Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mijn vrouw trok al bij de deur al haar kleren uit en ging meteen in bad’

Laatste update:

Het coronavirus ontwricht de maatschappij. Wereldwijd zijn er al meer dan dertigduizend mensen gestorven aan de gevolgen van de longziekte, met name bejaarden. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, hebben veel landen ingrijpende maatregelen getroffen. Paris Saint-Germain-aanvaller Ángel Di María beseft dat hij zich in een 'enge tijd' begeeft.

"Dit is echt krankzinnig wat we nu allemaal meemaken", zegt de 32-jarige Argentijn in gesprek met Telefe over de coronacrisis. De buitenspeler geeft aan dat hij vandaag de dag erg weinig buiten de deur te vinden is. "We proberen zo min mogelijk dingen te ondernemen en blijven thuis. Ook vanwege onze dochters willen we niet besmet raken."

Internationale voetbalsterren komen samen tegen coronavirus

"Ik ga wel vaak naar de supermarkt. Ik kan dat op een normale manier doen, want de mensen gaan met respect met mij om. Mijn vrouw is maar één keer naar de supermarkt gegaan. Ze trok direct bij terugkomst bij de deur al haar kleren uit en ging meteen in bad", doelt Di María op de vrees van zijn partner dat zij mogelijk het coronavirus had opgepikt.

Di María zegt treurig te worden van het aantal doden dat het coronavirus over de hele wereld nu al heeft veroorzaakt. De aanvaller vreest dat het aantal nog flink zal oplopen en doet er alles aan om zelf niet besmet te raken. "Je bent een beetje bang bij alles wat je doet momenteel. Als je hoort hoe de situatie nu is, dan maakt dat je wel angstig", besluit de routinier.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zolang er geen beelden van zijn geloof ik het niet. Dus Di Maria: kom maar op met die beelden.

Leuke vrouw! Kunnen veel een voorbeeld aan nemen!

Als alle vrouwen dit doen zijn we zo van deze crisis af.

Ik wil bij deze graag mijn bad beschikbaar stellen voor alle vrouwen die bang zijn dat ze corona hebben opgelopen. Gratis, omdat ik erg om de gezondheid van de maatschappij geef.

29 maart 2020 om 20:19

Voor alle vrouwen. Ok. Ik breng straks mijn oma ff langs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren