Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ook als Dortmund nu 25 miljoen euro biedt, verandert er niets’

Laatste update:

Borussia Dortmund kan de komst van Ömer Toprak vergeten. De BVB bracht in juni al tevergeefs een bod van zo’n 22 miljoen euro uit op de centrale verdediger en directeur Jonas Boldt bevestigt nu in de Rheinischen Post dat de 23-voudig international van Turkije bij Bayer Leverkusen blijft.

/

“Er speelt nu al een week of zes niets meer. Daarmee is deze zaak ook afgedaan. We willen hem niet verkopen en zijn blij dat hij hier blijft”, aldus Boldt. “Ook wanneer Borussia Dortmund nu nog met 25 miljoen over de brug komt, laten we hem niet gaan. Dan verandert er niets.”

Toprak staat bij Bayer Leverkusen nog tot de zomer van 2018 onder contract, maar vanaf volgend jaar zomer treedt een clausule in werking waardoor hij voor twaalf miljoen kan vertrekken. Hij speelde tot dusverre 171 wedstrijden voor die Werkself.

Zou Ömer Toprak een goede aanwinst voor Borussia Dortmund zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Off: al bied je 40 miljoen Accepteren ze echt wel hoor.

On: dit zou een welkome versterking zijn voor Dortmund

18 juli 2016 om 20:26

Ik moet zeggen, Dortmund is heerlijk bezig!
Ze halen altijd spelers die een beetje uit beeld zijn geraakt bij hun oude club bijvoorbeeld: Bartra, Kagawa en Rode. Ook kopen ze anders leuke spelers die niet als een voetballand bekend staan, kijk naar Polen bijvoorbeeld.
Ik zou een Calhanoglu bij Dortmund willen zien.
Er komen nog wel leuke spelers aan bij Dortmund, let maar op!

18 juli 2016 om 20:30

jaa die zou ik daar ook graag willen zien dat is een mega groot talent en miss Ziyech er nog bij of is dat niet het niveau voor dortmund?

18 juli 2016 om 20:38

Merino, Guerreiro, Passlack, Pulisic, Dembele, Mor, Weigl

18 juli 2016 om 20:42

jaa Dembele daar ben ik wel benieuwd naar schijnt een mega groot talent te zijn.

18 juli 2016 om 20:48

speelde in de eeste oefenwedstrijden wel goed. vrijdag om 1400 uur op foxsports man united - dortmund dembele staat waarschijnlijk basis

18 juli 2016 om 20:52

thnx ik ga zeker kijken

18 juli 2016 om 22:09

Ik ben zo benieuwd hoe Emre Mor zich gaat ontwikkelen. Staat bekend als Toptalent en de verwachtingen zijn hoog. Hopelijk is hij toegewijd om hard te werken en te profiteren van de uitstekende leerschool van BVB.

19 juli 2016 om 10:35

Geen versterking, te veel geblesseerd en verdedigend niet top. Komt net te kort voor de top vind ik.

zoals in duitsland momenteel gezegd word zie ik hem volgende zomer naar dortmund gaan. kost dan "maar" 12 miljoen en er schijnt al een soort van contract getekend zijn. mijn bron komt of van kicker, bild of ruhrnachrichten weet niet exact omdat ik momenteel ook met de berichten over götze en schurrle bezig ben.

18 juli 2016 om 21:09

Zou voor Dortmund een uitstekende deal zijn. Toprak is een hele goede verdediger en 12 miljoen is tegenwoordig niks. Maar toch heeft Dortmund komend seizoen nog een verdediger nodig denk ik. Subotic zal waarschijnlijk vertrekken en dan houd je alleen Sokratis, Bartra en Bender nog over. Misschien nog een verdediger op huur basis halen ofzoiets want 3 centrale verdedigers is wel erg weinig.

18 juli 2016 om 21:50

dan hebben we ook mog ginter die van nature een centrale verdediger is maar door de blessure van piszczek op rechtsback moest en dat super deed. en mag van de clubleiding niet vertrekken. ik heb de afgelopen weken zoveel namen voorbij zien komen maar er word gezegd dat dortmund alleen gotze en schurrle met eventueel een middenvelder halen en dat de selectie dan klaar is. het is afwachten want dortmund is heel actief deze zomer.

18 juli 2016 om 22:40

Oke klopt, Ginter heb je ook nog inderdaad. Dan is dat ook wel genoeg ja. Götze zal bij Dortmund weer helemaal opbloeien denk ik maar ik betwijfel of Schürrle iets kan toevoegen. Heeft het bij Wolfsburg nou niet geheel overtuigend gedaan. Kan je in mijn ogen beter dat geld sparen en Mor of Dembele daar laten spelen. Ben wel benieuwd wat Dortmund nog gaat doen, want actief zijn ze zeker!

18 juli 2016 om 22:59

ik heb het idee dat het spel van dortmund van tuchel zijn oude trainer beter ligt dan het spel van wolfsburg.
en daarnaast zijn reus, götze en schürrle dikke maatjes. we zullen het komende maanden zien hoe het zal gaan lopen.

19 juli 2016 om 00:22

Is Schar (basel) niks voor Dortmund wanneer Topark niet lukt? Heeft toch wel wat potentie voor mijn gevoel en spreekt daarnaast de taal dat maakt het een stuk makkelijker.

19 juli 2016 om 00:57

Schär speelt al een jaartje bij hoffenheim🤔

19 juli 2016 om 01:29

Meen je! doet hjij het goed?

19 juli 2016 om 10:38

Gotze is prima maar alsjeblieft geen Schurrle, al helemaal niet voor zoveel geld. Als die jongen nou transfervrij was geweest, prima. Maar hij laat het al jaren niet meer zien, afgelopen seizoen veelvuldig bankzitter in wolfsburg zelfs.

18 juli 2016 om 21:30

@ Domen

de transfer van Toprak naar BVB moet je in verband met de transfer van Dragovic naar Bayer zien. De speler wil, Bayer wil, maar Dynamo Kiew verleend tot nu toe geen medewerking. Als die Dragovic deal toch doorgaat, wordt de wissel van Toprak naar BVB hoogst waarschijnlijk.

18 juli 2016 om 21:41

123 bea 123 daar kan ik me inderdaad ook wat bij voorstellen. wat ik niet begrijp is dat we niet voor mustaffi gaan. als ik de berichten mag geloven moet hij "maar " 20 miljoen kosten. vergeleken met wat toprak deze zomer moet kosten zou "ik" persoonlijk voor mistaffi kiezen en is jonger en os duits international.

maar toprak zou natuurlijk ook fantastisch zijn, maar daar zou ik dus nog een jaar mee wachten.

18 juli 2016 om 22:22

Mustafi was (is) ook in beeld, maar blijkbaar geven ze de voorkeur aan Toprak. De vraagprijs voor Mustafi is momenteel 25 m €. We zien wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren