Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Napoli wacht niet op Tagliafico en schakelt door

Laatste update:
/
AC Milan wil de gehuurde Pietro Pellegri graag definitief overnemen van AS Monaco, maar een akkoord lijkt niet van de grond te komen. Torino hoopt te kunnen profiteren van de situatie door de aanvaller op huurbasis binnen te halen. (Gianluca Di Marzio)
/
Sam Larsson kiest voor een terugkeer bij IFK Göteborg. De Zweedse aanvaller, met een verleden bij sc Heerenveen en Feyenoord, verlaat het Chinese Dalian Professional FC ondanks een doorlopend contract. (Expressen)
/
Ajax laat Nicolás Tagliafico onder geen beding op huurbasis naar Napoli vertrekken. De Italiaanse club schakelt nu verder en zet deze maand vol in op de komst van Mathías Olivera, de Uruguayaanse linksback van Getafe. (Fabrizio Romano)
/
Andrea Cambiaso is op de radar verschenen van Juventus. De linksback van Genoa werd nog niet zolang geleden al in verband gebracht met een overgang richting Borussia Dortmund. (Gianluca Di Marzio)
/
Ezequiel Barco ruilt Atlanta United in deze transferperiode in voor River Plate. De club uit de Major League Soccer vangt het tussentijdse vertrek van de vleugelaanvaller op met de komst van Thiago Almada, die wordt overgenomen van Vélez Sarsfield. (TyC Sports)
/
De onlangs bij Rangers vertrokken Jermain Defoe staat open voor een terugkeer bij Sunderland. Manager Lee Johnson heeft echter zijn bedenkingen bij een eventuele comeback van de zeer ervaren aanvaller. (The Northern Echo)
Zie jij Nicolás Tagliafico na 1 februari nog bij Ajax spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fran Sol terug in Nederland
Interessant
Geweldige statistieken neergezet in zijn tijd in Tilburg
Benieuwd wat hij gaat brengen bij NEC

22 januari 2022 om 01:46

Volgens mij had Willem II hem ook wel kunnen gebruiken

22 januari 2022 om 11:20

Ja natuurlijk
Maar iemand van het kaliber Sol past in Nederland sowieso bij elke club in het rechter rijtje

Fijn om zo'n spits erbij te hebben
Prima zet van NEC
Joris opnieuw liggen te slapen in dit geval

22 januari 2022 om 09:10

Geloof nooit dat dit waar is. Sol is dit seizoen verhuurt aan Eibar en speelt regelmatig mee daar muv 9 wedstrijden die hij geblesseerd was. Geloof nooit dat Eibar zn huurcontract wil opzeggen. Is ook nergens rondom Eibar een gerucht die dat doet vermoeden. Bovendien is Fran net vader geworden paar dagen geleden. En Willem II zoekt nog een spits, dan had zn zaakwaarnemer hem echt wel bij Joris aangeboden. Fran volgt Willem II nog op de voet en reageert regelmatig op nieuwsberichten uit Tilburg. Maar het aller belangrijkste nog BN de Stem is een Pro NAC krant. Geen bronnen rondom NEC of Sol. Er wordt ook niet hiervan gemeld op het Brabants Dagblad waar Willem II volgers zitten en ook rondom NEC komt dit gerucht niet naar boven. Nee denk dat dit Willem II supportertje stangen is. Eibar zal dit weekend ook spelen we zullen het snel genoeg zien.

Ik hoop zo erg dat Tagliafico niet wordt verkocht, al gun ik hem het allerbeste.
In ieder ander land zou Nico de voorkeur krijgen boven Blind. De enige reden dat Blind bij Manchester speelde was omdat een andere Nederlander hem had gehaald. Na Louis heeft Blind ook nog wat potjes gespeeld hoor, maar hij heeft daar zeker geen potten gekraakt.
En ja, bespaar me jullie “Blind is goed in de opbouw, en zijn timing, inspeelpass, bla bla.
Blind vind ik soms idd briljant spelen. Maar heel vaak ook niet. En speelt traagheid geen rol dan?
Alleen de gif van Nico is al ongekend. Als kleinste man van het veld, vaak kopduels winnen, ook goede inspeelpass, veel sneller, meer fenijn, veel en veel productier, ieder seizoen. Veel meer assists en goals.
Nico had vanaf z’n eerste wedstrijd al de harten gestolen.
Als Blind niet de Ajax jeugd had doorlopen, en z’n vader was geen Ajax legende geweest, had Blind een hele andere status.

22 januari 2022 om 02:10

Nico heeft echt, zeker in vergelijking met Blind, zo weinig gevoel voor positie. Als Nico speelt zijn heel vaak beide backs naar voren, en hij vliegt er ook nog eens heel vaak onbesuisd in. En zijn inspeelpass is idd ook veel minder. Blind kan zo een linie overslaan met zijn passing, durft verticaal te passen etc. Let er maar eens op hoe weinig voetballers verticaal durven en kunnen passen.

22 januari 2022 om 09:32

Niet mee eens, het laatste jaar is Nico wat wisselvallige dan Blind. Niets met status te maken, anders had Klaassen ook wel meer basis gespeeld als kind van de club.
Het gif van Nico is geweldig, maar komt vaak met slordigheid of onnodige gele kaarten. Verder hoop ik dat die blijft, het is een basisvaardigheden vervanger van Blind.

Vraag me af wat ajax van plan is met tagla.

22 januari 2022 om 03:17

Als reserve houden voor het geval je hem nodig hebt. Dat is het leven van een sporter bij een topclub.

22 januari 2022 om 09:08

Gewoon verkopen of houden. Welke club gaat in Januari een speler verhuren die ze in principe niet kwijt willen, belangrijk is voor de breedte en tegen de basis aan zit. Napoli wil gewoon voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Als ze een aannemelijk bod doen en wat ik heb gelezen is dat echt geen top bedrag, kan hij volgens mij gewoon verkassen.

Mooi voor PSV, eindelijk weer Philips op het shirt ☝🏻👌🏻

22 januari 2022 om 10:22

@distefano10 haha ja zeker mooi zou dat zijn. waren de beste tijden met Philips op het Shirt. maar iik zie het persoonlijk niet gebeuren. 12 miljoen is gewoon teveel geld nu voor PSV. misschien in de zomer het maar proberen. als hij dan niet al verkocht is aan een andere club.

Leuke speler voor NEC, mits Sol zijn niveau haalt, is die gewoon van meerwaarde. Als dat begint te draaien, ben ik er niet bang voor dat NEC zich gewoon handhaaft.

12 miljoen is ook wel veel geld hoor voor PSV. in de zomer is er ook altijd meer mogelijk dan in de winter. als Philips dan nog niet verkocht is door Liverpool moet PSV wel een poging wagen. gewoon beginnen op de helft eerst. misschien dat Liverpool wel wat wil zakken in de prijs. dan hebben we Philips misschien wel voor 8-10 miljoen.

Hoe zeer ik ook wil dat Nico bij Ajax blijft, is dit gewoon een domme zet. Nico is duidelijk niet happy en nu creer je een situatie waarin Ajax een speler heeft die rancune heeft en alleen maar een stoorzender zal zijn.

24 januari 2022 om 10:34

Je gaat toch geen speler verhuren als je hem nodig hebt. De tijd dat Ajax spelers die ze zelf nodig hebben op een moment dat het niet uitkomt kwijt raakt is voorbij. Verkopen voor een goede prijs is nog wat anders. Daar zit het hem in. Als Napoli hem wil hebben dan kan dat maar dan moeten ze er gewoon een goede transfersom voor betalen.

Een speler die gelijkwardig is aan de man die op zijn positie staat verhuren??? Zo iets stoms heb ik nog nooit gezien. Natuurlijk niet
Ajax wil hem liever gewoon houden, veel belangrijke wedstrijden in zo'n korte tijd.
Komt er een club die wil kopen dan treedt faase 2 in, dan wordt gekeken naar geld en het belang van alle partijen
Alleen als je van een speler af wil of hij is overbodig dan kan je verhuren, anders niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren