Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Munsterman was geen obstakel, er was geen reden voor zijn vertrek’

Laatste update:

Joop Munsterman besloot woensdag om per direct te stoppen als voorzitter van FC Twente. De voormalige topman van uitgeverij Wegener is echter niet onder druk gezet door de raad van commissarissen van de club, zo laat opvolger Aldo van der Laan weten in het RTV Oost-programma Binnenkant Paal.

/

“Dit is uiteraard een beslissing van hemzelf. Munsterman was geen obstakel, dus er was geen reden voor zijn vertrek. Het is een beslissing van Munsterman zelf en die moeten we respecteren”, aldus Van der Laan. Insiders zouden aan het regionale radio- en televisiestation echter hebben laten weten dat Munsterman wel degelijk was verzocht om nu al te vertrekken.

“Zijn aanwezigheid zou het proces verstoren om de club financieel gezond te krijgen”, meldt de omroep woensdag. Volgens Van der Laan is dat dus echter niet het geval. Munsterman liet begin maart nog weten dat hij het seizoen zou afmaken als voorzitter van de club.

'Het is goed dat Joop Munsterman per direct vertrekt bij FC Twente'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat Twente zijn vertrek wel gaat voelen

2 april 2015 om 04:30

Dat zal op dit moment een goed gevoel zijn. Hopelijk vallen er niet meer lijken uit de kast.
In ieder geval worden de seizoenskaarten dit jaar weer niet duurder. ( Lijkt een gewoonte als het financieel slecht gaat met de club)
Beker winst zou een geweldige opsteker zijn met 2,4 miljoen.

Dit is weer zo'n opmerking vanuit Twente waar je je vraagtekens bij kunt stellen. Ook van der laan heeft een geloofwaardigheidsprobleem, na alle leugens en halve waarheden die hij en munsterman verkondigd hebben.

2 april 2015 om 10:14

Oh van der Laan ook al, begin me bijna af te vragen wie bij Twente geen problemen heeft volgens jullie?

Wat je hoort van mensen binnen de organisatie, is dat Twente al een redelijke periode stelmatig bezig is alle Munsterman beslissingen terug te draaien. Door hem benoemde personen worden "weggepromoveerd", banden met personen "non-grata" worden aangehaald. (rutten / ten Hag).

Geloof het of niet, maar Munsterman wil het nieuwe bestuur niet in de weg zitten. Het is het nu in het belang van Twente dat Munsterman niet op de club aanwezig is (aanwezigheid creëert onrust), als Munsterman weg is kunnen de banden worden aangehaald met personen die terug moeten komen bij de club.

2 april 2015 om 00:15

Daar heb je een punt. Bij Wegener hebben ze ook geprobeerd beslissingen van munsterman terug te draaien. Daar zitten ze nu opgescheept met door hem afgesloten deals die zeer nadelig uitpakken, beetje zelfde verhaal in het groot als bv. het contract van schreuder in het klein.

Het is allemaal leuk en aardig wat Aldo verteld,maar joop had genoeg financieel inzicht om te kunnen bedenken dat dat geen goed idee zou zijn.
Nu zie je dat Twente in principe stuurloos ronddobbert.

Natuurlijk roept Aldo van der Laan dit.
Op deze manier gaan ze "goed" uit elkaar.
Van der laan kan moeilijk in de media roepen dat Munsterman moet oprotten want daarvoor heeft hij teveel krediet bij de Twente fans.

Op deze manier lijkt het erop dat Munsterman met opgeheven hoofd de club kan verlaten.
Als er over een paar maanden nog wat probleempjes boven tafel komen zou hij met Pek en Veren Enschede worden uitgejaagd.

Ik denk dat van der Belt nu bezig is met het in kaart brengen ven de schade en dan bezig met de oplossing.
Dus stuurloos is Twente niet maar t zal een ruige vaart worden.
\ik vind het ook beter dat Munsterman nu vertrekt.. Munsterman zal altijd symbool staan voor de chaos bij Twente die nu heerst
We mogen ook niet vergeten dat Munsterman ons ook een mooie tijd heeft gegeven met een kampioensschap enz
Ik denk dat hij daarna te veel risico heeft genomen om te blijven aanhaken bij de top 3. Te dure spelers geen europees voetbal enz
Munsterman had eerder moeten beseffen dat het zo niet verder kon

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren