Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City haalt jeugdinternational van Spanje naar de Eastlands

Laatste update:

Manchester City is hard bezig de hoofdmacht te versterken, zo kwamen Raheem Sterling en Nicolás Otamendi al naar het Etihad Stadium, maar de jeugd wordt niet vergeten bij the Citizens. Via de officiële kanalen meldt Manchester City de komst van Aleix García.

García is een jeugdinternational van Spanje die vorig seizoen zijn debuut maakte in de hoofdmacht van Villarreal. Manager Manuel Pellegrini van Manchester City was tussen 2004 en 2009 werkzaam bij Villerreal en mogelijk kent hij García nog uit die periode.

Het is niet bekend wat Manchester City betaalt voor García, maar naar verluidt gaat het om circa drie miljoen euro. Mogelijk meldt de Engelse topclub na de komst van García nog een transfer en dat zal een grote transfer zijn. Kevin De Bruyne staat op het punt om voor meer dan 74 miljoen euro van VfL Wolfsburg naar Manchester te verhuizen.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wauw een jeugdspeler die naar City gaat, of hij is van uitzonderlijke kwaliteit of een beetje naïef als hij denkt daar door te breken.

Toch nog 3mil voor een relatief onbekend talent. Ben bang dat we nooit meer wat van deze jongen horen..

27 augustus 2015 om 13:53

Waarom niet? Als hij het niet red bij Man C kan hij altijd nog naar een andere club, of via verhuur of via verkoop.

27 augustus 2015 om 14:18

Wellicht is hij gekocht zodat hij een home grown speler wordt. Is dit mogelijk?

27 augustus 2015 om 14:31

Weet niet of die regel al is aangescherpt, zo niet kan die nog net gaan gelden als homegrown

De jeugd wordt niet vergeten bij City staat er dan. Haha hou op.

City heeft een geweldig complex gebouwd en is ook zeker bezig met de jeugd. Toch betwijfel ik of er ooit iets gaat doorbreken. Het zal toch kopen kopen kopen blijven.

27 augustus 2015 om 13:56

Bij alle topclubs zal het kopen blijven, ander kun je jezelf niet handhaven aan de top, je kunt wel aardige talenten in je opleiding hebben, maar topclubs gaan niet voor aardig, die gaan voor het beste wat te koop is.

27 augustus 2015 om 14:03

Klopt, maar toch kan het ook anders. Er worden zo vaak nog veel te dure spelers aangetrokken voor een rol in de selectie die toptalenten ook makkelijk aankunnen. Waarom niet 4/5 talenten bij je selectie pakken om als 3e back-up ofzo te dienen. Om ze af en toe te laten spelen. In plaats van dat je nog 80 mln uitgeeft voor die back-ups.

27 augustus 2015 om 14:34

Tja, dat is gewoon risico's uitsluiten, ook de 3e spits moet gewoon bovenmatige kwaliteiten hebben, stel dat de eerste 2 uitvallen.
Zeg niet dat ik het goed vind hoor, maar begrijpen doe ik het wel.

"manager Manuel Pellegrini van Manchester City was tussen 2004 en 2009 werkzaam bij Villerreal en mogelijk kent hij García nog uit die periode."

Zou je denken? Lijkt mij sterk, aangezien hij toen amper 12 was. Ik denk eerder dat hij nog wat tips krijgt van zijn oud-collega's en hem van dergelijke adviezen voorzien. Jammer dat deze jongen amper zijn kunnen heeft laten zien aan 'zijn' eigen club. Een kortstondig debuut en razendsnel vertrekken

zeg maar dag tegen je carriere Garcia. En alsof pellerini deze man kent. was daar in 2009 al weg. toen kon deze jongen nauwelijks kruipen.

Wat spenderen die Engelse clubs toch verschrikkelijk veel geld dit seizoen en dat zal de komende jaren nog verder toenemen. Manchester City krijgt nu wel een heel sterke ploeg met aankopen als Otamendi, Sterling en straks ook de Bryune.

Speelde nog maar 12 minuten in het eerste en meteen betalen ze drie miljoen. Als hij enkele jaren in Engeland wordt uitgeleend is hij home grown, dat is de intentie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren