Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Napoli eist negentig miljoen voor derde steunpilaar

Laatste update:
/
Southampton heeft een bod uitgebracht op Danny Ings, maar voldoet nog niet aan de vraagprijs van 22 miljoen euro van Liverpool. The Saints willen de helft betalen plus eventuele bonussen. (The Sun)
/
Manchester United wil een half miljoen pond betalen voor Dylan Crowe van Ipswich Town, maar heeft concurrentie van RB Leipzig en Borussia Mönchengladbach. De rechtsback maakte indruk op het EK Onder-17 met Engeland. (Goal)
/
Napoli probeert Chelsea af te schrikken met een vraagprijs van negentig miljoen euro voor Kalidou Koulibaly. Na Maurizio Sarri en Jorginho wil Napoli niet nog een belangrijke kracht verliezen aan the Blues. (Daily Mirror)
/
Gareth Bale maakt maandag zijn rentree op het trainingsveld van Real Madrid. De Welshman verwacht met trainer Julen Lopetegui om de tafel te gaan om de plannen voor de toekomst te bespreken. (Daily Mail)
/
Arsenal heeft belangstelling voor Rodrigo Bentancur, die een goed WK speelde voor Uruguay. De nieuwe trainer Unai Emery moet haast maken, want ook Barcelona aast op de middenvelder van Juventus. (La Gazzetta dello Sport)
/
Mousa Dembélé heeft een transfer naar Internazionale afgeslagen, maar een zomers vertrek bij Tottenham Hotspur behoort nog altijd tot de mogelijkheden. Na thuiskomst van het WK wil de Belg zijn opties afwegen. (The Sun)
Is Kalidou Koulibaly negentig miljoen euro waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Clubs mogen sowieso wel wat brutaler zijn als clubs uit Engeland aan komen zetten. Gewoon maximaal inzetten, want de kans is best groot dat ze het gaan betalen. Je ziet de laatste tijd steeds vaker dat clubs het onderste uit de kan willen als Engelse clubs aan komen zetten.

Die Koulibaly is echt niet zo goed hoor, hij maakt toch teveel fouten om die 90 miljoen waar te mogen zijn. Ik denk dat Napoli echt wel de hoogst haaalbare is voor hem.

15 juli 2018 om 15:25

Toch denk ik dat het voor Chelsea een prima aankoop is. Ik schat Cahill, Luiz en Rudiger niet hoger in dan Koulibaly.

15 juli 2018 om 16:31

Andersom valt het ook wel mee. Denk dat Chelsea genoeg verdedigers heeft en snel op zoek moet naar een vervangen van Hazard die gaat vertrekken.

15 juli 2018 om 15:33

Wildebras is het. Ik vind bijvoorbeeld rugani paar klasse beter.

15 juli 2018 om 15:57

Ik heb Koulibaly live gezien tegen Roma. En hij had Dzeko in de tas. Vond hem enorm goed spelen. 90 miljoen is te veel, maar volgens mij kan hij bij elke topclub terecht.

15 juli 2018 om 15:57

Of Napoli het hoogst haalbare is, hangt natuurlijk van meerdere factoren af. Maar ik vind hem ook niet zo'n geweldenaar en niet beter als bijvoorbeeld Virgil. Aan de andere kant staat het natuurlijk een club vrij om te vragen wat ze willen.

15 juli 2018 om 19:10

Komt een beetje wild over idd maar misschien in combinatie met christensen wel een goed duo?

Koulibaly naast VVD zou wat zijn

15 juli 2018 om 15:59

Ja inderdaad dan heb je een topcentrum.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren