Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Liverpool rondt komst Lucas Leiva af

Laatste update:

Liverpool heeft zijn tweede versterking voor het volgende seizoen binnen. Na het eerdere vastleggen van Andrei Voronin (Bayer Leverkusen) maakte de club gisteren de komst van het Braziliaanse talent Lucas Leiva bekend.

De transfer van Leiva hing al geruime tijd in de lucht. Zijn club Gremio meldde vrijdag al dat de middenvelder in Engeland vertoefde om zijn transfer naar Liverpool af te ronden. Nu hebben ook The Reds zelfs toegegeven dat het talent vanaf volgend seizoen op Anfield Road zal spelen.

De 20-jarige Leiva wordt in eigen land gezien als een toekomstige international. De middenvelder is aanvoerder van Brazilië U21 en trok vorig seizoen al de aandacht van Atlético de Madrid, Ajax, AC Milan en PSV. Deze clubs haakten echter af na het horen van de transfersom. Liverpool was wel bereid om 12 miljoen euro op tafel te leggen.

Leiva toont zich op de clubsite gelukkig met zijn transfer naar Liverpool. "Eigenlijk was ik niet van plan om zo snel al uit Brazilië te vertrekken, maar deze club is heel speciaal. Bovendien deden zij mij een aanbood waar ik moeilijk nee tegen kon zeggen. De transfer kwam toen snel rond."

"Ik wil bovendien Gremio bedanken. Door hun positieve houding heb ik deze kans kunnen grijpen. Daarom wil ik ook zeker wat voor de club terugdoen. In mijn laatste maanden in Porto Alegre wil ik de Copa Libertadores winnen. Met die beker in mijn koffer reis ik komende zomer met een gerust hart naar Liverpool."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren