Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV heeft ander defensief target op het oog: ‘Logischere naam dan Robinson’

Laatste update:

Chris Richards staat op de radar van PSV. Volgens Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is de naam van de verdediger van Crystal Palace al eerder binnen de club gevallen. Het inlijven van Richards wordt naar verluidt door ingewijden ‘misschien wel logischer geacht’ dan dat van Robinson.

Elfrink noemt als reden dat Richards al gewend is aan het Europese clubvoetbal, terwijl zijn landgenoot Robinson daarin nog alles te bewijzen heeft. Laatstgenoemde speelt momenteel voor Atlanta United en is enkel nog actief geweest in de Verenigde Staten.

Richards werd in de zomer van 2018 door FC Dallas verhuurd aan Bayern München en maakte een half jaar later voor 5,3 miljoen euro de definitieve overstap naar der Rekordmeister. Tot een doorbraak bij Bayern kwam het alleen niet. In totaal speelde Richards drie officiële duels voor de hoofdmacht.

In de zomer van 2022 koos de twaalfvoudig international van de Verenigde Staten eieren voor zijn geld, toen Bayern minimaal 67 miljoen op tafel legde om Matthijs de Ligt van Juventus over te nemen.

Richards vertrok naar Crystal Palace, waar zijn geduld vooralsnog op de proef wordt gesteld. De 23-jarige mandekker kwam tot nog toe tot 16 officiële duels voor the Eagles en moet dit seizoen opnieuw genoegen nemen met een reserverol.

De verwachting van Elfrink is dat PSV zich komende winter niet al te veel zal roeren op de transfermarkt, aangezien er met een korte winterstop van drie weken amper ruimte is om nieuwelingen tijdig in te passen.

De Eindhovenaren kijken nog wel naar een back-up voor Jerdy Schouten en als gezegd naar een extra centrale verdediger. Armel Bella-Kotchap herstelt momenteel van een schouderblessure. Als zijn revalidatie tegenvalt, is er misschien noodzaak om iemand aan te trekken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat heeft die Steward toch een geweldig groot netwerk

6 november 2023 om 09:09

De drie Amerikanen die we al hebben zijn echt prima spelers, alle drie.

6 november 2023 om 09:15

Nou, ik ben niet ontevreden over het werk van Stewart tot op heden. Liever Amerikanen en bekende Nederlandse spelers dan een groot blik aan buitenlanders die niemand kent. Dat is ook geen garantie op succes. Tot nu blijken bijna alle aankopen goed uit de verf te komen en heeft hij ook een trainer aangesteld die goed presteert

6 november 2023 om 09:23

@Summerof69: Maar even oprecht: goede aankopen hoor, maar welke aankoop hadden wij niet met het bord op schoot gedaan? Schouten, Lang, Lozano, Dest, Pepi..... Allemaal bekenden uit de eredivisie. En allemaal internationals. Dus niet heel raar dit. Had ze graag willen hebben hoor, altijd gezegd, maar het is niet zo dat dit heel verrassende aankopen zijn die ook nog eens moeten wennen aan Nederland en de competitie. Edit: en Tillman kenden we natuurlijk ook al. En die was al vaker verhuurd. Ketchap is de enige verrassing, maar die heeft zich nog niet kunnen onderscheiden, ook door blessures.

6 november 2023 om 09:28

Dat is denk ik het grote voordeel van spelers die de Eredivisie en Nederland al kennen. Die staan er vaak direct. Was ook hard nodig met de voorronde CL die direct gespeeld moest worden.

6 november 2023 om 09:28

@summerof69, heerlijk een beetje afgunst. Al haalt Steward heel team America. Zolang ze presteren is het goed. Tot nu toe is sinds de komt van Steward de weg naar boven ingeslagen. Dus de kritiek op hem is niet nodig. Tot nu toe voetballen er 3 Amerikaanse spelers bij PSV, die het allemaal goed doen.

Wat voor type verdediger is Richards? Lees dat hij 1,88 meter is, rechtsvoetig, 23 jaar, international, ook weleens als RB heeft gespeeld. Marktwaarde 10 miljoen. Iemand met aanvullende informatie?

6 november 2023 om 09:36

Andres13: zeker weten. Had ze graag allemaal bij mijn cluppie gezien. Net als jullie trainer. Dat gezeik dat ie altijd een terugval heeft en dat ie nooit titels pakt..... Het is tenminste leuk voetbal om naar te kijken. En het meest rare is eigenlijk dat Feyenoord en PSV trainers hebben die Ajax heel goed had kunnen gebruiken. Zsg ik met mijn bord op schoot. Maar om verschillende redenen niet heeft. En dat mag Ajax zichzelf heel erg kwalijk nemen.

6 november 2023 om 09:58

Het scouten is misschien niet eens zo moeilijk. Maar dat je ze ook daadwerkelijk in Eindhoven krijgt is het knappe. Daar onderscheid Ernest zich wat mij betreft.

6 november 2023 om 11:06

@formus wat maakt het uit dat wij die spelers ook hadden kunnen scouten als ze voor maktcomforme bedragen gehaald zijn en goed presteren?

6 november 2023 om 13:42

@Formus Ik wist niet dat een TD verantwoordelijk was voor verrassende aankopen? Volgens mij gaat het erom dat hij een uitgebalanceerde selectie samenstelt voor de trainer en dat binnen de begroting doet. Het feit dat hij deze jongens allemaal heeft weten binnen te hengelen is juist prima, zeker gezien het feit dat de concurrentie deze jongens ook best kunnen gebruiken.

6 november 2023 om 10:20

Communicatie Bosz Steward gaat goed je hoort geen klagen. Ik ken de speler niet . Maar tot nu bevallen mij de nieuwe spelers wel. Alleen Europees moet beter. Hopelijk deze week.

Tja, 23 jaar maar heel weinig gespeeld afgelopen jaren. Als PSV Europees mee wilt doen zou een reserve verdediger van Crystal Palace niet mee helpen. Al hebben zij met Guehi en Anderson een goed centraal duo.

6 november 2023 om 09:40

Ik wil net zeggen. De verdediging van Crystal Palace staat momenteel als een huis, dus het is niet zo gek dat hij moeite heeft een basisplaats te veroveren.

Na een proefperiode een transfer naar Bayern afdwingen laat wel potentie doorschemeren..

6 november 2023 om 09:44

Dat hij wissel staat bij Palace betekent niet dat hij per definitie niks toevoegt bij PSV hoor. Dat team draait als een trein en zijn concurrentie is groot. Maar dat zeg jij met je laatste zin ook al.

Goeie speler, liet potentie zien bij Bayern. Ook zijn verhuur periode bij Hoffenheim was goed. Baalde ook dat hij vertrok, zou momenteel bijvoorbeeld een ideale back up zijn bij Bayern. Maar heeft wel stilgestaan in zijn periode bij Palace, had verwacht dat hij daar uiteindelijk zou zijn doorgebroken.

Of je doet ze allebei.

PSV is in de verdediging niet breed bezet en heeft daarnaast verschillende spelers die het niveau niet hebben.

Met 2 extra krachten heb je dat probleem direct opgelost.
En dat het beide landgenoten zijn maakt het voor beiden wel zo makkelijk om zich aan te passen

6 november 2023 om 09:31

@raibaht, dat zou mooi zijn om ze allebei te binden. Robinson is transfervrij dus dat zou het gokje waard moeten zijn. Ik denk wel dat mochten ze daarvoor willen gaan dat ze eerst van het contract van een van de andere verdedigers af moeten. Dus dat zou betekenen of Ramalho of Obispo voortijdig laten vertrekken. Zou niet eens zo'n slecht idee zijn.

6 november 2023 om 09:31

Niet breed bezet? Je hebt Dest, van Aanholt, Obispo, Boscagli, Teze, Ramalho, Mauro, en Bella. Dat zijn 8 spelers voor 4 posities. Als iedereen fit is kan je niet nog 2 verdedigers er bij hebben. Dat het niet juiste niveau heeft ben ik het mee eens. Ik zou voor nu 1 halen en als je Ramlaho en Obispo weg kan doen aankomende zomer er nog 1 halen.

6 november 2023 om 10:06

@barca en Sambo ook nog

6 november 2023 om 09:34

Voor de Eredivisie hebben wij genoeg verdedigers maar voor Europese competities kunnen wij nog wel een topper achterin hebben. Of dat Richards moet worden? Wij hebben ook nog 3 geblesseerde verdedigers. Obispo, Mauro en Bella-Kotchap. Dat moet genoeg zijn om kampioen te worden.

Laat die Stewart nou gewoon een internationaal ervaren laatste man kopen. Het enige wat psv mist. Een leider die de rest van de wankele defensie aanstuurt. Wat het middenveld en de aanval betreft zit het wel goed, maar sinds bijvoorbeeld Alex heeft psv geen enkele persoonlijkheid meer gehad centraal.

6 november 2023 om 09:21

Alex was alleen natuurlijk geen internationaal ervaren laatste man, dat werd hij pas gedurende zijn periode bij PSV. Gearriveerde spelers zijn nou niet zo maar op te pikken en zelfs als je dat doet is dat niet altijd een succesverhaal. Ramalho werd meermaals verkozen tot beste verdediger van Oostenrijk en had ervaring in Europese toernooien, die had de internationaal ervaren laatste man moeten zijn, maar heeft dat nooit kunnen bewijzen.

Edit: overigens hebben we later ook nog iemand als Hector 'el tractor' Moreno gehad. Het is niet enkel kommer en kwel geweest achterin.

6 november 2023 om 09:35

Vond Moreno ook wel echt geweldig. Na hem is er niemand meer van niveau gekomen.

6 november 2023 om 14:31

Met de huidige defensie ga je zelfs hopen dat Schwaab weer terug komt. Ondergewaardeerde kracht imo.

Deze jongen lijkt me gezien zijn Europese ervaring eerder een versterking dan Robinson maar ik ken beide spelers niet goed genoeg te oordelen over hun kwaliteiten. Ik ben allang blij als er in verdedigend opzicht, met name centraal, iets bijkomt.

Goede speler. Beetje wild nog in mijn ogen. Maar hij is voor een CV echt enorm snel hoor. Zou ik best een prima speler vinden voor Psv.

Overigens kan je Robinson ook proberen. Is toch transfervrij?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren