Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV knokt zich in zenuwslopend duel naar plek twee in de poule

Laatste update:

PSV heeft zichzelf een hele goede dienst bewezen in Groep B van de Champions League. De ploeg van trainer Peter Bosz was woensdagavond op eigen veld met 1-0 te sterk voor RC Lens. Luuk de Jong bewees zich maar weer eens als kopspecialist en tekende voor de enige treffer van de wedstrijd. Morgan Guilavogui kon vroegtijdig inrukken met een indirecte rode kaart. Door de zege van Arsenal op Sevilla heeft PSV nu plek twee in handen.

Bosz koos ervoor om zijn elftal niet te wijzigen ten opzichte van de klinkende 6-0 overwinning tegen Heracles Almelo. Dat betekende dat Guus Til opnieuw op de nummer 10-positie mocht beginnen en Malik Tillman op de bank werd gehouden. Ismael Saibari, die tegen Heracles een uiterst ongelukkige invalbeurt kende van een minuut, keerde terug in de wedstrijdselectie.

Beide ploegen begonnen weifelend aan het duel en wisten niet meteen tot grote kansen te komen. Bij het eerste echte gevaar van PSV was het meteen raak. Vanaf de rechterkant van het veld had Johan Bakayoko een perfecte voorzet in huis op De Jong, die in de lucht veel te sterk was voor Kevin Danso en via de onderkant van de lat binnenknikte: 1-0.

Voor De Jong betekende het zijn achtste Champions League-doelpunt in het shirt van PSV, waarmee hij Ruud van Nistelrooij evenaart als topscorer aller tijden in het miljardenbal. Namens de bezoekers nam Florian Sotoca het doel van Walter Benítez onder vuur: zonder succes. Ook PSV kreeg kansen om de score uit te breiden, maar was ongelukkig in de afronding.

Sergiño Dest schoot in de handen bij de doelman en ook op een schot van Hirving Lozano hoefde de goalie van Lens zich nauwelijks in te spannen. De beste kans op de gelijkmaker kwam van de voet van Deiver Machado. De linkervleugelverdediger dook plots op bij de tweede paal, maar was veel te druistig in de afronding en zag zijn schot langs het doel zeilen.

In het eerste kwartier na rust kreeg PSV meer grip op het duel, wat leidde tot een aantal goede kansen voor Lozano. Eerst schoot hij rakelings over, om niet veel later binnendoor te kruipen bij twee verdedigers om in de handen bij doelman Brice Samba te schieten.

Bij de bezoekers was het aantal gele kaarten op dat moment al niet meer bij te houden. Scheidsrechter Daniel Siebert had zijn handen vol aan de fysieke Fransen en zou uiteindelijk acht (!) gele kaarten en een rode kaart trekken. Namens PSV gingen Lozano en André Ramalho op de bon. De Braziliaan is daarmee geschorst voor het volgende groepsduel.

Peter Bosz bracht na ruim een uur spelen Tillman en Saibari binnen de lijnen voor Joey Veerman en Til, maar moest toezien hoe zijn ploeg er niet in slaagde om het duel in het slot te gooien. Beide ploegen oogden slordig, wat leidde tot een rommelig spelbeeld.

De beste kans op de beslissing in de wedstrijd kwam van de voet van Lozano, maar hij was zelfzuchtig en ging voor eigen succes, waar Bakayoko er veel beter voor leek te staan. Tot opluchting van de Mexicaan raakte Lens in de tegenstoot de paal via Guilavogui. Toen Tillman een minuut later ook nog een bal van de doellijn haalde was de overwinning een feit voor PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terecht gewonnen maar wat was het uiteindelijk nog onnodig moeizaam op het einde.. Vreselijk zuigteam dat Lens maar de meest negatieve rol was vandaag toch wel voor Bakayoko en Lozano. Die twee kosten je gewoon nog bijna de winst terwijl je hier met het spelbeeld gewoon met 3 doelpunten verschil van het veld kan stappen. Broodnodige 3 punten zijn in elk geval binnen.

Schouten speelde ijzersterk en Ramalho had een paar verdedigende slippertjes maar zat er ook een paar keer heel sterk tussen.

8 november 2023 om 23:00

Zo is het Europees tot nu toe elke wedstrijd geweest. Ben al blij dat ze hem nu wel over de streep trekken. Voor mij overigens Ramalho MOTM die speelde echt heel goed en sinds lange tijd geen grote fout gemaakt.

8 november 2023 om 23:03

Ramalho was geweldig vandaag. Hij kan het dus wel. Jammer dat hij dit zo weinig laat zien.

8 november 2023 om 23:00

Ik vond het juist vrij volwassen allemaal. Het is dat FC Lozano en co vooral voor zichzelf speelden, anders was je al lang uitgelopen.

8 november 2023 om 23:02

Toch speelde Bakayoko geweldig. Ja hij moet iets minder zelfzuchtig worden. Maar hij geeft wel de assist op de 1-0 en hij is dreigend op rechts. Lozano was niet goed vandaag en die moet helemaal spelen. Dan is het 2-0 en klaar.

8 november 2023 om 23:12

Bakayoko was echt niet goed, was net zo zelfzuchtig als Lozano. Assist was het enige positieve vandaag. Op een gegeven moment stak hij bijna de hele zestien over om maar te willen schieten. En hij sloeg zelf ook Tillman over. Beide vleugelspelers waren schandalig egoïstisch. Verdediging erg sterk waar Ramalho vooral uitblonk. Winnen bij Sevilla en je bent door als Lens verliest van Arsenal.

8 november 2023 om 23:15

Jammer dat je dat vindt want ik ben het niet met je eens. Hij was zo sterk aan de bal. Is dreigend, heeft diepgang, wint veel duels en verdedigt goed terug. Was echt heel belangrijk vandaag. En ja ik ben het met je eens dat hij meer moet overspelen maar je moet even iets verder kijken dan alleen dat

8 november 2023 om 23:20

Sorry Burdy, we zijn het niet eens vandaag, maar dat geeft niet, 3 punten in de pocket, lekkere pot en Bakayoko volgende keer weer beter 😉

8 november 2023 om 23:24

Verdedigd goed terug? Ik had hem al 10 min eerder naar de kant gehaald. Man man hele rechterflank lag laatste kwartier open..

8 november 2023 om 23:56

Als je in het stadion had gezeten dan had je kunnen zien dat Bakayoko niet best was

8 november 2023 om 23:57

Die lag vaker open. Komt ook door het druk zetten. Je zag ook als teze naar de vrijstaande man ging, kwamen er 2 spelers vam lens naar de open plek die daar viel.

9 november 2023 om 09:15

Dat kan je alleen vanaf daar zien natuurlijk bluffer70. Overigens gewoon prima overwinning 3 punten waren echt nodig namelijk ook al is het maar 1-0.

8 november 2023 om 23:02

Jtje, ik vind je echt een negatieveling! Voor nu boeit t zowizo geen arsch want we hebben de 3 punten. Noem eens een Ramalho die eindelijk eens een fantastische (de lat ligt ook niet hoog) pot speelt! Edit: je positieve punten stonden er niet in omdat je perse de eerste wilde zijn...

8 november 2023 om 23:04

Hij moest blijkbaar de rest van het verhaal nog typen. Haha

8 november 2023 om 23:05

Hoezo ben ik nou weer negatief als ik zeg dat PSV hier met 3 doelpunten verschil had kunnen winnen. Van die acties van Lozano en Bakayoko kun je als PSV fan toch ook niet blij worden?

Je speelt gewoon een hartstikke solide wedstrijd en door die jongens geef je het nog bijna weg ook.

8 november 2023 om 23:06

Niet alleen nu. En dat 3 doelpunten verschil is ook een beetje overdreven.

8 november 2023 om 23:10

3 doelpunten is overdreven? Je hebt gewoon volledige controle de tweede helft en geeft nauwelijks iets weg tot op het einde (en die ene kans waar die jongen uitgleed). Wie is hier nou negatief

8 november 2023 om 23:11

Ja ze waren zelfzuchtig maar ook erg belangrijk. Continu dreigend en veel diepgang en daardoor komen ze in de positie om te scoren of nog beter over te spelen. Maar zowel Lozano en vooral Bakayoko speelden wel erg sterk vandaag.

8 november 2023 om 23:14

Ze kregen zeeen van ruimte van Lens en het zijn diepgaande spelers dus natuurlijk maken die daar gebruik van, maar als je het dan zo slecht uitspeelt. Zeker Lozano ging alleen maar voor eigen geluk. Dat kan je op dit niveau gewoon overwintering kosten.

8 november 2023 om 23:17

Eredivisieajax ik plaatste de reactie en dacht daarna dat 1 zin misschien niet zo inhoudelijk zou zijn onder een wedstrijdverslag, zeker met het oog op dat VZ dat soort posts graag verwijdert. Dus vandaar dat ik nog even wat toe heb gevoegd.

Bram: Kinderachtig om erbij te zetten dat ik per se de eerste wilde zijn. Snap sowieso niet waarom dat uit zou maken, duimpjes koop je toch helemaal niks voor hier?

8 november 2023 om 23:17

Die ruimte kregen ze pas op het einde. Of heb je pas het laatste kwartier gekeken? In de eerste helft hadden ze steeds dubbele dekking en vooral Bakayoko speelde daar zeer goed onderuit door meerdere keren zijn man uit te spelen of voorin de vrije man te creëren.

8 november 2023 om 23:20

Prima Jtje, je begint werkelijk elke post met wie wat verkeerd heeft gedaan en zelden met het positieve. Dan vind ik dat je een negatieveling bent ja. Het gaat maar om 1 ding vandaag.

8 november 2023 om 23:25

Waar heb je het over man, wat een rare manier om zo op de man te gaan spelen hier. Ik ben juist hartstikke positief over de wedstrijd van PSV maar constateer dat je door het egoisme van Lozano en Bakayoko jezelf gewoon enorm te kort doet. Echt ontzettend kinderachtig hoe je hier voor de dag komt, ga lekker een biertje drinken op de winst van je ploeg man, wees niet zo'n kleuter.

9 november 2023 om 00:04

Haha prima, ik ben niet de enige he. Je hebt me nu al 89 x kinderachtig genoemt. Sorry dat ik je zo gekrenkt heb!

8 november 2023 om 23:06

Ramalho??
Je spelt Boscagli verkeerd denk ik. Die was veruit de slechtse verdediger. Veroorzaakte veel onrust met zijn fouten.
Verder iedereen voldoende met als uitblinker schouten.
Wissels waren zeer slecht voor het spel.

8 november 2023 om 23:07

Ramalho gaf in de eerste minuten een gigantische kans weg (goed dichtgelopen door Dest) en liet zich in de tweede helft ook een keer zeer eenvoudig foppen op de flank waar een grote kans van Lens uit voorkwam. Daarna herpakte hij zich zeer goed, dat mag ook wel gezegd worden.

8 november 2023 om 23:12

Wat een humor ...kijk nog eens wat boscagli doet bij die 1e kans waar je het over hebt. Hij heeft werkelijk geen idee wat hij aan het doen is.
En bij die 2e kans lopen saibari en Bakayoko niet met hun man mee waardoor er een overtal is voor Lens. Die jongen wordt overigens met een prachtig hakje vrijgespeeld. Maar goed, blijf met een vergootglas naar Ramalho kijken, dan zie je al het andere niet.

8 november 2023 om 23:12

Je bent in elke reactie erg negatief. Ramalho was de man van de wedstrijd. Speelde geweldig en de spits werd terecht gewisseld. Voetbal is een teamsport dus als er al een slippertje was dan is het prima dat iemand dat oplost.

8 november 2023 om 23:28

Boscagli stond op scherp. Kan wel invloed hebben op zijn spel.

8 november 2023 om 23:38

"je bent in elke reactie erg negatief."

Heb minimaal 6 keer gezegd dat PSV een goede pot speelde en met veel grotere cijfers had moeten winnen, en geef aan dat Ramalho zich goed herpakte naar wat ik persoonlijk niet een sterk begin vond maar daar zijn de meningen over verdeeld. Dus hoezo nou weer negatief, omdat iemand hierboven dat ook zegt?

Maar dit is niet de eerste keer dat jij mij eruit pikt Burdy. zal vast niks te hebben met welke club ik support

En Ramalho man van de wedstrijd? Dat was toch overduidelijk Schouten die een fantastische pot speelde?

8 november 2023 om 23:11

Ramalho paar slippertjes? heb jij een andere wedstrijd gezien?..

8 november 2023 om 23:28

Ik denk dat ik misschien extra kritisch op hem ben door zijn spel in eerdere wedstrijden maar voor mijn gevoel zat hij er op sommige moment niet helemaal lekker uit, maar herpakte hij zich als een baas en dat verdient ook alle lof.

8 november 2023 om 23:14

Die verdedigende slippertjes van Ramalho heb ik niet gezien hoor. Heerste als een koning vandaag.

Bakayoko speelde ook uitstekend, assist, dreiging, maar ook tactisch goed en gedisciplineerd. Bleef ook steeds goed aanspeelbaar, wat een aantal keer hielp om onder de druk uit te spelen. Alleen op het laatst dat schot met links was onder de maat. Verder gewoon prima.

Lozano ben ik met je eens. Hij is gretig en ongrijpbaar, maar ook grillig en ongepolijst. Dat pakt regelmatig verkeerd uit. Tegelijk is het ook juist zijn kracht. Had ook zomaar een goal kunnen maken vandaag. Lukt dat niet, dan is zijn spel een bron van frustratie voor de hoopvolle toeschouwer.

Schouten was geweldig. Niet van zijn stuk te krijgen en zeer betrouwbaar aan de bal. Puur genieten.

8 november 2023 om 23:17

Zo heb ik psv in geen jaren gezien. Zwaar verdiend gewonnen. Grote complimenten aan de verdediging . En goed middenveld Alleen Lozano had die paas moeten geven aan Johan. Verder super genoten.

8 november 2023 om 23:19

Uiteindelijk wel gewoon echt een hele solide wedstrijd en zeer terecht gewonnen. Hoop dat jullie deze vorm Europees door kunnen zetten.

Niet de allerbeste pot maar het resultaat is het belangrijkste. Schouten is echt een hele goede voetballer zeg, pff. Die doet echt zo ongeveer alles goed. Scheidsie daarentegen was echt heel slecht, zo veel rare beslissingen en heel veel kaarten. Ook complimenten aan Ramalho, heb hem vaak verguisd maar speelde ontzettend sterk vandaag.

Resultaat van Arsenal ook mooi, staan toch keurig 2e in de groep op het moment en de CL vloek weer eens doorbroken.

8 november 2023 om 23:00

Ik heb alleen 2e helft gezien, maar vond in die helft de scheids prima. Dan moet die gekkigheid in de eerste helft geweest zijn? 😉

8 november 2023 om 23:01

Als Lozano en bakayoko in mindere mate hun oogkleppen hier eens af doen, maak je jezelf zoveel makkelijker.. wat een egoïstisch gedoe voor de goal van die twee.

8 november 2023 om 23:10

Ik vind dat bij Bakayoko wel meevallen. Maar Lozano; hoe kun je die laatste bal niet afgeven??! Puur egoïsme. Genoten van het vechtvoetbal; werd gestreden voor elke meter! Daardoor en het hoge tempo ging er veel mis, maar gelukkig wint PSV en doen ze weer goed mee! En Ramalho; voor de verandering sterk verdedigd, fel en zonder zijn bekende flaters… Wahi uit de wedstrijd gespeeld; klasse!

8 november 2023 om 23:27

Nja vond bij bakayoko dat hij ook vaak een combinatie aan kon gaan, of iemand beter voorstond en dan alsnog van buiten de 16 besloot te schieten. Maar Lozano, echt onbegrijpelijk... Was echt voor zichzelf aan het voetballen. Qua inzet een prima pot voor psv, terecht gewonnen ook!

Grote klasse PSV. Gevoetbald als volwassen mannen. Laten we even een lans breken voor Ramalho. Die was werkelijk overal. En mijn god, Jerdy Schouten…. Zo sober, zó goed.Bakayoko met die fantastische Ziyech-achtige pass in de benen en LDJ is toch ook wel een klasbak van een aanvoerder en een weergaloze kopper. Jammer dat de flanken en met name FC Lozano vooral voor zichzelf speelden want anders was je gewoon uitgelopen naar 2 of 3 - 0 Waar Feyenoord na gisteren er opeens veel slechter voorstaat, staat PSV er ineens een stuk beter voor. Ik heb genoten.

8 november 2023 om 23:04

Schouten speelde als een veldheer. Geweldige speler.

8 november 2023 om 23:07

Hij is echt onze beste speler. Ik snap dat Milan hem wilde kopen.

9 november 2023 om 03:15

Ik vraag me af waarom Feyenoord er zo slecht voor zou staan? Uit Celtic ga je winnen en thuis Atletico ben je ook zeker niet kansloos.

Lazio of Atletico moet ook maar beide wedstrijden zien te winnen, of zie ik dat verkeerd?

En het is niet alsof Feyenoord helemaal weggespeeld is uit bij Atletico, volgens mij waren ze 70-75 min beter in Spanje.

Ramalho goed gespeeld ! Mag ook wel eens gezegd worden.

8 november 2023 om 23:08

Zeker, maar mensen papegaaien graag de 'experts' na en dus zie je ook hier weer een aantal mensen die met een vergrootglas naar de minimale slippertjes van ramalho hebben gekeken

8 november 2023 om 23:12

Sorry hoor maar Ramalho heeft heel vaak gekke momenten en PSV door individuele fouten punten gekost. Maar niet vandaag; vandaag was wellicht zijn beste pot in een PSV shirt!

8 november 2023 om 23:18

Zeker, eerdere kritiek op ramalho was ook terecht, maar als je dat vandaag doet dan ben je gewoon niet objectief. Gelukkig zijn er steeds meer positieve reacties te zijn op zijn spel vandaag

8 november 2023 om 23:29

Hij begon ook vandaag zwak hoor waar dest hem redt. Daarna deed hij het idd aardig. Dest teze schouten waren ook sterk.

9 november 2023 om 00:06

Er waren er 3 die niet inde wedstrijd zaten. Lozano, til en Veerman. De rest deed het goed.
Nu moet je alleen een goed resultaat halen tegen Arsenal om verder te gaan en hopen dat Lens verliest van Sevilla. Dan ben je iig door naar de EL.

9 november 2023 om 07:17

Til had heel veel goede loonacties maar werd nooit goed bediend.

9 november 2023 om 07:33

Hij begon zwak vanwege dat ene moment? Een moment waar psv op de middenlijn verdedigd en er totaal geen druk is op de bal.
Boscagli staat bij dat moment als een standbeeld niets te doen en inderdaad komt Dest nog helpen, hoewel ook Ramalho al weer terug was in het duel.
Waarom stapt hij niet? Dat heb ik de centrale verdedigers van psv nog geen enkele keer zien doen, dus ga ik ervan uit dat dat een afspraak is binnen het team/

Wat een pot. Werd nog onnodig spannend zeg. Belangrijke zege. En Lozano moet die bal altijd afgeven, dan legt Baka hem binnen.

Gefeliciteerd
4 of 5 - 1 was mogelijk
jammer van die 2 gasten voorin

Terecht gewonnen. Vervelende ploeg en spelers dat Lens. Bosz mag wel eens gaan zitten met Lozano en Bakayoko…. Wanneer die elkaar meer gaan gunnen win je hier met 3-0… nu geef je het nog bijna weg ook

8 november 2023 om 23:09

Zit 'm vooral bij Lozano volgens mij

8 november 2023 om 23:17

Baka ook een paar momenten hoor. Die is nog erg jong dus geef je hem het voordeel van de twijfel maar Lozano mag ff invallen als Lang weer fit is.

8 november 2023 om 23:36

Lang is net zo egoïstisch. Bosz moet gewoon duidelijk maken dat team belang boven alles staat zeker in de Cl

Spannende wedstrijd. Lozano mogen ze echt een straf training geven. Wat een egoïst man. Het had al veel eerder beslist kunnen worden.

8 november 2023 om 23:01

Dat geld voor Bakayoko ook… Gaat ook te vaak voor eigen succes, terwijl ie vaak beter kan afgeven….

8 november 2023 om 23:30

Bakayoko kon juist vaak de bal niet afgeven. Hij had dan zelf ook de ruimte niet maar niet gek dat je het soms op goed geluk probeert. Beter dan elke bal maar weer terug tikken.

8 november 2023 om 23:31

Eens, maar wel veel minder als Lozano. Bij Lozano gaat het om overduidelijke situaties waar je de bal moet afgeven. Bakayoko mist vaak het overzicht.

Dat Lens kan er echt helemaal niks van. Hoe ze hebben kunnen winnen van Arsenal blijft mij een raadsel.

8 november 2023 om 23:06

Niet gaan downplayen deze prestatie. Lens is gewoon een lastige ploeg en fysiek sterk. Knappe prestatie van PSV.

8 november 2023 om 23:07

Ik vond Lens in de uitwedstrijd vrij goed spelen eigenlijk.

9 november 2023 om 00:08

Sommige clubs spelen thuis veel.beter dan uit. Misschien had PSV vandaag ook een betere vorm.
Die rexhtsback van Lens moest mij aan Manolev denken een paar keer in de eerste helft.

Zwaarbevochten. Wel verdiend.
We doen weer mee om overwintering.



Verdediging speelt voor de verandering eens degelijk. Helaas was nu de aanval juist blind. Maarja 1-0 en tweede plek. Dikke prima.

Ramalho, mijn complimenten. Was je elke wedstrijd maar zo goed als deze, ijzersterke pot. Dan heb je nog even baas boven baas: Schouten, wat een wedstrijd speelde hij zeg! Leuke wedstrijd voor de neutrale kijker en met 1-0 winst uiteindelijk ook voor de fans. Staan er nu weer prima voor.

Blij met het resultaat maar oh God wat zijn ze voorin bij PSV egoïstisch. We hadden er meer moeten maken. Vooral Lozano had weer eens oogkleppen op.

Goed gedaan, maar Lozano moet even naar de psycholoog om van dat egoisme af te komen. Hoeveel kansen heeft hij wel niet verprutst door zeer slechte schoten en door weigeren af te spelen?

8 november 2023 om 23:05

Bakayoko net zo.. speelt net zo egoïstisch. Als ze dat beiden minder hebben dan win je hier met 3-0

Kwamen we nog goed weg bij de bal op de paal.
Ik baal een beetje van Lozano, goeie speler maar te vaak oogkleppen op.
Op zulke momenten word Lang wel gemist.

8 november 2023 om 23:16

Ik heb dat eerlijk gezegd met Bakayoko en Lang ook wel hoor. Gaan ook te veel voor eigen succes. Wat dat betreft was Gakpo een geweldenaar.

8 november 2023 om 23:28

Ook Gakpo kwam vaak naar binnen om een schot te forceren terwijl er een ander beter voor stond hoor.

Bosz mag ff tegen de buitenspelers gaan zeggen dat ze ook kunnen overpassen, je maakt het jezelf nu onnodig moeilijk. In iedergeval gefeliciteerd psv fans!

Fantastische wedstrijd, die momenten waar dat kwartje zovaak de verkeerde kant op viel, daar viel hij vandaag de goede kant op. Ik heb intens genoten van de manier waarop PSV speelde en het mag gezegd worden: Ramalho speelde fantastisch! Bakayoko heeft vanavond ook zijn visitekaartje afgegeven, wat een dreiging.

Een echt gevecht vandaag en hele belangrijke 3 punter. Complimenten hoe iedereen gestreden heeft met deze weersomstandigheden, een slecht veld, een waardeloze scheids en een tegenstander die ook veel aan het provoceren was. Lozano en Bakayoko moeten maar even met Bosz zitten, want deze ego'tjes zorgden ervoor dat het nog lang spannend bleef.

Pohhh, het was absoluut niet best, maar wel echt 90+ min gestreden voor iedere meter! Ook eindelijk van de CL vloek af.

Dankjewel ....frankrijk 2 nederlagen ...portugal idem. Puntjes op uefa lijst.

Uitstekende pot Ramalho.

Lekker sfeertje.

Lekker voor de coefficient puntjes.

3 miljoen.

Wanneer Koeman het nu nog in zijn hoofd haalt om De Roon te selecteren in plaats van Schouten dan is het doorgestoken kaart of heeft ie aparte foto’s tot zijn beschikking. Wat speelde laatstgenoemde een fenomenale wedstrijd

Leuke pot om te kijken wat een spanning .. gefeliciteerd psv supporters

Lekker man. Heb alleen het einde gezien en volgens mij was het geen makkelijk potje, maar gewoon plek 2. Zou toch leuk zijn als we allebei overwinteren (al wordt het voor ons lastig).

Complimenten aan Bosz. Eindelijk gewoon een keer schaamteloos de lange bal gespeelt. Het loont meteen. Alleen nog even Lozano en Bakayoko leren dat ze een bal af en toe ook moeten afgeven.

Ramalho heerste als een koning vandaag. Geen enkele twijfel. Bakayoko prachtige speler, het talent druipt er vanaf. Alleen op details nog net wat meer scherpte nodig. Schouten soeverein, wat een rust, wat een controle, wat een klasse.

8 november 2023 om 23:41

Ja man heerlijk! Schouten verdient echt wel een kans in Oranje.

de 4 achterin en schouten waren echt geweldig. lozano en bakayoko mogen luuk bedanken. leuke wedstrijd om te kijken.

Leuke pot. Niet altijd even goed, wel spannend en veel strijd. Zo'n rare scheids hoort er dan ook wel een beetje bij, haha.

Uiterst belangrijke overwinning. Met het schema zit je heel goed. Arsenal pakt met een overwinning thuis op Lens hoe dan ook de eerste plek en kunnen voor de laatste wedstrijd gas terugnemen. Gelijk bij Sevilla en dan ben je een heel eind. Laten we hopen dat het zo uitpakt. Proficiat PSV en Nederlands voetbal fans.

8 november 2023 om 23:14

Sevilla uit... op één of andere manier liggen dit soort ploegen ons niet. Heb je bij een overwinning van sevilla straks mogelijk 3 ploegen op 5 punten.

8 november 2023 om 23:19

Ik deel je angst. Dan ga je op doelsaldo eventueel de boot in mits Sevilla wint bij Lens. Ik zie PSV op de een of andere manier tegen het uitgespeelde Arsenal thuis winnen en dan hebben zowel Sevilla als Lens een hele lange weg te gaan. Even verder dromen.. als je wint bij Sevilla heb je dikke kans dat ze al door zijn volgende ronde

8 november 2023 om 23:19

Het enige voordeel is dat Arsenal dan al geplaatst is als eerste in de poule. Nog steeds erg lastig natuurlijk.

8 november 2023 om 23:23

Tuurlijk. Maar wel als enige ploeg tov je concurrentie die dat voordeel heeft. Ik zie het zonnig in, in ieder geval. Veel succes volgende speelronde!

Gefeliciteerd PSV fans, vond het een leuke pot. Mooi ook om Frankrijk een directe tik uit te delen qua coeffecienten. Heerlijk avondje zo.

8 november 2023 om 23:25

Dank! Dubbele klap uitgedeeld inderdaad, heerlijk.

Luuk de Jong is een legende. Wat een speler, wat een carriëre.

Complimenten voor Ramalho, speelde ijzersterk en dat mag best een keer benoemd worden.

Nare tegenstander dat Lens. Ze waren nog onsportiever dan uit. Erg blij dat dat niet beloond wordt. Luuk zal wel kopje onder in het ijsbad moeten. Of die restoratietank van Dragon Ball Z . Dat zou het beste zijn.

Ik lees heel weinig terug over optreden van Dest. Die wordt echt onderbelicht maar deed vandaag weinig fout, loopt veel dicht met zijn snelheid en voegt aanvallend veel toe!

Beste mensen... "zwaar bevochten"? "spannende wedstrijd"? Pardon? PSV zal dit seizoen sowieso in de Eredivisie alle wedstrijden met hoge cijfers winnen en is nu al kampioen. Wat betreft de Champions League: ook daar gaan ze ver komen. Als Feyenoorder doet het me pijn te constateren dat Feyenoord vanaf de aftrap in Enschede in een vrije val is geraakt. Onbegrijpelijk, maar waar.

Bakayoko en vooral lozano. Waar waren die mee bezig in dat laatste half uur. Kost je nog bijna de winst. Lozano moet heel snel aangesproken worden want had hij die bal afgegeven dan was het 2-0 en klaar. Zonde

Heerlijk die spanning in de poules van Feyenoord en PSV. Met deze zege is het nog niet zeker dat ze overwinteren in de CL. Feyenoord moet winnen van Atletico om in de race te blijven

Ik weet niet wat het is, maar we doen nu alsof een topspits voor de eredivisie een topspits is voor het buitenland of de CL...Het blijft Luuk de Jong.

9 november 2023 om 07:52

Als je in de CL scoort dan ben je een topspits. Vandaag was Luuk dat wel. Niet altijd nee.

Lozano heeft ongelofelijk veel geluk gehad dat zijn egoistische actie geen gevolgen had. Peter Bosz zegt daar dan naderhand van dat Lozano Bakayoko misschien niet heeft gezien. Nou, ik kan je vertellen: iedereen die wel eens gevoetbald heeft weet dat dit onzin is. Een linksbuiten die naar binnen dribbelt kan een in het midden volkomen vrij lopende medespeler niet missen. Natuurlijk heeft hij die wel gezien. Lozano heeft geweldig veel mazzel dat Bakayoka hem niet voor die dik 30.000 verrot heeft gescholden en dat PSV dankzij twee mazzeltjes de nul hield. Bijna had Lozano PSV nagenoeg uitgeschakeld voor de eerste twee plaatsen in de poule. En als ik Bosz was dan zou ik daar even luid en duidelijk op wijzen bij Lozano.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren