Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV sluit huurdeal in de Eredivisie: verdediger maakt tijdelijke overstap

Laatste update:

Fredrik Oppegard maakt het seizoen af bij Heracles Almelo, zo bevestigen die club en PSV via de officiële kanalen. Eerder op maandag werd het nieuws al gemeld door Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De 21-jarige linksback heeft momenteel weinig perspectief op speeltijd bij PSV en wordt daarom een halfjaar verhuurd aan de huidige nummer vijftien van de Eredivisie.

De deal is nu volledig rond. Bij de medische keuring van Oppegard kwamen geen bijzonderheden aan het licht, waarna de verhuur ook werd bevestigd door beide clubs.

Bij PSV keerde Mauro Júnior onlangs terug van een zware knieblessure, waardoor Peter Bosz nu veel keuze heeft op de linksbackpositie. Sergiño Dest geldt als eerste optie, terwijl Patrick van Aanholt daar ook kan spelen.

Voor de Noorse verdediger wordt het zijn tweede huurperiode in Nederland, nadat hij vorig jaar een half seizoen voor Go Ahead Eagles uitkwam. Oppegard begon in De Adelaarshorst als basisspeler, maar haakte na twaalf optredens geblesseerd af.

In de zomer van 2023 keerde de vleugelverdediger vervolgens weer terug in Eindhoven. Oppegard vocht voor een kans in PSV 1, maar werd uiteindelijk geen onderdeel van het eerste elftal.

Het afgelopen halfjaar kwam de verdediger dan ook uit voor Jong PSV. Dit seizoen speelde hij twaalf competitiewedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, waarin hij twee assists produceerde.

Het contract van Oppegard in Eindhoven loopt door tot medio 2025. In totaal staat hij op elf optredens in PSV 1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele bruikbare speler voor Heracles. Heeft eigen te lang bij Jong PSV gezeten, heeft minuten op het hoogste niveau nodig.

Tuurlijk, zijn kans op speeltijd was niet groot. Maar we hebben al een selectie met allerlei geblesseerden en laten er nu nog 3 gaan deze periode. Ik weet niet of dit verstandig is op dit moment.

29 januari 2024 om 20:13

Op linksback hebben we genoeg opties. Prima dat deze jongen verhuurd word.

30 januari 2024 om 10:20

Op linksback hebben we mauro- Dest - Van Aanholt en Boscagli kan er eventueel ook nog uit de voeten.

Heel goed gedaan dat is een win win situatie.
Heracles en psv tevreden en kan hij zijn ontwikkeling voort zetten. Meschien pakt dat goed uit.

Geen idee hoe goed deze speler is, maar op de linksback positie zit Heracles eigenlijk al wel goed vind ik. Zowel Willems als Roosken vind ik het prima doen (Willems wel iets minder ten opzichte van het begin van het seizoen). Iemand die weet of hij ook op andere posities kan spelen?

29 januari 2024 om 21:15

Roosken ligt er lang uit, dit is een prima alternatief

29 januari 2024 om 23:23

Ik neem aan dat Oppegard dan toch gewoon tweede keuze achter Willems wordt en derde keuze als Roosken terug is? Ik heb nog weinig uitzonderlijk talent ontdekt in de paar keer dat ik Oppegard heb zien spelen.

30 januari 2024 om 09:25

Ik heb Willems afgelopen weekend zien spelen. Het is leuk als hij de bal heeft en de ruimte kan geven voor een pass of voorzet, maar fysiek is hij wel klaar hoor. Zit weinig loopvermogen en snelheid in.

30 januari 2024 om 13:37

En Looms loopt er ook nog ergens.

Nou, dit was ook wel wat voor Heerenveen geweest. Even snelle oplossing voor de breedte..

Waarom huurt Heracles een linksback als je al Willems en Roosken hebt voor die positie? Gaat een van die twee weg? Of gaat Heracles hem ergens anders positioneren?

29 januari 2024 om 20:44

Dit is ook mijn gedachte inderdaad. Dat er wat bij moet achterin was wel duidelijk, maar een linksback leek me wel de positie achterin waar dit juist het minst nodig was..

PSV supporters die weten of hij ook op andere posities uit de voeten kan achterin?

29 januari 2024 om 20:52

Als heracles supporter zal je wel moeten weten dat roosken geblesseerd is geraakt en er waarschijnlijk een flinke tijd uit is.

29 januari 2024 om 21:00

Ah dat is mij even ontgaan. Dan snap ik het wel inderdaad. Dan lijkt het mij een goede oplossing.

Wie stuurd er nu een speler naar dat flut kunstgras word die niet beter van

Nooit basisspeler geweest in Deventer. Viel zwaar tegen. Zonder blessure ook weinig aan spelen toegekomen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren