Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opvallende terugkeer bij NEC lonkt: ‘Constructieve gesprekken gevoerd’

Laatste update:

Danny Hoekman lijkt als technisch manager terug te keren bij NEC, zo meldt Voetbal International. Dat is opvallend, omdat de oud-prof op 6 september nog op non-actief werd gesteld. Hoekman ging niet akkoord met zijn ontslag.

/

“Er is een aantal constructieve gesprekken gevoerd. Die worden later vervolgd. Verder kan ik er niets over zeggen”, legt Hoekman uit. Volgens bronnen van het weekblad is de terugkeer van de technisch manager een kwestie van tijd.

In mei tekende Hoekman nog een contract tot medio 2019. Hij botste echter regelmatig met makelaarskantoor Futuralis, waar NEC inmiddels mee gebroken heeft. Voorlopig neemt Peter Wisgerhof, lid van de Raad van Commissarissen, de taken van Hoekman waar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan maak je jezelf als club toch volstrekt ongeloofwaardig . Als ze dat echt doen zeg ik van ingen ook eruit

28 oktober 2016 om 18:41

Waarom moet iedereen toch altijd ontslagen worden. Gaat dat bij jou op het werk ook zo. Foutje....hup wegwezen jij...onenigheid...wegwezen... zou wat zijn zeg.

28 oktober 2016 om 19:02

Als directeur zijnde heb je denk ik eerst heel goed na gedacht voor je zo een beslissing neemt . Als je dan eenmaal de beslissing genomen hebt moet je hem nooit meer terug draaien . Anders maak je jezelf volstrekt ongeloofwaardig .

Personeelszaken Nec heeft blijkbaar de ontslagvergoeding berekend.

Lachwekkend als dit gebeurd.

Het past bij een club waar het onrustig is en niemand echt bezig is met beleid. Maar als het waar is dat de ruzie met futuralis hem de kop kosten en die nu weg zijn, zie ik geen reden niet terug te gaan. Maar goed denk dat hier ook wel over gesproken moet worden gezien het contract to 2019. Lijkt mij niet dat NEC nou zo vermogend is om dat even aftekopen.

Er wordt in ieder geval met elkaar gesproken, ik denk dat dat een groot goed is. Er zal best van alles spelen, zoals geld enz. enz. Ik ga er vanuit dat beide partijen dit in het belang van NEC doen.
Stuurlui

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren