Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez wijst schuldige aan bij tegengoal Feyenoord: ‘Meestal een slimme speler’

Laatste update:

AS Roma - Feyenoord staat halverwege 1-1. De Rotterdammers kwamen op voorsprong via Santiago Gimenez, waarna Lorenzo Pellegrini voor de gelijkmaker tekende. Kenneth Perez wijst Mats Wieffer als schuldige aan bij de Italiaanse treffer, zo vertelt de Deen bij Studio Europa op ESPN.

Pellegrini wist op zeer fraaie wijze de gelijkmaker te maken, door de bal in de bovenhoek achter de kansloze Timon Wellenreuther te mikken. De middenvelder kreeg de nodige ruimte en dat neemt Perez Wieffer kwalijk.

"Hier Wieffer... Wieffer man", verzucht Perez bij het zien van de beelden van de gelijkmaker. "Dit kan je niet toelaten. Je kan niet zo even op je dooie gemak daarheen gaan om te blokken..."

"Meestal is hij een zeer slimme speler, dus heeft hij wel in de gaten wie er is. Als hij (Pellegrini, red.) een linkspoot was, dan stond hij goed. Maar een rechtspoot kan je niet zo veel ruimte laten."

Mede-analist Kees Kwakman vraagt zich af of Wieffer bang is om uitgekapt te worden. Perez: "Ik denk dat hij echt dacht: tja. Hij kan toch wel even aanzetten om dat schot te proberen eruit te halen?"

Gimenez had Feyenoord eerder met zijn schouder op voorsprong gezet. De treffer van de Mexicaan leek even afgekeurd te worden wegens hands, maar daar bleek geen sprake van te zijn."

Uitblinker Beelen


Bij Veronica wordt de wedstrijd ook gevolgd. Analist Wim Kieft is onder de indruk van Thomas Beelen. "Beelen doet het goed. Het is moeilijk om tegen Lukaku te spelen. Brobbey speelt eigenlijk net als Lukaku. En dat is altijd die bal in de voeten willen hebben en dan met dat grote lijf."

"Maar hij doet het vrij goed, die jongen. Hij heeft niet heel veel gespeeld natuurlijk, omdat Trauner natuurlijk normaal gesproken speelt. Maar ik vond hem vorige week ook al vrij goed. Hij is rustig, en hij kijkt of hij met z'n lange benen om Lukaku heen kan komen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En terecht. Gaf veel te veel ruimte.

Was em idd ff kwijt. Wel prachtige actie van Pellegrini ook natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren