

13 mei 2023 om 14:57

Als je werkelijk Propper een moraalridder noemt, dan ben jij wellicht een provocateur?

Precies wat Schöne zegt. Heel zielig, al helemaal als je iets gooit en dan snel wegloopy. Held op sokken.

Eigenlijk zou het mij niet meer moet verbazen, maar wat vind ik interviews met Schöne vaak geweldig om te zien. Ik weet dat hij al lang in Nederland woont, maar als je niet zou weten dat het een Deen dan zou je dat niet achter hem zoeken qua taal.

13 mei 2023 om 14:50

Helemaal mee eens. Kenneth Perez stond er ook bij, ook een Deen en die vind ik minder goed Nederlands praten dan Schöne.

13 mei 2023 om 15:06

Haha klopt, er zijn mensen die slechter Nederlands praten en die zijn ook nog geboren in Nederland!

Schöne blijft een geweldige prof.

Triest van onze Supporters, schöne zijn reactie was vrij rustig nog!

Ik heb begrepen dat het interview volgens de richtlijn van de KNVB werd gestaakt. Na 10 minuten afkoelen verscheen Schöne weer voor de camera.

Ik hoop dat die mensen die gisteren met bier gooiden getraceerd worden en hun jaarkaart ingetrokken word. Laten we alleen mensen toelaten die echt voor het voetbal komen. We hebben een wachtlijst met 5000 personen voor en jaarkaart dus vol zit het toch wel.

In sommige stadions kan ik me het nog voorstellen dat je met bier gooit, maar toch niet met zo'n heerlijk potje Grolsch.

Win je 4-0, speelt je team een prachtige wedstrijd, komen de spelers jouw kant om ‘t feestje te vieren. Nee, waar ga je je mee bezig houden: Lasse Schone (die daar z’n verplichting uitvoert als aanvoerder voor een camera van ESPN) bekogelen. Je zou denken dat het we diep gezonken waren met die stakingen etc, maar dit wel weer een nieuw dieptepunt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren