Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lodeweges neemt opvallende beslissing voor clash met Feyenoord

Laatste update:

SC Heerenveen wist al een tijdje dat het mee zou gaan doen in de play-offs om Europees voetbal en de Friezen gaan er nu ook alles aan doen om de nacompetitie te winnen. In de eerste ronde wacht eerst een tweeluik met Feyenoord en Heerenveen speelt aankomende donderdag eerst thuis. Toch gaat de ploeg van Dwight Lodeweges op trainingskamp, ver weg van het Abe Lenstra Stadion.

/

Heerenveen gaat zich in Garderen op de Veluwe voorbereiden op het treffen met Feyenoord. "We gaan daar besprekingen houden, beelden bekijken van de tegenstander en praten over de wedstrijden die we gaan spelen", zegt Lodeweges tegen het ANP. Vorig seizoen verloor Heerenveen in de eerste ronde van de play-offs van AZ, het seizoen daarvoor ging het in de eerste ronde mis tegen FC Utrecht.

Lodeweges kan tegen Feyenoord hoogstwaarschijnlijk weer beschikken over topscorer Mark Uth, die op de weg terug is na een knieblessure. "Ik hoop donderdag te kunnen spelen", zei de Duitser, die dit seizoen al goed was voor vijftien doelpunten in de Eredivisie.

Welke ploeg bereikt de finale van de play-offs?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat een mooie ontmoeting worden.
Heerenveen de club met meer zelfvertrouwen en de kolkende kuip.
Zou mooi zijn dat de Feyenoord spelers het nu op pakken.
Anderzijds gun ik het Heerenveen ook.

18 mei 2015 om 20:42

meer vertouwen.... ik denk dat het net zo slecht is als bij Feyenoord als ik naar de resultaten .. maar het gaat een leuke ontmoeting worden ik denk toch dat Feyenoord de play-offs gaat winne en dat zou ook het best zijn voor het Nederlands voetbal

18 mei 2015 om 20:47

Ik denk dat pec de play offs gaat winnen. Die ploeg is echt in vorm de laatste tijd.

18 mei 2015 om 20:52

Niet meer als de rest, vitesse is in vorm aangezien ze de laatste 15 wedstrijden maar 1x verloren hebben ( tegen Ado) daarvoor Heerenveen in Januari. Dan ben je na mijn mening in vorm.

18 mei 2015 om 21:21

Als je de resultaten van dit seizoen erbij gaat pakken, dan zie je dat Feyenoord van geen 1 club gaat winnen als je gaat kijken over 2 wedstrijden. Ik denk niet dat Feyenoord de play-offs gaat winnen. Heerenveen kunnen ze nog wel een keer uitschakelen, maar PEC en vooral Vitesse schat ik toch hoger in.

18 mei 2015 om 21:53

Wellicht wint Feyenoord de play offs.
Maar het is wel de club met de minste zelfvertrouwen.
2 punten uit de laatste 5 wedstrijden immers

18 mei 2015 om 22:30

Ik denk zelf ook dat PEC een goede kans maakt maar ik weet nog goed dat vele zeiden bij de finale in de beker dat PEC niet echt in vorm was en Groningen juist wel.
Nou volg ik PEC niet zoveel, maar ik zie de uitslagen wel en tot begin mei ging het toch wat minder met Zwolle? Goeie overwinningen op Groningen en Feyenoord nu, maar ik denk ook dat de PO juist erg opzich zijn, net als bekerwedstrijden..

19 mei 2015 om 07:01

Het viel wel mee wat betreft de goede vorm. Tegen jullie geloofde iedereen het wel, maar wilden wij er nog wat van maken om de play-offs voor Europees voetbal te halen dus dat was zo'n schijnwedstrijd die nergens meer over ging. De wedstrijden tegen Ajax (vlak voor de bekerfinale) en tegen Feyenoord waren dan wel weer goed, maar daarvoor was het dieptriest met 6 verloren uitduels achter elkaar. Dan weet je al hoe laat het is. PEC heeft ten eerst niet de vorm van Vitesse en AZ, maar daarnaast gewoon minder kwaliteit dan die twee teams. Laten we eerst maar langs Vitesse komen, want dat wordt al lastig zat.

19 mei 2015 om 07:52

In de PO zijn elke wedstrijden een finale vind ik

19 mei 2015 om 08:38

PEC heeft altijd moeite met Vitesse is echt een hele goeie ploeg. PEC loopt momenteel goed maar hebben al erg veel wedstrijden gespeeld en al veel gegeven tijdens de finale tegen Groningen.

19 mei 2015 om 12:09

Laten we maar afwachten,die arrogante houding van Heerenveen en we pakken ze wel zal hopelijk worden afgestraft

19 mei 2015 om 15:21

Dat is all in the game. Puur provoceren. Zelf denk ik dat we geen schijn van kans hebben om de play offs te winnen.

Dat is nog wel wat op trainingskamp naar de Veluwe.
Volgens mij hoef dat niet ze winnen zo wie zo wel van Feyenoord.

19 mei 2015 om 01:13

Gelukkig voor Heerenveen zijn ze niet zo naïef.

Volgens mij was Heerenveen gisteren al met hun gedachten bij de wedstrijden in de playoffs.
Hoewel ik blij was met de winst vanfct,kon ik echt niet zeggen dat Hveen de mindere was.
Ik denk wel dat Hveen thuis tegen Feyenoord kan winnen.
Met de gebroeders Anker als dirigenten hebben ze al een halve voorsprong, bij wijze van spreken.
Hoe dan ook ,deze playoffs hebben een paar aansprekende wedstrijd-affiches.

Beelden bekijken van Feyenoord? Zal veel zin hebben nu er een andere coach op staat en het er veel anders uit gaan zien. Neemt niet weg dat ik het somber in zie voor Feyenoord. Dit kan Gio nooit rechtzetten in zo'n korte tijd.

18 mei 2015 om 22:24

Alsof Feyenoord nu opeens compleet anders gaat spelen. Gio was eerst assistent, nu hoofdtrainer. Zodoende mag aangenomen worden dat Feyenoord niet opeens compleet anders gaat spelen. Juist in deze onrustige tijden is het van belang voor Feyenoord dat zij vastigheid hebben, geen experimenten.

18 mei 2015 om 22:45

Het is te hopen dat het er wat anders uit gaat zien. Als ze zo blijven spelen als een stel natte kranten, kun je beter thuis blijven.

18 mei 2015 om 22:51

Ik denk dat er wel degelijk het een en ander gaat veranderen.

Zou me niks verbazen als Gio bijvoorbeeld Woudenberg linksback zet, Immers eruit haalt & gewoon 2 vleugelspelers opstelt in plaats van Toornstra daar.

18 mei 2015 om 22:55

@mason38

Ik ben het eens met jouw stelling, Feyenoord zal nu niet in eens anders gaan spelen. Echter ben ik het niet eens met jouw motivatie, een assistent heeft lang niet zoveel invloed als een coach. Je hebt dan weinig invloed op speelwijze, tactiek en wissels en daar was Rutten lang niet altijd even sterk in. Daarbij liet Rutten een eigen assistent contracteren, deze is nu met hem opgestapt. Dat zegt ook wel wat over het takenpakket en rolverdeling binnen de staf.

19 mei 2015 om 01:14

Boëtius op rechts en Manu op links zou al heel wat schelen qua kansen denk ik!

18 mei 2015 om 22:27

Denk je echt dat het er veel anders uit gaat zien ja? Ik denk dat Van Bronckhorst niet veel gaat veranderen in de basiself. Ik vond de opstellingen die Rutten maakte nooit zo opvallend, ik verwacht dus weinig veranderingen tegen Heerenveen.

Nou in ieder geval neemt Lodeweges de play-offs wel exht serieus zo te zien. In tegenstelling tot de beker, wat naar mijn idee net zo belangrijk is. Nu hopen dat iedereen fit blijft en Uth weer kan spelen donderdag. En anders weer met Veerman beginnen, maar als hij het weer zo slecht doet als tegen Twente in de tweede helft maar wisselen voor van Amersfoort. Daar heb ik ook best vertrouwen in.

19 mei 2015 om 15:22

Inderdaad. Hij had de beker meer serieus moeten nemen. Dat is de kortste weg naar de EL. Hoop dat het volgend jaar anders gaat.

Succes met beelden kijken, op het spel van Feyenoord is geen touw vast te knopen. Er zit totaal geen lijn in het spel van de afgelopen tijd. Daarbij is het ook maar de vraag hoe Feyenoord voor de dag komt. Als Gio het onderste uit de kan weet te halen en Feyenoord laat spelen zoals rond de winterstop of zoals Rutten zoals afgelopen weken, wereld van verschil...

de echte vorm heeft zwolle ook niet te pakken,ze hebben dan wel gewonnen van feyenoord en groningen maar groningen die hadden de hele week gefeest en feyenoord is compleet de weg kwijt,ik hoop natuurlijk dat pec de play offs wint maar heb er weinig vertrouwen in het spel lijkt nog wel redelijk maar de echte topvorm is pec al wel een half jaartje kwijt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren