Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Opvolger van Aubameyang komt van Arsenal

Laatste update:
/
Dario Dumic en Rens van Eijden gaan voorlopig niet in op de interesse van Sparta Rotterdam. De verdedigers van respectievelijk FC Utrecht en AZ wachten andere opties af. (Voetbal International)
/
Pierre-Emerick Aubameyang heeft deze week een akkoord bereikt over een akkoord met Arsenal. Hij gaat tekenen tot medio 2021 met een optie voor een extra jaar en kan jaarlijks tien miljoen euro verdienen. (Sky Italia)
/
Borussia Dortmund heeft al een vervanger van Pierre-Emerick Aubameyang op het oog. De Duitse topclub wil dat Olivier Giroud de omgekeerde weg bewandelt en is in gesprek met Arsenal. (Daily Mail)
/
Olympique Marseille heeft bijna een nieuwe spits in huis. Stefano Okaka staat op het punt Watford in te ruilen voor de club uit de Ligue 1. (Daily Star)
/
Dennis Praet ontkent dat er al een akkoord is met Juventus. De middenvelder van Sampdoria geeft wel toe dat er contact is met de Italiaanse landskampioen. (Il Secolo XIX)
/
Axel Witsel is benaderd door Internazionale. De Italiaanse club ziet de in de Belgische middenvelder van Tianjin Quanjian een welkome versterking. (Transfermarketweb)
Olivier Giroud is een uitstekende opvolger van Pierre-Emerick Aubameyang

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met alle respect naar Arsenal hoor , maar wat moet Aubameyang daar nu? ik zie hem liever bij een club die echt mee doet om de prijzen

18 januari 2018 om 21:20

Zo’n wereldspits is ie ook niet imo. Dus zijn keuze voo r Arsenal lijkt me niet verkeerd. Bovendien zal het snelle spel van Arsenal wel bij hem passen.

Hij gaat vermoedelijk weer samenspelen met een oude vriend, Mkhitaryan. Ze waren goede vriend in Bvb. Hopelijk kan Arsenal een beetje terugkomen.

19 januari 2018 om 00:37

Arsenal kan hem een nieuwe omgeving bieden, hij is duidelijk klaar bij Dortmund. Bovendien kan hij er meer verdienen en gaat hij in een betere competitie spelen. En Arsenal doet zeker mee om de prijzen, Afgelopen 4 jaar 3 keer de FA cup gewonnen, ze zijn nu nog in de race voor de League Cup en voor de EL. Het zijn geen hoofdprijzen, maar daar doet Dortmund ook niet voor mee. In de Buli is Dortmund de afgelopen jaren ook kansloos voor de titel.

Leuk al die aanvallers die ik hoor bij arsenal, maar ons grootste probleem ligt achterin. Zou wel mooi zijn als ze daadwerkelijk doorpakken deze transfer periode. Maar als gunner weet j wel beter.

18 januari 2018 om 21:16

Het is gewoon jammer dat Koscielny al op is op een relatief jonge leeftijd.. en Mustafi heeft wel potentie. Maar ik ben het met je eens dat er achterin gewoon een rots moet staan die elke pot speelt en een stabiele factor is. Mustafi en Xhaka zijn veel te wisselvallig om zulke belangrijke rollen te vervullen in de as van het team.

Maar ik moet zeggen; in 2 transferperiodes van Giroud en Welbeck naar Lacazette en Aubameyang zou wel een positieve verandering zijn.. En het spelersmateriaal ondersteunt dan ook veel beter een 2-spitsen systeem met Özil of Mkhitaryan erachter.

Ik vraag me alleen af waarom Arsenal voor Aubamayang zou gaan aangezien ze Lacazette afgelopen zomer hebben gehaald? Arsenal speelt met buitenspelers voor zover ik weet? Of spelen ze met een 2-spitsen systeem inmiddels? Zou zonde zijn als 1 van deze 2 centrumspitsen op de bank belandt.

Aubameyang moet niet naar Arsenal gaan , hij is daar sowieso veel te goed voor dat is 1. En 2 wint Arsenal nooit een prijs , hooguit de FA cup dan maar that's it. Real kan heel goed een spits gebruiken nu en ik denk als Dortmund niet al te moeilijk doet en rond de 60 miljoen vraagt dat Real het doet. Anders wilden ze Icardi voor 110 , ook een fantastische spits maar dan zou ik nu hoe dan ook door Aubameyang gaan want die is een stuk makkelijker op te halen. Inter zal Icardi niet zomaar laten gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren