Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘NEC presenteert deze week naast nieuwe trainer ook oude bekende’

Laatste update:
/

De verwachting is dat NEC in de komende dagen het nieuwe technische kader gestalte gaat geven. Volgens de Gelderlander wordt Peter Hyballa in ieder geval de opvolger van de naar FC Groningen vertrekkende Ernest Faber. Het wachten is alleen nog op de handtekening van de oefenmeester van Bayer Leverkusen Onder-19.

De veertigjarige Hyballa, zoon van een Nederlandse moeder en Duitse vader, geldt als een gerenommeerd opleidingstrainer. NEC wil desgevraagd niet bevestigen dat Hyballa wordt aangetrokken. “Wij gaan niet in op namen”, verklaart een woordvoerster van de club aan de Gelderlander.

NEC zou ook op het punt staan Danny Hoekman aan te stellen als technisch manager. De 51-jarige oud-speler van de club wordt onder meer verantwoordelijk voor de scouting en zal meebeslissen bij transfers. De clubcoryfee was twee jaar geleden ook al in beeld. NEC maakte destijds de keuze om zonder technische man verder te gaan en het externe bureau Futuralis in te zetten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Ik ben benieuwd! NEC staat de laatste jaren vol met verassingen qua spelers en staf waarvan de laatste twee jaar vooral voltreffers dus ik heb er vertrouwen in!

Betekent dit dan dat Futuralis verdwijnt?

10 mei 2016 om 15:21

Ik hoop het niet. Vind dat Futuralis nu 2 jaar op rij hoofdverantwoordelijk is voor de uitstekende prestaties. Ik heb meer vertrouwen in Futuralis dan ene Hoekman waar ik nog van heb gehoord.

10 mei 2016 om 15:46

Nee, Futuralis blijft gewoon onderdeel van het technisch hart en zal blijven doorgaan met de activiteiten die ze eerder al deden. Hoekman zal gewoon een soort technisch directeur worden.

10 mei 2016 om 15:47

Nee, voor zover ik weet blijft NEC ook gewoon met Futuralis werken. Alleen nu hebben we straks in ieder geval iemand vanuit NEC kant met technische verantwoordelijkheid en een voetbalachtergrond in het technisch hart. Hoewel de hoofdtrainer er neem ik aan ook weer in gaat zitten als Faber weg is en vanuit de raad van commissarissen zit Peter Wisgerhof er in die uiteraard ook een voetbalachtergrond heeft.

Hopelijk brengt hij een goede dosis arbeidsethos mee. Dat is vooral belangrijk aangezien de selectie komend jaar behoorlijk achteruit gaat qua kwaliteit, en dit zal moeten worden opgevangen met hard werken en teamspirit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren