Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marcel Brands gaat overstag en geeft groen licht voor verhuurperiode

Laatste update:

Mason Holgate maakt het seizoen af in dienst van West Bromwich Albion. De nummer drie van de Championship maakt maandagmiddag melding van een akkoord met Everton over de verhuur van de verdediger. Holgate begon dit seizoen als basisspeler, maar komt inmiddels niet meer voor in de plannen van trainer Marco Silva.

Mason, die centraal in de verdediging en als rechtsback inzetbaar is, kan op zaterdag debuteren in de FA Cup-wedstrijd tegen Wigan Athletic. De trainer van West Bromwich, Darren Moore, laat doorschemeren dat director of football Marcel Brands van Everton aanvankelijk niet wilde meewerken aan een vertrek van Holgate. "Ik probeerde Mason in de zomer al binnen te halen, maar toen liet Everton hem niet gaan. Ik zag hem vorig seizoen in actie tegen Salomón Rondón (spits van West Bromwich, red.) en ik vond hem uitmuntend."

De 22-jarige Holgate is de eerste winteraanwinst voor de Championship-club, die hoopt terug te keren in de Premier League. "Ik wil zo snel mogelijk de zaken geregeld hebben op de transfermarkt en dit is een goede start", verklaart Moore. "Hij is een goede, snelle, behendige en atletische speler, die goed is aan de bal. Hij is een jong, aanstormend talent met een grote toekomst. Maar hij heeft al ervaring opgedaan in de Premier League, zoals het spelen van de Merseyside-derby, en dat is voor elke speler een enorme opdracht."

"Hij gaat meedoen om de plekken centraal en rechts in de verdediging. Ik ben blij met zijn enthousiasme: hij wil echt spelen en ik geloof dat hij een goede toevoeging is voor ons", concludeert Moore. Holgate werd in augustus 2015 door Everton overgenomen van Barnsley voor circa twee miljoen pond. Hij kwam in totaal tot 37 competitieduels voor the Toffees. Dit seizoen kwam hij in de eerste zes Premier League-wedstrijden in actie, waarvan vijf keer als basisspeler, maar daarna liet Silva hem compleet links liggen.

Is Mason Holgate goed genoeg voor Everton?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede speler. Is een echte versterking voor westbrom!

31 december 2018 om 15:56

Hoop dat hij volgend seizoen een kans gaat krijgen bij Everton. Vond hem over het algemeen een goede indruk achterlaten in de wedstrijden die hij speelde. Waarschijnlijk de beste opbouwende centrale verdediger in selectie van Everton.

Had gehoopt dat hij dit seizoen al wat meer kansen had gekregen van Silva

31 december 2018 om 15:56

Hoop dat hij volgend seizoen een kans gaat krijgen bij Everton. Vond hem over het algemeen een goede indruk achterlaten in de wedstrijden die hij speelde. Waarschijnlijk de beste opbouwende centrale verdediger in selectie van Everton.

Had gehoopt dat hij dit seizoen al wat meer kansen had gekregen van Silva

Goede keuze van brands om hem te stallen bij westbrom, kan hij ervaring opdoen i.p.v. op de bank blijven wachten op een kans. Denk dat hij het goed zou gaan doen bij Everton in de toekomst.

31 december 2018 om 17:18

Als hij überhaupt mee zou mogen van Silva

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren