Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

MVV haalt man met verleden bij Schalke, Dortmund en Fenerbahce

Laatste update:

Serhat Kot versterkt definitief de gelederen van MVV. De club uit de Keuken Kampioen Divisie maakt zaterdag bekend dat de middenvelder een contract voor de rest van het seizoen heeft ondertekend. De 22-jarige Kot trainde al enkele weken mee.

Kot, een geboren Turk die tevens over een Duitse nationaliteit beschikt, wist zich de voorbije weken in de kijker spelen bij trainer Fuat Usta. De middenvelder is afkomstig van Fenerbahce, waar hij in de Onder-21 speelde. Wegens het offerfeest, dat in Turkije uitgebreid wordt gevierd, liep de overschrijving vertraging op.

Kot speelde jarenlang in de jeugd van Borussia Dortmund en Schalke 04. In de zomer van 2017 kwam de middenvelder terecht bij Fenerbahce, waar hij evenmin tot een optreden in de hoofdmacht kwam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij de titel denk je aan een echte ervaring veteraan en vervolgens hoor een 22 jarige...

24 augustus 2019 om 13:41

Haha exact valt me nog mee van voetbalzone dat hij echt bij de reeds genoemde clubs gespeeld heeft en niet een wedstrijdje op een jeugd toernooi

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren