Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lotina stapt op bij Espanyol

Laatste update:

Ondanks het feit dat ESpanyol zich gisterenavond in blessuretijd van het duel met Real Sociedad (1-0) verzekerde van een langer verblijf in de Primera División, heeft trainer Miguel Angel Lotina besloten om op te stappen.

Lotina was in totaal twee seizoenen actief bij Espanyol waarmee hij in zijn eerste jaar een vijfde postie behaalde. Dit seizoen werd de Copa del Rey in de wacht gesleept, maar moest het hele seizoen tegen degradatie gevochten worden.

"Ik denk dat het beter is om te vertrekken op het moment van feestvieren dan om alles te laten voortslepen."

"Het zijn twee mooie jaren geweest. Ik zeg dat niet omdat we de beker hebben gepakt, maar omdat we soms ook goed voetbal hebben gespeeld', zei Lotina. 'Ik ga nu rust nemen en kan jullie vertellen dat ik niet heb getekend bij welke andere club dan ook", aldus Lotina.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren