Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sampdoria kan niet scoren; hattrick Di Natale helpt Udinese in linkerrijtje

Laatste update:

Sampdoria heeft zondag nagelaten om dichter tegen de subtop aan te kruipen. De club uit Genoa wist het net niet te vinden tegen Chievo Verona, en loopt daardoor nauwelijks in op AS Roma. Udinese, nog niet zo heel lang geleden stijf onderaan in de Serie A, won dankzij een hattrick van Antonio Di Natale met 4-0 van Lecce en zet de opmars voort.

/

Sampdoria – Chievo 0-0
De terugkeer van Antonio Cassano lijkt er niet in zitten, maar zondagmiddag had Sampdoria de grillige spits goed kunnen gebruiken. In het duel met Chievo kreeg de thuisploeg nog voldoende mogelijkheden om te winnen, maar bleven doelpunten uit. Tegenstander Chievo leek genoegen te nemen met een punt in Stadio Luigi Ferraris en haalde er uiteindelijk een gelijkspel uit. Door de puntendeling blijven beide ploegen in de middenmoot van de Serie A staan. Sampdoria is nu tiende met zestien punten uit twaalf wedstrijden; Chievo heeft hetzelfde puntenaantal, maar staat door een lager doelsaldo een positie lager.

/

Udinese – Lecce 4-0
Udinese had zondagmiddag in eigen huis geen kind aan Lecce. Grote man aan de kant van de thuisploeg was Di Natale. De Italiaans international maakte voor rust een onvervalste hattrick door binnen een half uur drie keer raak te schieten. Di Natale opende de score na een kleine tien minuten en verdubbelde zijn doelpuntenaantal in de 24e minuut. Vijf minuten voor de theepauze maakte hij zijn hattrick compleet. In de tweede helft nam Udinese wat gas terug, maar noteerde Antonio Floro Flores nog wel een vierde treffer voor het elftal van Francesco Guidolin. Door de nederlaag is Lecce nu zestiende in de Italiaanse competitie. Udinese doet het een stuk beter en is terug te vinden in het linkerrijtje op de achtste positie.

Bari – Parma 0-1
Parma boekte zondagmiddag een welkome overwinning in Stadio San Nicola. De bezoekers kwamen na 33 minuten op voorsprong dankzij Antonio Candreva. Nog voor rust had Bari de kans om op gelijke hoogte te komen. Na een overtreding van Stefano Morrone, mocht Alessandro Parisi van elf meter aanleggen. De verdediger faalde echter en zag na rust hoe zijn collega Andrea Masiello met rood het veld mocht verlaten. de In de slotfase moest de thuisploeg bovendien nog met negen man verder door een rode kaart van Massimo Donati. Het bleek doodsteek te zijn voor Bari dat daarna niet meer in staat was om de nederlaag te voorkomen..

Bologna - Brescia 1-0
Bologna en Brescia hielden elkaar zondag in Bologna een helft lang in evenwicht. Na rust was het echter de ervaren Marco Di Vaio die het thuispubliek in vervoering bracht. De goaltjesdief schoot dertien minuten na de theepauze Bologna op voorsprong en tekende daarmee voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Gaby Mudingayi kreeg inde slotfase namens de thuisploeg nog rood, maar de overwinning van Bologna kwam niet meer in gevaar.

Cagliari – Genoa 0-1
Het geplaagde Genoa leek bij Cagliari opnieuw geen overwinning te kunnen boeken, maar in het Stadio Sant’Elia bleken de goden gunstig gestemd voor het elftal van Davide Ballardini. Andrea Ranocchia werd zes minuten voor de tijd de man van de wedstrijd door het enige doelpunt van het duel te maken. Door de overwinning klimt het ambitieuze Genoa naar negende positie op de ranglijst met zeventien punten uit twaalf duels. Cagliari moet zich zorgen gaan maken na de nederlaag omdat het maar één plaats boven de gevreesde degradatiestreep staat.

Palermo – Catania 3-1
Het publiek in Stadio Renzo Barbera mocht zondagmiddag weer eens juichen voor de thuisploeg. De gewilde Javier Pastore was de gevierde man aan de kant van Palermo met drie doelpunten. De aanvaller opende voor rust de score, waarmee de thuisploeg de kleedkamer met een voorsprong kon opzoeken. Na rust maakte Christian Terlizzi namens Catania gelijk, maar dankzij Pastore bleven de punten in Palermo. Een minuut na de treffer van Terlizzi zette hij het elftal van Delio Rossi weer op voorsprong, om vijf minuten voor het einde de beslissingstreffer te maken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sampdoria is zonder Cassano echt de weg kwijt. Pazzini heeft nu ook geen aansluiting en geen speler die samen met hem het schone weer kan maken. Wanneer Sampdoria Cassano niet meer opstelt zullen ze alleen maar verder afzwakken.

14 november 2010 om 20:15

maakt niet uit..weg met die irriante speler en opnieuw bouwen geen een speler is groter dan de club..dus komt het wel goed!!

on: Die pastore is echt goed zeg..sjesus wat een techniek..dat ie scoort was ik niet gewend van hem moet k zeggen!!
Verder voor voetbalzone: pastore is een AM ( aanvallende middenvelder ) en geen aanvaller..

Tsja ene kant kan je zeggen respect voor die voorzitter dat die zijn poot stijf houdt door Cassano erbuiten te houden ook al beinvloedt dat de resultaten duidelijk. Andere kant kan je denken van zonder Cassano kunnen ze bijvoorbeeld europees voetbal mislopen en daarmee een hoop geld,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren