Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli heeft over geluk niet te klagen en stuurt Braga naar de Europa League

Laatste update:

Napoli heeft zich dinsdagavond verzekerd van een plekje in de volgende ronde van de Champions League. I Partenopei speelden bepaald niet groots tegen Braga, maar wonnen dankzij een eigen goal van Serdar Saatçi en een treffer van Victor Osimhen wel met 2-0. Napoli eindigt als tweede in de groep, terwijl Braga, mede dankzij de zege van Real Madrid op Union Berlin, als nummer drie een Europa League-ticket bemachtigt.

De openingsfase was voor Braga, dat via Bruma al zeer vroeg in de wedstrijd de leiding had kunnen pakken. De Portugees schoot in kansrijke positie echter naast, wat een dure misser zou blijken te zijn. Napoli, dat tot dan toe geen beste indruk maakte, kwam met het nodige fortuin op voorsprong. Een voorzet vanaf rechts werd getoucheerd door Saatçi, die de bal via de onderkant van de lat in zijn eigen doel zag belanden: 1-0.

Toch bleef Braga de gevaarlijkere ploeg. Ricardo Horta besloot het vanaf ruim twintig meter te proberen met een afstandsschot, dat op knappe wijze over de lat werd getikt door Alex Meret. Aan de andere kant kreeg Napoli zijn eerste serieuze kans van de wedstrijd.

Piotr Zielinski zag de nodige medespelers over het hoofd en schoot uit een lastige hoek op Matheus. De doelman moest ogenblikken later alsnog vissen. Natan zette uitstekend door aan de linkerkant en legde af op Osimhen, die met de hak en het nodige geluk afrondde: 2-0.

De 2-0 deed Braga bepaald geen goed en de Portugezen zullen vooral gehoopt hebben dat Real Madrid minimaal een punt zou pakken tegen Union Berlin, om zo alsnog de Europa League in te gaan. Braga kwam halverwege de tweede helft goed weg toen André-Frank Zambo Anguissa, na uitstekend voorbereidend werk van Osimhen, niet goed mikte en Matheus de gelegenheid gaf om redding te brengen.

Het zat Braga ook bepaald niet mee. Horta zag een vlammend schot tegen de paal belanden, waarna de eerstvolgende aanval ook geen doelpunt opleverde doordat Bruma naast schoot. Het leverde enkele blikken van wanhoop op bij de Portugezen, die Champions League-overwintering moesten vergeten.

Wel konden zij opgelucht ademhalen over de tussenstand in Berlijn, waar Real een 1-0 achterstand inmiddels had omgezet in een 1-2 voorsprong. De spanning nam toe na de 2-2 in Berlijn, maar Real won alsnog met 2-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op naar de volgende ronde! Ver zullen we niet komen, dit seizoen is het allemaal een beetje meh.

Wel leuk als we later deze campagne Real loten, waren twee leuke potjes!

In de winter (hopelijk) snel investeren in de gehele defensieve linie. Op dit niveau komen we niet meer weg met Rrhamani, Juan Jesus en op de back Nathan.
Elke wedstrijd is een garantie voor goals tegen.

Hopelijk is het na de winter allemaal wat beter bij Napoli, het is voor nu niet om over naar huis te schrijven.

Jammer had gehoopt op een vroege uitschakeling.
En mooiere clubs om tegen te spelen in de el supporterswise

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren