Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maaskant kritisch: ‘Logisch dat hij na het WK met Oranje geen transfer maakte’

Laatste update:

Robert Maaskant vindt het logisch dat Andries Noppert na afloop van het WK 2022 in Qatar geen transfer heeft gemaakt. Dat vertelt hij in gesprek met ESPN. De doelman van sc Heerenveen speelde zondagmiddag een ongelukkige hoofdrol bij de 2-2 van AZ, en dat was niet zijn eerste fout van dit Eredivisie-seizoen.

Noppert kwam zondag in de slotfase tijdens Heerenveen - AZ uit om een aanval van de bezoekers in de kiem te smoren, maar schoot tegen ploeggenoot Pawel Bochniewicz aan, waarna de bal in het Friese doel zeilde.

De sluitpost ging dit seizoen al vaker in de fout, zoals laatst tegen PEC Zwolle (2-2), toen de bal op een polletje terechtkwam en de Zwollenaren wisten te scoren.

"Hij maakt een hele matige indruk dit seizoen", ziet ESPN-analist Maaskant. "Maar laat ik eerst even teruggaan. Noppert is na zijn goede WK niet getransfereerd. Dat is niet voor niks geweest."

"Er zijn clubs die dwars door zijn prestatie op het WK heen hebben gekeken. Het was natuurlijk jarenlang niet veel. Die clubs hebben gezien dat hij niet zo slecht is als hij nu keept, maar ook niet zo goed als op het WK. Hij is gewoon van het niveau Heerenveen, waar overigens niks mis mee is."

Reactie Noppert
"Het overkomt je weer en hoe is het mogelijk?", reageerde Noppert zelf na afloop van de wedstrijd al bij ESPN. "Weet je, de gifbeker is nog niet leeg. Laten we het daar op houden. Je probeert het allemaal zo goed mogelijk te doen, voor jezelf, de club en het elftal. Dat zoiets dan gebeurt, waardoor je gelijkspeelt, dan slaap ik daar slecht van. Het is een aardig tikkie."

Noppert legde vervolgens uit wat er misging bij de late 2-2 van AZ. "Er is een lange bal, die redelijk de zestien binnenkomt", gaf de doelman commentaar bij de beelden. "Ik ben bang dat als ik ga glijden, dat ik erbuiten kom. Ik wil de bal vol raken en volgens mij raak ik hem ook vol. En in dit geval is het geen polletje, maar vliegt hij tegen iemand anders aan. Weet je, het is onbegrijpelijk. Maar dit overkomt me en ook dit hoort erbij."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijft toch mooi dat hij een goed WK heeft gekeept, maar in de strafschoppen serie aan het licht kwam dat hij niet zo bijzonder is.

29 januari 2024 om 18:02

Daarvoor werd hij ook niet echt getest. Liet vooral zien niet te blunderen, maar excelleerde ook niet

29 januari 2024 om 19:01

Niet blunderen is buiten Bijlow iets waar weinig Nederlandse doelmannen op dit moment mee behept zijn.

29 januari 2024 om 21:10

Bijlow is dan ook te vaak geblesseerd om te blunderen. MIedereen doet nu tof over Noppert maar is gewoon een prima keeper. Zit nu in de hoek waar de klappen vallen, komt ie alleen maar sterker uit.

29 januari 2024 om 18:04

Hij heeft een normaal WK gekeept. Gepakt wat hij moest pakken anders hadden we hem en V gaal wel afgefakkeld. Denk nog wel eens dat de wedstrijden kd in de Kuip vorig jaar aanleiding was voor de uitverkiezing. Hij was toen niet te passeren. Maar hij donderd nu van de wolk en is weer terug op aarde en niveau waarvan alle clubs hem kennen. 2e of 3e keeper en niet meer. Niks mee en voor hem mooi dat hij 1,5 jaar goed was en een WK mocht spelen.

29 januari 2024 om 18:07

Heeft niet bijzonder veel te doen gehad. Enige knappe redding was misschien die kans in de eerste minuut van de VS in de 1/8e finale.

Noppert heeft optimaal geprofiteerd van een seizoen waar hij boven zichzelf uitsteeg, en dat gekke Louis blijkbaar eigenaardig genoeg om hem mee te nemen en 1e keeper te maken voor het WK. Nu lijkt het alsof dat geweldige seizoen gecorrigeerd moet worden, want het is gewoon een Eredivisie keeper, niet meer en niet minder. Maargoed, omdat hij het WK heeft gespeeld ligt hij extra onder een vergrootglas en daar lijkt hij absoluut niet tegen bestand.

30 januari 2024 om 06:35

Ik vind een goed wk efht overdreven.
Had die 2 tegengoals tegen ecuador moeten hebben.
Ook 1 tegengoal tegen Argentinië had hij moeten hebben.

Is het dan echt een goed WK?

Beetje onnodig om dat polletje er bij te beschrijven als zijn fout. Daar kan hij natuurlijk niks aan doen, maar was gewoon een verschrikkelijk veld.

29 januari 2024 om 18:04

Enerzijds waar, anderzijds vertrouwt hij met zo'n slecht veld er wel volledig op dat die bal gewoon blijft rollen.

29 januari 2024 om 19:42

Dat zou iedere keeper doen. Er is geen keeper in de wereld die ooit weleens mis geschoten heeft en na afloop zegt, tsja ik dacht dat ie via het polletje van richting zou gaan veranderen maar hij bleef gewoon rollen! Ik had m'n schot er al helemaal op aangepast.. Maar ff serieus. Dat polletje is idd niet zijn schuld maar ook dat overkomt hem juist nu.. er gaat helaas gewoon heel veel mis bij hem op het moment, pech of geen pech.

De analyse en conclusie van noppert zegt mij genoeg. Ondermaats dit seizoen. En t over pech hebben...waarschijnlijk net als in de muziekwereld... een one seizoen-fly...

Wordt veel te hard over geoordeeld, heeft zware blessures gehad en maakt idd aantal fouten. Heeft net zo goed te maken met gatenkaas vd verdediging mn wedstrijden zonder van Beek, was beetje prijsschieten. Iedereen buitelt nu over hem heen en zelfs Maaskant heeft de nodige open deuren.. hij komt echt wel weer terug op niveau en heeft dan aantal unieke eigenschappen als keeper, mn reflexen tov lengte. 100% achter Noppert!

29 januari 2024 om 19:05

Vind ook dat er nu wel heel hard over hem gepraat wordt. Zo slecht is die echt niet. Je ziet ook dat het hem in z'n zelfvertrouwen aantast, wat er niet toe gaat leiden dat ie beter gaat keepen.

Zegt de trainer die 50 x is gedegradeerd, Noppert was al een topkeeper bij GA Eagles, bij Heerenveen bewees hij ook constant te keepen. Met Oranje ook heel sterk gekeept. In zijn team loopt er ook niks meer boeiends rond, behalve die ene Sarroui. Ik neem Noppert niks kwalijk en de blunders die hij maakt word wel echt veel groter gemaakt dan het is.

29 januari 2024 om 22:19

Hij werd toen ook veel groter gemaakt dan dat hij was. Maaskant heeft gewoon gelijk.

Als er 50 ballen per wedstrijd bij je komen als keeper maak je sneller eeen blunder best logisch

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren