Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mister FC Emmen’ spreekt zich uit: ‘Er zijn mensen die mij niet mogen’

Laatste update:

Michel van Oostrum is nog altijd de topscorer aller tijden van FC Emmen en wordt zelfs Mister FC Emmen genoemd. De geboren Amsterdammer was na zijn carrière nog even actief als beloften- en spitsentrainer bij de club uit Drenthe, maar sinds de zomer van 2009 is hij in geen enkele officiële functie meer aan Emmen verbonden.

/

Dat steekt de huidige coach van zowel het Zwolse VV Dieze West als Unicum Lelystad. “Op de één of andere manier zijn er bij Emmen mensen die mij niet mogen en dat is zelfs ook zo uitgesproken. Ik vind het heel apart, heb me er een tijdje druk over gemaakt. Maar het is inmiddels van me afgegleden”, zegt hij tegen RTV Drenthe.

De 48-jarige Van Oostrum is niet te spreken over de huidige directie onder leiding van algemeen directeur Wim Beekman: “In de top van de club ontbreekt het aan voetbalverstand en aan mensen die ervaring hebben in het voetballeven.” Emmen eindigde dit seizoen met 67 punten op de vierde plaats in de Jupiler League en speelt in de play-offs tegen Roda JC Kerkrade.

Denk jij dat FC Emmen Roda JC in de play-offs uitschakelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gall doet t prima, en moet weg. Vreemd.

19 mei 2015 om 22:37

4de worden is natuurlijk een prima prestatie van Emmen. Als je het zo bekijkt is het vreemd dat de trainer weg moet. Maar is het ook vreemd dat er kritiek is op de directie aangezien deze toch goed functioneert

Dat wordt Vrijdag een mooie wedstrijd en hopen op veel sfeer. Gelukkig ben ik er zelf bij in Emmen en Kerkrade maar ik denk dat Emmen dit Roda wel makkelijk verslaat.

19 mei 2015 om 22:06

Ik durf er geen geld op te zetten. Roda heeft uit gewonnen en thuis verloren. Ze verliezen van de nr laatst en winnen van Heereveen en Psv. Dus je kan wel schrijven DIT roda, maar het is iedere wedstrijd weer anders. In één week 6-0 verliezen en 7-0 winnen... En Emmen is nou ook niet zo goed dat ze hun wil aan iedere club op kunnen leggen.

Apart dat ik hem nog nooit heb zien rondlopen. Edwin van Ankeren geeft het team waarin ik zit ( Unicum B1) op woensdag extra training maar van hem heb ik nog nooit gehoord. Weet iemand wat zijn functie is binnen Unicum?(off-topic)

19 mei 2015 om 22:05

Trainer van het eerste elftal

19 mei 2015 om 23:58

Dan moet je toch eens wat vaker bij het 1ste komen kijken. Edwin en Michel vormen al jaren een duo.

Punt is dat hij zich op een te hoog voetstuk wil plaatsen...
Sommige topspelers zijn echter niet geschikt om in een organisatie te werken.

Punt is ook, dat hij volledig gelijk heeft. Er zit geen enkele voetbalkennis in het bestuur en beslissingen worden gemaakt op basis van mens tegen mens. En niet kwaliteit.. Maargoed. Emmen doet het goed!

Hij is trainer van Dieze West, niet van vv Unicum..

20 mei 2015 om 09:52

Hij doet beide, trainer bij VV Unicum, op zaterdag. samen met oud prof Edwin van Ankeren. Geweldig voor zo'n club dat twee van dat soort trainers daar zitten. Daarnaast is hij trainer van Dieze West, zondag hoofdklasse. Mooi dat hij dat zo kan combineren!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren