Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Perez ziet probleem voor Ajax: ‘Hij voelt zich te goede speler om te verdedigen’

Laatste update:

Kenneth Perez is weinig onder de indruk van het optreden van Benjamin Tahirovic tegen AZ zondag (2-0 verlies), zo laat hij blijken bij Dit was het Weekend van ESPN. De middenvelder had voor de derde wedstrijd op rij een basisplek bij Ajax, maar wist Perez niet te imponeren. Ook Branco van den Boomen moet het ontgelden.

Karim El Ahmadi, eveneens te gast als analyticus, haalt het spel van Jordy Clasie aan. Laatstgenoemde speelde volgens El Ahmadi een sterke wedstrijd, waarin hij vooral uitblonk met zijn duelkracht.

Volgens Perez ontbreekt het bij Tahirovic en Van den Boomen aan die specifieke kwaliteit die Clasie wél machtig is. "Zij vinden zichzelf zulke goede voetballers, dat ze eigenlijk alleen wat gaan doen in balbezit."

Presentator Jan Joost van Gangelen vraagt de Deense oud-prof of hij er echt zo over denkt. "Honderd procent, honderd procent", reageert Perez. "Je ziet toch hoe ze voetballen?"

"En dat is ook niet erg. Meestal als je bij Ajax komt ben je een speler die alles voetballend oplost, maar dat zijn zij niet. Branco van den Boomen ook niet", benadrukt de voormalig aanvaller.

El Ahmadi hamert op het feit dat Ajax over een andere middenvelder beschikt, die volgens de oud-Feyenoorder een nieuwe kans moet krijgen. "Sivert Mannsverk is wel een speler waarvan je ziet dat hij vaker op die positie heeft gespeeld en die controle houdt."

"Van den Boomen is misschien wel een hele goede speler als hij iets verder naar voren staat, maar als hij echt voor de verdediging moet blijven staan, ja...", besluit El Ahmadi.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het trieste is dat Tahirovic ook voetballend zwaar ondermaats is. Levert zo ongelooflijk veel ballen in. Het word tijd om te stoppen individuen eruit te pakken , want 95% hoort niet in ajax. Dan kun je wel zeggen dat Taylor eruit moet en dat Tahirovic erin moet. Maar het is allemaal lood om oud ijzer. Net als mensen die Sutalo en Sosa aanpakken en denken dat Rensch de verlosser is.

25 februari 2024 om 23:14

Ik vind dat Sosa, Hato en Hylson nog niet klaar ervoor zijn maar wel later goeie basisspelers kunnen worden dan heb je Ramaj en Brobbey die wel echte uitblinkers zijn, de rest kan inderdaad wel weg.

25 februari 2024 om 23:17

Nou dan mag het niveau van deze 3 wel flink omhoog. Ook Hlynson heb ik vandaag zoveel fout zien doen. Bovendien vraag ik me af of hij fysiek wel de stap kan maken want het oogt nu wel heel fragiel.

26 februari 2024 om 09:40

In drukke ruimte is Hlynsson gewoon dramatisch. Heb liever Fitz Jim op nummer 10 positie. Kaplan was overigens zeer goed bezig, echt een verademing. Meer structuur achterin en minder fouten. Sutalo achterin naast Hato mag nooit meer.

25 februari 2024 om 23:35

Taylor haalde vandaag sowieso een hoger niveau dan de heren Tahirovic en Van den Boomen bij elkaar.

26 februari 2024 om 11:21

@ Mickey12

Ik ben het zeker met je eens dat een hoop spelers niet in dit Ajax thuishoren, echter heeft Tahirovic tegen RKC en Heracles wel degelijk laten zien aanvallend en verdedigend een toevoeging te zijn. vervolgens wordt hij geslachtofferd en speelt hij een X aantal wedstrijden weer niet om nu ineens in een totaal ander systeem weer te mogen opdraven.

Van 't Schip moet eens kappen met elke wedstrijd een totaal ander elftal in te zetten en eens vasthouden een vastigheden in de selectie. Je gaat mij niet vertellen dat dit het maximale is wat je uit een team kan halen, zelfs met spelers die kwalitatief minder zijn.

Wat betreft de defensie is het wel duidelijk dat Sutalo mag banken, en dat we Kaplan maar eens de voorkeur moeten gaan geven in het centrum, ook niet meer schuiven met Hato. Zet Rensch maar linksback (deed het die paar potjes prima als linksback) en zet Gooijer maar Rechtsback.

Ik zou op het middenveld proberen te spelen met Tahirovic, Henderson en Hlynsson.

Berghuis en Bergwijn weer op de flanken mits fit, en Brobbey in de spits.

Ik snap dat dit op het moment door blessures niet mogelijk is, maar dit is wel hoe ik zou gaan spelen als de selectie wel weer op orde is.

Overigens hoop ik dat Alex Kroes straks zo snel mogelijk duidelijkheid kan gaan geven over de nieuwe trainer die er moet komen, want Schippie is het wel zoek na de winterstop.

Hebben er eigenlijk nog andere clubs buiten Ajax gespeeld vandaag? Tuurlijk, bijzondere tijden bij de club uit Amsterdam. Maar om nu geen enkel topic te maken met de focus op bijvoorbeeld AZ of van Bommel is toch wel bijzonder.

25 februari 2024 om 23:06

Niet goed gelezen.... er is een post over van bommel en az..

26 februari 2024 om 00:38

Nou 10 berichten over Ajax en 2 over AZ als ik het goed zag. Echt wel een beetje erg overkill. Elke scheet van Ajax is een artikel over. Zo erg dat het zelfs een beetje sneu wordt. Topics voor de wedstrijd, halverwege de wedstrijd, in de rust en nog velen na de wedstrijd.. Het is om moe van te worden.

26 februari 2024 om 09:04

Is al jaren zo. Is VZ ook voor uitgekomen dat Ajaxzone een wezenlijk ding is gezien de hoeveelheid clicks die ajax topics krijgen. Dus meer artikelen.

25 februari 2024 om 23:10

Helemaal mee eens ... De malaise bij Ajax is onderhands wel de nieuwe norm zeker nu CL voetbal/inkomsten verder uit beeld raakt. Het kapitaal staat ook niet op het veld, kortom barre tijden. Echter is dit geen vrijbrief om clubs waar het redelijk goed gaat minder te belichten. Zo'n Zirkzee bijvoorbeeld schiet de Serie A aan gort maar zo weinig berichtgeving daarover. @GillesDB9 waarom dan een foto van Matthäus ipv de echte Gilles de Bilde?

26 februari 2024 om 09:45

Dat valt ook wel weer mee. Zirkzee doet het goed maar scoort niet extreem vaak. Daarnaast genoeg artikelen over hem gezien op VZ.

26 februari 2024 om 08:00

@gilles hier komt al het nieuws over az: az heeft vandaag een eenvoudige overwinning geboekt op een amateur team uit de regio. Ze zijn geen moment in gevaar gekomen en t enige wat ze zichzelf kwalijk mogen nemen is dat de score niet veel hoger is uitgevallen.

Maw.... weinig nieuws

26 februari 2024 om 09:43

Leed vermaak doet het goed. Denk dat menig supporter van een andere club smult van deze berichten. Ajax moet Ich op gaan maken voor playoffs voor de Conference League. Wie had dat ooit gedacht van het nieuwe Bayern van NL. Waar geld tegen de muren omhoog klotste. Misschien is FC Hollywood ook wel iets voor ze

Doel je nu op het wedstrijdverslag of op ook echt een op zichzelf staand topic? Want die zie ik niet.

25 februari 2024 om 23:13

Beter lezen: " ruben van bommel.slacht ajax met twee doelpunten. Az loopt uit'... staat er gewoon...

25 februari 2024 om 23:14

Slacht dramatisch ajax staat er zelfs... satisfied?

25 februari 2024 om 23:15

Dit is het post-wedstrijd verslag, niet een individueel topic zoals we er meerdere over Ajax hebben gehad.

25 februari 2024 om 23:31

Tja, om hetzelfde twee keer op te schrijven, heeft ook niet veel zin. Of het nou post-wedstrijd verslag is of niet

Ze hebben gelijk. Tahirovic heeft het niveau niet. Vd boomen denk ik wel iets meer maar het complete team draait niet.. er lopen te veel spelers die onder de maat zijn.. sutalo, sosa, rensch hato, tahirovic, Taylor, hlynsson, gaaei... allemaal onvoldoende.. kaplan viel nog goed in, speelde strakke ballen in naar voren.. hoeveel kansen heeft ajax gecreëerd? Ik ben bang dat dit ook nog wel een paar jaar tijd gaat duren voordat ajax weer een serieuze kanshebber voor de titel is...

25 februari 2024 om 23:26

Kaplan gaat bij die 2-0 natuurlijk niet vrijuit. Die invaller van AZ kan die bal gewoon voor geven zonder verdedigt te worden.
Gaf inderdaad wel een paar keer de bal snel door naar voren. Het woord snel zie je niet veel meer bij Ajax

Ook bij die kans die Van Bommel naast schiet staat hij erbij en kijkt ernaar. Aan de bal voegt hij ook 0 toe. Dat deze man zo gehyped is aan het begin van het seizoen begreep ik helemaal niks van. Zijn handelingssnelheid is zo ongelofelijk laag voor Ajax begrippen.

Hoe kan het toch dat deze speler nog in de basis wordt opgesteld? Mannsverk en Fitz-Jim zijn 100% beter.

Ik zag toen net de eerste goal van van Bommel, maar als iemand bij die aanval toeschouwer is, dan is het Sutalo wel. Dat lijkt wel muiterij man.

Beide spelers passen naadloos bij het gros van de huidige Ajax selectie. Voor Ajax begrippen totaal ondermaats. Ter verduidelijking....

Clasie was vandaag de king op het middenveld. Was lekker fel , scherp en had longen van een paard. Hoeveel ballen heeft hij niet afgepakt van de Ajax spelers. Idd spelers met die scherpte en gif mist Ajax op dit moment.

Dit Ajax is zo vreselijk slecht en zonder enige aanknopingspunten met zicht op beter.
Ben benieuwd hoe ze dit gaan oplossen straks.
Weer miljoenen uitgeven? Pfff wat kan een club snel zinken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren