Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RC Lens stunt en boekt dankzij uitblinker Wahi knappe overwinning op Arsenal

Laatste update:

RC Lens heeft voor een stunt gezorgd in poule B van de Champions League. De Franse nummer twee van afgelopen jaargang boekte in eigen stadion een razendknappe 2-1 overwinning op Arsenal.

De Noord-Londenaren kwamen via Gabriel Jesus nog wel op voorsprong, maar Lens trok uiteindelijk aan het langste eind. Elye Wahi, die de assist op Adrien Thomasson verzorgde en zelf voor de 2-1 aantekende, was de grote man bij Lens.

Na de overtuigende 0-4 overwinning tegen Bournemouth afgelopen weekend voerde trainer Mikel Arteta twee veranderingen door. Leandro Trossard keerde terug van een blessure en verving Eddie Nketiah, waar Takehiro Tomiyasu de positie van Benjamin White innam.

The Gunners begonnen voortvarend aan de wedstrijd. Al na een kwartier konden de meegereisde uitfans juichen. Thomasson speelde een bal veel te kort terug. Bukayoko Saka onderschepte en lanceerde Jesus, die met een schijnbeweging en korte uithaal keeper Brice Samba verschalkte: 0-1.

In de vijfentwintigste minuut kwam de thuisploeg langszij. Na een matige lange inspeelpass van David Raya stond de Arsenal-verdediging ietwat uit positie. Een alerte Deiver Machado onderschepte de bal van de Spaanse doelman en lobde de bal naar voren. Wahi controleerde de bal knap met de borst en legde de bal al vallend breed. Thomasson aarzelde niet en krulde de bal fraai achter Raya: 1-1.

Na de gelijkmaker kreeg Arteta de volgende tegentreffer te verwerken. Sterspeler Saka moest met een blessure de wedstrijd vroegtijdig staken, waardoor voor Saka ook het duel met Manchester City aankomend weekend op de tocht staat.

Direct na rust kreeg Arsenal een grote kans op de voorsprong. Kai Havertz legde af op Leandro Trossard, die na een listige kapbeweging op doel schoot. Samba dook de verkeerde kant op, maar zag de bal tot zijn geluk tegen zich aangeschoten worden.

Na zeventig minuten spelen pakte Lens brutaal de voorsprong in eigen huis. Przemyslaw Frankwoski denderde door aan de rechterkant en trok de bal hard voor. Die werd dankbaar binnengelopen door Wahi: 2-1. Arsenal drong in de slotfase aan en kwam nog dichtbij nog dichtbij de gelijkmaker, maar het mocht niet baten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slecht nieuws voor PSV 😞

4 oktober 2023 om 07:55

Ja, zo zie je maar, 4-0 verloren van een ploeg die zomaar verliest van Lens. De media in Nederland bewierookt PSV, maar dat is Europees gezien echt nog niet veel blijkbaar. CL spelen is toch heel ander verhaal.

4 oktober 2023 om 08:25

Arsenal onderschatte Lens, had last van storm en zat met hoofd bij Man City van aankomend weekend. Daarbij speelde PSV uit en Lens thuis. Ik verwacht een walkover van Arsenal tegen Lens thuis.

Dit is niet gunstig voor PSV en het NL voetbal.
Nog geluk dat PSV gelijk gespeeld heeft, anders was het wel over

3 oktober 2023 om 23:00

Braga ook punten gepakt. Al heeft Benfica wel verloren.

3 oktober 2023 om 23:03

Denk wordt een slecht jaar.
Feyenoord gaat lastig krijgen tegen AM en Ajax gaat floppen in Europa.
AZ ook, die waren laatste match helemaal genant.

Dit is voor psv natuurlijk wel heel erg balen dat Arsenal dit niet gewoon heeft gewonnen.
Dan weet je dus dat je wel 2 keer moet winnen van Lens... anders wordt je zo laatste in de poule.

3 oktober 2023 om 23:03

Ja cadeautjes worden er niet uitgedeeld in de CL, ga uit van eigen kracht. Moet wel lukken toch tegen Lens. Ze staan 15e in de ligue.

3 oktober 2023 om 23:06

Lens is nog steeds een stug team ookal staan ze zo laag. Wahi is een groot talent en het is vooral een hecht collectief met een goede coach. Ze zijn ook heel erg goed op de counters en laat psv's verdediging nou net het zwakst zijn. Gaat lastig worden IMO

3 oktober 2023 om 23:08

Maar ja Lens wint wel even van Arsenal …

3 oktober 2023 om 23:09

Ze stonden ook 15e toen ze van Arsenal wonnen.

3 oktober 2023 om 23:11

Ik proef enige onderschatting. Ze hebben net van Arsenal gewonnen, dan zou je zeggen dat je ook Lens niet gaat onderschatten. Zoals je zelf zegt, cadeautjes worden niet gegeven in CL😉

3 oktober 2023 om 23:28

Nee, Ali leest geen artikelen en weet daarom niet dat Lens van Arsenal heeft gewonnen. Paar dagen geleden liet hij al op VZ weten artikelen niet te lezen en direct door te gaan naar de reacties (om te stoken)

3 oktober 2023 om 23:31

Op Lens ga je niet zomaar winnen kan daar echt een heksenketel zijn. Zou zelf een stunt zijn van psv als ze daar winnen.

4 oktober 2023 om 00:26

Najah ik heb de hele wedstrijd gezien, Arsenal was (met name in de tweede helft) erg zwak, maar verdiende zeker wel een punt. Die goals van Lens waren beiden echt geweldig afgemaakt maar zie ik ze niet elke wedstrijd maken. Ik denk dat PSV zeker een goede kans maakt hoor, mits ze de kansen die ze ongetwijfeld gaan krijgen gewoon afmaken.

4 oktober 2023 om 01:03

Haha jij weet net als ik dat voetbalzone in een hoop artikelen in herhaling treed en je eerst 3 alineas moet skippen om vervolgens tot de informatie te komen waar het artikel op gebasseerd is. Die lees ik inderdaad niet en skip ik door naar de reacties. Wellicht heb ik dit een paar dagen geleden niet goed verwoord. Mijn excuses.

Wahi leuke speler lens goed tegen een matig Arsenal

Dat lens is echt een goeie ploeg, maar arsenal had hier natuurlijk gewoon moeten winnen. Leek alsof ze er geen zin in hadden. Overigens is die Arteta toch wel een raar ventje, saka afgelopen weken meerdere malen geblesseerd maar moet persee starten?

3 oktober 2023 om 23:10

Lens is geen goede ploeg. Ja vorig jaar met Openda hebben ze een leuk seizoen gedraait maar dit seizoen komt het er nog niet uit.
Ze hebben hier gewonnen door de tegenstander niet door dat hun eigen spel zo prachtig en denderend was.
Arsenal leek wel de eerste wedstrijd onder Arteta te spelen alsof alles wennen was zelfs bij Odegaard kwam niks speciaals eruit behalve een bal breed.
Denk ook totale overschatting waarschijnlijk gedacht dat ze van dat Lens wel even op 75% konden winnen.

Als Arsenal gewoon straks thuis speelt tegen dit Lens en dan met iedereen in de gelederen en ze spelen hun spelletje wat ze in de Premier League doen dan rollen ze dit team op met minimaal 5 goals

Deze komt in het rijtje meest slechte wedstrijd onder Arteta.Was niet om aan te zien een beetje balletje breed op de middenlijn maar dat was het ook.Saka ook nog kwijt geraakt.Ik denk dat ik het weekend maar even oversla want dat wordt weer een walk in de park voor City.Trossard en Havertz voegen totaal niks toeVieira begin ik mij ook aan te irriteren en dan kunnen we wel klagen om onze Pepe die 'weggepest' is door Arteta maar die zal altijd meer assist en goals voor Arsenal hebben gemaakt dan dat Kai Havertz gaat doen.Wat een een slechte pot was dit zeg niet om aan te zien werkelijk iedereen was slecht. Oja en graag met spoed weer wisselen van keeper.

3 oktober 2023 om 23:06

Jup, Vieira is prima maar die moet gewoon centraal. Is totaal geen flankspeler. Geen idee waarom Arteta niet gewoon Nelson op rechts gebruikt. Heeft daar zijn beste wedstrijden gespeeld

3 oktober 2023 om 23:15

Nee maar Vieira zijn gedrag irriteert mij ook redelijk. Hij wil graag een belangrijke pion zijn maar als ik dan zie hoe hij die vrije trap opeist op het laatst en wat er dan voor een trap volgt dan moet je je schamen.
Nelson maakt veel te weinig minuten. Arteta wil hem behouden en hij zelf vind het zonde om Arsenal te verlaten maar voor zijn carriere is het beter om Arsenal wel verlaten, Martinelli en Saka gaat hij er nooit uitspelen en dan zal die altijd die wissel speler blijven die hij nu is.
Denk dat Smith row op de flank beter zal zijn een beetje hoe Pep soms ook met Grealish speelt

4 oktober 2023 om 10:24

Klopt J.wilshere, maar Smith-Rowe wordt dan op de linkerflank gezet. Persoonlijk zie ik hem het liefst centraal in plaats van Havertz, maar dat terzijde. Ik moet ook eerlijk bekennen dat Nelson ook niet altijd even goed invalt. Het is bij hem ook echt te wisselvallig. Vieira op de flank ben ik nooit fan van geweest. Die jongen heeft niks wat hem op de flank geschikt maakt.

3 oktober 2023 om 23:22

Nounou, het is gewoon 1 totale offday. Kan gebeuren. Zondag tegen City heb je zeker kansen aangezien o.a. Rodri, de Bruyne en Silva er niet bij zijn. Natuurlijk bij ons Saka nog even afwachten, maar goed.
Trossard baal ik wel van. Vorig jaar geweldig, dit jaar is het echt om te huilen.

3 oktober 2023 om 23:28

Heb je gelijk in een offday kan gebeuren alleen moet het wel bij 1 offday blijven.
Kijk van Odegaard weet je die schittert Zondag weer maar bij Havertz of Vieira kan het zo maar weer een natte krant wedstrijd worden.
Vraag me af hoeveel krediet die Havertz nog krijgt of zullen ze hem alle pingels laten nemen zodat hij tenminste nog wat goals maakt voor die 75 mil

4 oktober 2023 om 02:11

Bij havertz weten we het zeker. Hoop dat hij hem in de spits gebruikt met jesus op de plek van saka. Maar arteta kennende zal dat viera wel weer worden.

4 oktober 2023 om 10:22

@gooner4.

Toch ben ik niet heel positief gestemd voor zondag hoor. Ja City mist belangrijke spelers, dat klopt zeker. Maar wij ook. En voor ons is dat over het algemeen een zwaarder gelach. Als Saka geblesseerd is (bedankt Arteta), wat een erg grote kans is, dan zijn wij letterlijk vleugellam. Alle 'invallers' bij ons moeten dus direct de beste wedstrijd van hun seizoen spelen, wil je een kans maken. En dat is toch wel erg lastig. Vieira is hit and miss vooralsnog. Havertz is vlees noch vis tot nu toe. Nketiah zal beter moeten spelen dan dat hij ooit heeft gedaan. Trossard moet weer veel beter gaan spelen. Dat is best veel gevraagd..

Ondanks dat Partey net fit is, zou ik toch sterk geneigd zijn om met Rice - Partey - Odegaard te starten. Het middenveld met Havertz is vooralsnog te open. Tegen City wordt je dan echt afgestraft. En dan zou ik voorin maar gaan kijken voor iets van Trossard - Nketiah - Jesus. Of Havertz als valse spits, ondanks dat ik daar ook geen fan van ben.

4 oktober 2023 om 11:10

Eerste geluiden zijn dat Saka gewoon gaat spelen, althans zo was het gisteravond.

Partey moet imo ook spelen tegen City, kan Rice op de plek van Havertz en evt wat meer naar achteren zakken om Zini te ondersteunen. B. Silva is er wrschl weer bij dus die zal wel rechtsbuiten komen te spelen.

Overigens vind ik je wel wat negatief ingesteld met wat je allemaal over de spelers zegt, maar dat is jouw mening.

4 oktober 2023 om 11:28

Ik las toch een bericht dat Arteta zegt dat ''het er niet goed uit ziet'' bij Saka. Dat klinkt mij niet heel positief in de oren. Het kan best zijn dat hij speelt, maar hoe fit is hij dan? Aangezien hij er dus tegen Bournemouth af ging, gisteren start maar na 36 minuten eraf gaat. Als hij tegen City start, maar er weer geblesseerd af moet dan heb je er ook vrij weinig aan. We moeten Saka niet compleet gaan opbranden door hem maar continu met halve blessures te laten spelen..

Persoonlijk zou ik het nog omdraaien, met Partey op de plek van Havertz. Net wat meer power, loopvermogen en snelheid. Al maakt het op het veld natuurlijk vrij weinig uit bij ons. Dus daar maak ik mij niet zo druk om. Ik hoop wel dat Arteta die keuze ook gaat maken overigens.

Waar ik misschien wat te negatief ben, zie jij het waarschijnlijk te positief. Het zal dus waarschijnlijk in het midden liggen . Ik verwoord het misschien wat overdreven, maar volgens mij kunnen we het erover eens zijn dat op basis van de prestaties van een deel van de spelers, we niet zomaar van tevoren kunnen zeggen dat zij overtuigend goed gaan spelen tegen City.

De enige spelers waar wij dit seizoen met overtuiging van kunnen zeggen dat zij goed gaan spelen, zijn wat mij betreft: White, Saliba, Gabriel, Zini, Rice, Odegaard en Saka. Martinelli voor zijn blessure overigens ook.

Aanvallend is dat dus best wel lastig, aangezien dat 5 verdedigend ingestelde spelers zijn. Nketiah, Trossard, Havertz en Vieira hebben allen nog geen top prestaties laten zien dit seizoen. Jesus bungelt er een beetje tussen. Dat geeft mij dus niet direct super veel vertrouwen dat wij tegen City gaan winnen. En ik ben van mening dat wij wel eens een keer van City moeten gaan winnen, als wij onze ambities kracht bij willen zetten.

4 oktober 2023 om 11:31

"Eerste geluiden zijn dat Saka gewoon gaat spelen, althans zo was het gisteravond"

Wordt er dan juist niet te veel roofbouw gepleegd op Saka? Steeds eruit met blessure en er weer gehaast inzetten is gewoon niets anders dan roofbouw. Tegen City snap ik het maar tegen Lens, Burnley en dat soort type clubs kan hij echt wel rust gebruiken.

4 oktober 2023 om 11:40

In mijn optiek wordt er inderdaad te veel roofbouw op Saka gepleegd Zermatt. Hij is ook super belangrijk voor ons, dus ik begrijp het wel. En Saka is ook uitermate fit en heeft weinig blessures. Dus ik snap de drang/neiging om hem altijd te laten spelen. Maar soms vind ik dat je als coach iets meer op safe kan spelen. Je zag in de voorgaande seizoen namelijk ook dat Saka kleine periodes had waarin hij 'op' leek en dat beïnvloedde zijn prestaties op het veld. Daar komt hij wel relatief snel weer door heen en hij is vaak alsnog wel van waarde. Maar ik denk dat met iets meer managen van zijn speeltijd, je overall nog meer plezier van hem hebt dan dat je nu al hebt.

Bijvoorbeeld uit bij Bournemouth afgelopen zaterdag. In de 53e minuut maak je de 0-3. In minuut 76 gaat Saka er dan geblesseerd af. Waarom niet gewoon hem al in minuut 55-60 wisselen? Bournemouth had niks in te brengen en de wedstrijd was gespeeld. Geef dan Saka lekker preventief rust en geef je wisselspelers meer minuten. Uiteindelijk is dat een win-win situatie, want zo verbeter je ook de vorm van je wissels.

4 oktober 2023 om 17:56

Nee het orakel ziet het allemaal anders. Arteta heeft op sommige vlakken rare acties. Tuurlijk moet die jong jongen soms rust krijgen.

6 oktober 2023 om 16:01

Over orakel gesproken…..@broma

Wat een laffe wedstrijd van Arsenal. Durft niet eens in de laatste minuten hard tussen de linies te spelen. Bang voor een counter. Je verwacht van een Arsenal speler dat ze zoiets wel moeten kunnen. Hard ingespeelde ballen controleren en wegdraaien.
Saka en Martinelli hard gemist. Die twee zijn onmisbaar. Als ze tegen City er niet bij zijn hebben we een probleem.
Verdedigend zeer zwak. Raya ook beetje zwak. De 2-1 was niet onhoudbaar. Ramsdale heeft zulke ballen tegen gehouden.
Heb nu totaal geen zin dat Arsenal tegen City moet spelen. Zul je zien dat De Bruyne uit de dood is herrezen. Doet ie wel vaker. Gladde man 😂

3 oktober 2023 om 23:25

Ben benieuwd hoelang hij nog met Raya blijft spelen.
Als hij Ramsdale slachtoffert vanwege zijn soms rare inspeel passes dan kun je Raya nu ook wisselen want de 1-0 kwam ook mede door een erg matige inspeel pass door de lucht op Tomi(die wel iets beter had kunnen anticiperen) als Ramsdale op dit soort ballen afgestraft wordt kun je Raya ook strafenn er voor.

Maar ik ben in het algemeen meer gecharmeerd van Ramsdale.
nog jong, goede reflex,redelijke meevoetballer,goed in de lucht, goed op de lijn,en Engelse nationaliteit.
Ik zie niet echt redenen waarom hij minder is dan Raya

3 oktober 2023 om 23:40

Raya had tot vandaag nog een goede indruk. Meestal klemt hij veel ballen in de zestien en durft echt naar voren te keepen. Kan voorzetten pakken. Het oogde een stuk minder bij hem dan tegen Bournemouth.

Raya vind ik voor nu wel de betere keeper. Vanwege 1 slechte wedstrijd eruit halen gaat te ver. Tegen City moet het wel beter.

4 oktober 2023 om 07:33

Het gaat misschien te ver somagunner, maar Ramsdale werd er zelfs zonder slechte wedstrijd naast gezet. Dus dat is nog meer onterecht. Persoonlijk zie ik niet zo wat Raya nou zoveel beter dan Ramsdale maakt.. Die foute inspeelpass is geen incident, ik heb hem in de voorgaande wedstrijden ook bagger ballen zien geven. Alleen komt daar dan geen goal uit. Maar Ramsdale wordt om diezelfde ballen naar beneden gepraat wat betreft zijn meevoetballende vermogen. Dat snap ik dus niet. Het zal wel te maken hebben met dat Raya de new kid on the block is en mensen daarom te positief naar hem kijken, in plaats van realistisch te beoordelen.

4 oktober 2023 om 01:11

Ik heb anders ook geen zin in Arsenal-City na die pot zonder Rodri tegen Wolves. Met Kovacic-Nunes-Alvarez staat er momenteel absoluut geen goed middenveld alsin dat deze spelers tijd nodig hebben. Met Foden als middenvelder en hopelijk B rnardo erweer bij is het wel een ander verhaal

4 oktober 2023 om 02:13

Het blijft city van pep. Arsenal gaat niet de bus parkeren dus city zal zeker wel gevaarlijk zijn met of zonder rodri.

4 oktober 2023 om 10:16

Toch maken jullie alsnog meer kans dan wij denk ik Silvacity. Ons middenveld staat ook nog allerminst sterk en ons complete scorend vermogen op de flanken is geblesseerd (even ervan uitgaande dat Saka geblesseerd is). Dan gaat het voor ons toch knap lastig worden. Partey zat wel weer bij de selectie, maar die heeft 0 wedstrijdritme. Toch zou ik denk ik spelen met Rice - Partey - Odegaard. Dan is je middenveld veel meer solide.

Arsenal viel tegen, vooral op de flanken was het niet goed. Met Saka en Martinelli geblesseerd mistte je daar scherpte. Jammer ook dat Arteta juist Vieira op linksbuiten zet terwijl je eigenlijk al weet dat die daar gewoon niet fatsoenlijk kan spelen. Lens speelde wel met passie en stonden goed achterin. Arsenal had ook genoeg kansen om hier te winnen maar het wilde niet vanavond.

Een offday of misschien onderschatting… Arsenal denkt even te kunnen winnen van Lens. Met zo’n houding speelden ze, vooral na de 1-0 van Jesus. Natuurlijk is het goed om met je sterkste elf te spelen in de CL, maar Saka is niet 100% die moet je gewoon laten banken. Nu raakt ie geblesseerd en hopen dat ie tegen City speelt. Arteta wisselt ook veel te laat. De wisselspelers er pas in doen bij een achterstand.. dat is lastig invallen. Dit is iig niet goed voor het vertrouwen richting zondag

3 oktober 2023 om 23:20

Vertrouwen maak ik mij niet zo druk om zo'n wedstrijd kan ook zorgen dat je wakker wordt en weer met de beide benen op de grond komt.
Terugkomend op het vertrouwen een paar seizoenen geleden was deze nederlaag erin geslopen maar dit team ia volwassener geworden en kan redelijk omgaan met tegenslagen.

Slechte pot al was dat wel een verdienste van Lens. Die stonden echt heel sterk defensief opgesteld waardoor wij eigenlijk niks konden. Hoop dat Saka zondag gewoon tegen city mee kan doen. Dit mag je dan ook echt Arteta aanrekenen mocht Saka niet optijd fit zijn.

Elye Wahi, pareltje is dat. Die Fransen zijn goed in opleiden zeg pfff
Ik ben benieuwd of PSV wel hiervan kan winnen.

Wahi vond ik wel een goede speler. Idem dito voor die getinte jongen op de linkerflank en die Frankowski op de rechterflank.

Ook Danso en Medina konden mij wel bekoren. Samba is wel een erge treuzelkont, helaas.

Verder geen bijzonder elftal, maar helaas wel verloren. Voldoende kansen nog gehad met o.a. de kop en bijv. het schot van Tomi. Die moeten gewoon hangen, 100% vrije kansen. Doe je dat niet, straft zelfs een RC Lens dit af in de CL tegenwoordig.

Wahi had ik afgelopen jaar al graag bij Arsenal gezien, maar ben benieuwd hoe lang die bij Lens speelt. Heb gelezen dat hij psychisch niet altijd even goed in elkaar zit, maar dat hij wel goed kan ballen...

Verder hoop ik dat Saka niet geblesseerd is voro zondag, anders gaat het heel lastig worden.

Zonder Saka en Martinelli heb je echt alleen maar Trossard van de flank. Nelson viel erbarmelijk in en Vieira op rechts is niks. Die hoort gewoon op het middenveld, tenzij het een Carling Cup match is tegen een laagvlieger.

Snap sowieso niet waarom een Nelson niet vaker op rechts speelt en daar ook gewoon minuten krijgt. Gewoon Nelson voor Saka als 1 op 1 wissel gebruiken...

Of desnoods had je Nketiah gebracht en Jesus op rechts gezet. Snapte de wissels niet echt, maar goed.

Gabriel vond ik overigens ana de bal ook zwak. Kans van Lens kwam doordat hij Havertz koste wat kost probeerde aan te spelen terwijl die net weg liep. ALs het niet gaat, ram je hem maar een keer weg!

4 oktober 2023 om 09:32



reken maar niet op Saka, dat zag er slecht uit volgens Arteta. Geloof er niks van dat hij zondag gaat halen. Dan maar met Martinelli, Jesus en Trossard indien Martinelli fit genoeg is. Of Havertz spits en Jesus op rechts.

4 oktober 2023 om 10:12

Fijn is dat inderdaad arsenal890. Misschien mag Arteta zich dan ook eens achter de oren gaan krabben dat hij Saka veel te weinig rust gunt. ''geblesseerd'' eraf afgelopen weekend, terwijl je al 3-0 voor stond en hem prima had kunnen wisselen, en dan nu direct weer in de basis tegen Lens. Hij brand Saka volledig op.

En dat de wissels vaak een mindere impact hebben, dat krijg je ook sneller doordat je die wissels zo weinig speeltijd gunt. Zo'n Nelson of een Smith-Rowe krijgen super weinig minunten bijvoorbeeld.

Ik ben blij met Arteta, maar ik wil wel graag verbetering zien bij hem hierin. En dat valt mij dan wel een beetje tegen, want die verbetering zie ik niet bepaald.

4 oktober 2023 om 10:22

Ik ben het helemaal met je eens hoor. Het lijkt er ook op dat Arteta Vieira ziet als enige optie op rechts indien Saka afwezig is. Dat betekent dus dat je op op links 3 opties hebt en op rechts, buiten Saka niemand hebt. Alle spelers zijn namelijk beter op andere posities. Dat is vrij matig geregeld natuurlijk. Je had gewoon een Diaby op moeten halen.

4 oktober 2023 om 11:33

Ja dat is wel opvallend inderdaad. Ik snap dat ook niet helemaal, aangezien Vieira volgens mij nog geen enkele goede pot op rechts heeft gespeeld. De keren dat hij goed speelde, was elke keer centraal. Dus ik snap niet dat Arteta dat ondertussen niet een keer door heeft. Sterker nog, op links hebben we dan Martinelli, Trossard, Nelson en Smith-Rowe. Dat zijn zelfs 4 opties.

Eens over Diaby. Had ik graag gezien. Persoonlijk vind ik de transferzomer overall niet geweldig geweest. Rice is een top aankoop. Dat is wat mij betreft echt een 10 met een griffel. Timber hebben we pech mee, daar kan je niets aan doen. Ik was wat sceptisch over hem, maar hij was bezig mijn ongelijk te bewijzen. Maar ik had voor Havertz en Raya toch graag andere keuzes gezien.

Ik snap dat een middenvelder eigenlijk ook nodig was, maar ik had het geld van Raya liever geïnvesteerd in een flankspeler die op rechts kon, dan wel een spits. En ik weet dat Raya is gehuurd, maar vooralsnog zie ik nog niets waardoor ik denk: Ja, Raya was echt 100% nodig.

4 oktober 2023 om 11:52

ESR had ik niet meegenomen omdat Arteta hem nu puur ziet als middenvelder.

Ja eens, Rice is geweldig en heb alle vertrouwen in Timber. Raya als back up is natuurlijk goed. Maar vind hem niet beter dan Ramsdale. Havertz spreekt wel voor zich natuurlijk. Daar had je betere en goedkopere opties voor. Echt een gemiste kans vind ik dat.

Klopt een back up op rechts mis je gewoon en dat is zonde. Dat was ook prima mogelijk als je bijv een goedkope middenvelder had gekocht ipv die 75 miljoen aan havertz. Al lijkt het nu in de winter wel te gebeuren. Neto wordt veelvoudig genoemd. Ik zelf zou Kubo wel een goede vinden.

4 oktober 2023 om 13:03

Oja dat is ook goed wat mij betreft. Ik vind dat ESR ook op het middenveld hoort. Sterker nog, ik zou hem graag meer minuten zien maken op de positie van Havertz. Qua spelersprofiel past hij daar perfect. Hij is nu ook fysiek sterker geworden, dat zie je echt wel aan zijn uiterlijk dat hij daar ook op heeft ingezet. Dus ik denk dat hij dat qua duelkracht etc. ook goed aan zal kunnen. Zie hem daar liever dan Vieira eerlijk gezegd.

Ja eens hoor dat Raya goed is. Maar ik vind het simpelweg onnodig. Dat hij nu out of the blue 1e keeper is, snap ik nog steeds niet zo goed. Hij doet het absoluut niet slecht, maar ik heb tot nu toe nog niets gezien waarin ik hem echt overduidend beteer dan Ramsdale vind. Zeker dat voetballend vermogen waarvoor sommigen hem bewieroken, dat zie ik simpelweg niet. Daarmee doel ik vooral op dat ik niet zie dat hij daarin beter is dan Ramsdale. Ik heb nu van hem ook al een ruime hoeveelheid passes gezien die simpelweg niet aan komen, uit gaan of nagenoeg direct bij een tegenstander komen. Daar krijgt Ramsdale kritiek op, maar bij Raya blijft dat uit. Terwijl ze het in mijn optiek ongeveer even vaak goed en even vaak slecht doen beide. Eens, opties genoeg voor de plek van Havertz. Persoonlijk had ik bijvoorbeeld ook liever Maddison gehaald.

Kubo vind ik ook een hele interessante! Maar wat mij betreft zijn er ook genoeg opties. Het liefst zie ik wel een tweebenige winger. Pino of Nico Williams zou ik ook leuke opties vinden. Neto twijfel ik toch wel wat over. Hij ontwikkelt zich in mijn optiek niet echt heel erg.

4 oktober 2023 om 15:56

ESR is meer middenvelder. Niet explosief genoeg voor butenkant en te weinig actie.
Al is hij wel enorm goed in het één keer kaatsen en doorlopen. Daar creeert hij heel vaak iets mee. Dat komt wel van pas op die plek.

Verder: ik had graag gezien dat Arsenal in de winter een poging waagt bij Pedro Neto of Nico Williams. Yeremy Pino zie ik ook graag komen, maar lijkt mij niet haalbaar/te duur voor nu...

Williams heeft een aflopend contract. Wil Bilbao nog verdienen, moet hij verlengen of in de winter eruit...
Spaans international, pijlsnel, technisch onderlegd, tweebenig, goede kop erop en kan defensief (soms op back gespeeld) ook zijn mannetje staan voor een winger. Kan ook op beide flanken.

Neto idem dito. Alleen niet tweebenig. Doelgericht, snel, kan op beide flanken spelen en is ook een dienende speler. Kent de BPL ook en is ondertussen weer op aan het krabbelen na zijn zware knieblessure.

Verder zou een Toney, Osimhen of Ferguson in de punt erbij ook geniaal zijn. Maar dat lijkt mij *buiten Toney) niet haalbaar. Zeker niet deze winter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren