Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain voorkomt nederlaag dankzij gelijkmaker in minuut 97

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zondag op eigen veld op het nippertje een nederlaag weten te voorkomen. De ploeg van trainer Luis Enrique leek met 0-1 te verliezen van Stade Rennes, dat voor de zevende keer op rij een competitiewedstrijd in winst zou hebben omgezet. Amine Gouiri werd niet de matchwinner, doordat Gonçalo Ramos diep in blessuretijd een strafschop benutte: 1-1. PSG staat elf punten voor op naaste achtervolger Stade Brest.

PSG had in de openingsfase niet veel te vrezen van Rennes, al bleven grote kansen in het Parc des Princes lange tijd uit. In de twintigste minuut kwam Vitinha wel dichtbij. Zijn schot was echter een prooi voor routinier Steve Mandanda.

Na ruim een half uur spelen sloeg Rennes genadeloos toe. Gouiri ontving de bal op het middenveld, snelde richting de zestien, omspeelde Danilo kundig en rondde met buitenkant rechts prachtig af in de bovenhoek achter de kansloze Gianluigi Donnarumma: 0-1.

Gouiri had daarna ook voor de 0-2 kunnen zorgen. De verdediging was nog niet bij de les en de Algerijn schoof ditmaal enkele meters naast. In het restant van de eerste helft wist PSG niet meer tot serieuze mogelijkheden te komen. Het tempo lag simpelweg te laag en de echte urgentie leek er niet te zijn.

PSG speelde ook na rust niet overtuigend. Het tempo lag te laag om het stugge Rennes kapot te spelen. Vanwege het surplus aan kwaliteit was het echter altijd een kwestie van tijd voordat de Parijzenaren toch aan kansen zouden komen. Zo ontving Kylian Mbappé de bal op randje zestien, om vervolgens nog geen halve meter over te schieten.

Ousmane Dembélé werd in de aanval die volgde diep gestuurd aan de rechterkant. De vleugelspeler gaf voor, maar bereikte geen teamgenoot. Rennes probeerde via de counter toe te slaan en slaagde daar bijna in. Benjamin Bourigeaud, midweeks nog goed voor een hattrick in de Europa League tegen AC Milan (3-2), schoot na een scherpe pass vanaf links nipt naast.

In de slotfase claimde PSG tot tweemaal toe een strafschop. De eerste keer bleken de protesten tevergeefs, maar diep in blessuretijd niet. Mandanda haalde Gonçalo Ramos neer en zag de Portugees zelf aanleggen voor het buitenkansje. De spits schoot raak in de linkerbovenhoek: 1-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht; “o, wellicht kan het daar ook eens anders worden zoals nu in Duitsland”
Nou kwam van een koude kermis thuis; PSG leid met 9 punten voor op een Brest..

25 februari 2024 om 20:04

11 punten zelfs. Wel knap van Brest overigens om gewoon tweede te staan boven teams als Monaco, Nice en Lille.

25 februari 2024 om 20:08

Toch heeft de Ligue 1 de laatste 6 seizoenen meer verschillende kampioenen gehad dan de PL bijvoorbeeld.

Ñee hoor, ook maar 2 kampioen net als in de premier league. 5x psg 1x Lille

26 februari 2024 om 07:44

Monaco

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren