Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roemeense media spreken schande van ontslag van ongeslagen Contra

Laatste update:

Cosmin Contra weet meteen hoe het er aan toe gaat in de trainerswereld. De 34-jarige oefenmeester annex veldspeler is ontslagen als trainer van FC Timisoara na een aanvaring met eigenaar Marian Iancu. De huidige nummer twee van Roemenië was als enige club nog ongeslagen dit seizoen.

Na de uitwedstrijd tegen Gloria Bistrita (3-3) beschuldigde Iancu de oud-international ervan dat hij 'zijn vrienden' in het elftal opstelde en dat hij maar gauw een cursus voor trainers moest gaan volgen. Het antwoord van de verdediger annex trainer liet zich raden. "Laat hij maandag maar voor de selectie staan."

Iancu besloot Contra onmiddellijk op straat te zetten. "Zolang ik hier ben, zal hij nooit meer trainer van FC Timisoara zijn." Contra, die in het verleden voor AC Milan en Atlético Madrid speelde, werd drie maanden geleden aangesteld. FC Timisoara heeft vijf punten achterstand op koploper Otelul Galati. Vrijwe alle media in Roemenië spreken schande van het ontslag van de rechtspoot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij is een coach annex veldspeler? Hoe kan deze dan per direct ontslagen worden? Ik neem dat hij dan beschikt over een contract als speler, en deze is volgens mij niet zomaar ontbinden?

Ik begrijp je reactie, al hebben mensen geen idee van hoe het er hier aan toe gaat.

De reden van dit ontslag is een artikel van vorige week, waarbij een toonaangevende (kuch, die zijn hier niet) journalist een overzicht schreef over de eerste helft van het seizoen en tips gaf aan clubs wat ze moesten doen om de boel op de rails te krijgen.

Even vrij vertaald zei hij '' Contra heb je niet nodig, die stelt z'n eigen vrienden op terwijl er meer talent rondloopt op de club die de ongeslagen reeks met gemak vol kan houden, daar ze meer kwaliteit hebben dan de huidige selectie ''

Enfin, sommige clubs nemen dit regelrecht over. Waarom? Omdat de eigenaren het voor het zeggen hebben (ze betalen tenslotte alles bij een club). Het nadeel ervan is, dat de mannen mediageile, geld smijtende , schreeuwerige idioten zijn, die totaal en dan ook totaal geen verstand van het spelletje hebben.

De Roemeense competitie is toch best leuk om naar te kijken, alleen zodra een wedstrijd is afgelopen, zap ik meteen weg, want de enige die ze interviewen zijn de eigenaren. Als ze al spelers interviewen, dan gaat het niet eens over de wedstrijd zelf, maar allerlei rare randzaken.

Dat maakt het trouwens nog meer debiel, dat de media er schande van spreken, terwijl zij die belachelijke zooi publiceren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren