Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mario Been: ‘Uitstekende versterking voor Feyenoord, een Arne Slot-speler’

Laatste update:

Mario Been hoopt dat Feyenoord snel rondkomt met Gijs Smal. De analist van ESPN ziet in de linksback van FC Twente de ideale opvolger van Quilindschy Hartman, mocht laatstgenoemde vleugelverdediger aankomende zomer vertrekken uit De Kuip.

Been deelt zaterdag in De Eretribune complimenten uit aan Feyenoord wat betreft de interesse in Smal. "Ik denk een uitstekende versterking voor Feyenoord. Je weet niet wat er gaat gebeuren met Hartman. Dat is een speler die zich in de markt zet. Hij is elke week één van de uitblinkers."

De voormalig speler en trainer van Feyenoord benadrukt daarnaast dat Marcos López, de stand-in van Hartman, niet echt indruk maakt in Rotterdam-Zuid. Misschien vertrekt ook López wel deze zomer, waardoor het volgens Been nog logischer is dat er wordt getrokken aan Smal. "Hij is heel interessant. Ook omdat hij transfervrij is."

Been is verder van mening dat Smal perfect past in de visie van trainer Arne Slot. "Ik vind hem een Arne Slot-speler. Het is een jongen met enorm veel dynamiek. Hij is altijd fit en weet wat er van hem verwacht wordt."

"Hij is aanvallend sterk. Dat is een handelsmerk van de backs bij Feyenoord. Al met al denk ik dat het een heel goede versterking is", hoopt Been dat er snel witte rook komt uit De Kuip.

Soap


Deze week meldde het Algemeen Dagblad dat Smal na dit seizoen de transfervrije overstap naar Feyenoord gaat maken. In De Kuip zou hij een 'meerjarig contract' gaan tekenen.

Smal maakte vervolgens via zijn Instagram Story duidelijk totaal verrast te zijn over het nieuws. “Getekend? Done deal? Geruchten blijven geruchten”, zo schreef de 26-jarige linksback. Volgens Leon Ten Voorde van Tubantia is de transfer ondanks de verbazing bij Smal slechts een kwestie van tijd.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Vind jij Gijs Smal goed genoeg voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Speelde vandaag erg sterk. Zijn sterkste wedstrijd van het seizoen. Lijkt net of er een last van zijn schouder af was.

9 maart 2024 om 22:06

Aanvallend een prima back maar verdedigend blijft hij matig, Tegen betere tegenstanders laat hij regelmatig steken vallen. Vind hem niet goed genoeg voor het niveau dat Feyenoord zou moeten nastreven.

Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee wat een Arne Slot-speler nou precies is, Been heeft het over dynamiek, altijd fit en aanvallend sterk maar dat zijn vrij algemene karakteristieken. Gijs Smal vond ik vorig seizoen echt sterk spelen, samen met Brenet aan de andere kant, dit seizoen begon hij minder sterk maar lijkt hij zijn draai wel weer te hebben gevonden.

9 maart 2024 om 22:04

Ik denk dat echte Arne slot spelers, spelers zijn die bij az speelden of op de scoutingslijst van az stonden en nu bij Feyenoord spelen

10 maart 2024 om 12:03

De uitspraak Arne Slot-speler kwam van Mario Been, heeft Mario Been volledig inzicht in de diverse scoutingslijstjes van AZ? Maar verder snap ik enigszins wel wat je bedoelt.

10 maart 2024 om 05:15

Ik heb vooral het idee dat een Arne Slot speler vooral heel fit moet zijn en hoog druk moet kunnen zetten. En dat is het wel zo'n beetje.

10 maart 2024 om 12:06

In dat geval kun je zo'n speler net zo goed een Peter Bosz-speler noemen, Bosz speelt met zijn team doorgaans nog hoger druk dan Slot met Feyenoord. Misschien is Gernot Trauner wel de typische Arne Slot-speler want hij heeft hetzelfde kapsel

Vorige jaar werd salaheddine ook helemaal gehyped, dat was ook gewoon een lichtgewicht toen hij bij Ajax kwam.
De enige die topclub waardig zijn bij Twente is Brenet en Stein misschien Pröpper nog een twijfelgeval. Je kiest toch liever voor Brenet dan een Smal? Brenet kan ook als linksback uit de voeten en is vast 3 x beter dan Smal.

Ik vind dit de bord-op-schoot scouting die Feyenoord een beetje had losgelaten. Al zag je het ook met Zerrouki; duur betaald.. Gijs Smal is een leuke nummer 17 van je selectie (Feyenoord zijnde), meer niet.

10 maart 2024 om 02:46

Mwah. Vind het geen rare aankoop. Transfervrij en Lopez (de huidige backup) gaat weg. Dus dat vertrek is meteen opgevangen, zonder veel geld uit te geven.

Ik verwacht dat Hartman nog wel een seizoen blijft, je ziet dit seizoen dat hij toch wel een klein dipje heeft.

Geertruida zal vertrekken, imo wordt Read daarvoor voor de leeuwen gegooid.
Trauner verwacht ik dat hij weggaat
Hancko ook
Wieffer zal weggaan

Dus die 3 moet je 100% vervangen.

10 maart 2024 om 09:52

Niets mis met bord op schoot scouting. Maar jij kijkt waarschijnlijk geen Feyenoord. Met dat bord op schoot haalden ze bijv ook Wieffer en Beelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren