Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Qatar vindt in Metsu snel nieuwe bondscoach

Laatste update:

Bruno Metsu heeft snel weer onderdak gevonden. De Franse coach, die afgelopen zondag zijn contract bij de Verenigde Arabische Emiraten inleverde, is aangesteld als bondscoach van Qatar. In de oliestaat volgt hij Jorge Fossati op, die woensdagmorgen afscheid nam in Qatar.

Fossati onderging onlangs een maagoperatie en kreeg van de artsen te horen dat hij een maand moest revalideren. De voetbalbond van Qatar vond deze periode te lang en besloot om de samenwerking met de Uruguyaan te beëindigen. Een dag later vond de bond in Metsu een geschikte opvolger.

Onder het toeziend oog van de bondsvoorzitter Hamad ben Khalifa zette Metsu zijn handtekening onder een tweejarig contract. De Fransman, die eerder in Qatar werkzaam was als clubcoach van Al-Garafah, zit op 15 oktober voor het eerst op de bank bij zijn nieuwe werkgever. Qatar treedt dan aan tegen Australië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

on topic Goede keus van Quatar. off topic dit soort berichten geeft tenminste niet zoveel "objectief" gezever

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren