Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
2
1
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: Serie A
Datum: Maandag 4 maart 2024
Tijd: 20:45 uur
Scheidsrechter: G. Ayroldi
Stadion: Stadio Giuseppe Meazza (Milano)
Toeschouwers: 75421
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
4 maart 2024 om 20:07

Het allerbeste nieuws is dat Thuram terug bij de selectie zit. Normaliter moet die dan fit genoeg zijn om te starten tegen Atletico.

Verder moet dit team ook genoeg zijn om Genoa te verslaan. Dan zou je toch wel al echt een gigantisch gat krijgen.

4 maart 2024 om 20:22

Lijkt me wel met dit Inter he. Niets lijkt hun nog in de weg te staan.

4 maart 2024 om 20:25

Thuis toch wel al tegen de ‘kleinere’ clubs punten laten liggen dit jaar. Bologna gelijk (wel een heel sterk elftal dit jaar) en verloren van Sassuolo volgens mij.

Maar zelfs al verlies je hier, dan nog is het gat echt groot. En een zegereeks van Juventus lijkt me ook niet echt waarschijnlijk.

4 maart 2024 om 20:32

Nee inderdaad, ze hebben wel marge. Haha, het zag er even naar uit dat Juventus in een goede flow zat (ondanks het echt matige spel), maar ja…we verwachten dat ook niet zolang Allegri aan blijft. Plek 4 is voor ons een must. In elk geval, geniet van de wedstrijd!

4 maart 2024 om 21:15

Het record van aantal punten per jaar zit er ook nog in. Als ze nu alles winnen hebben ze 105 punten in totaal. Zie ze dat nog wel halen hoor. Spelen erg sterk dit jaar.

4 maart 2024 om 21:40

Dan moeten ze wel een heel gekke reeks neerzetten. Nu al 8 op een rij gewonnen volgens mij en daar moeten in de komende 11 potten dan ook nog eens 10 winnen volgens mij. Zou wel nogal een prestatie zijn.

Inzaghi nu de coach met het meeste overwinningen in de serie A in zijn eerste 300 wedstrijden ooit trouwens.

4 maart 2024 om 22:08

Ja erg knap wat hij heeft neergezet. En Marotta niet te vergeten. Hij is een sterke directeur die altijd logische dingen doet met een club en de selectie. Ook al is hij geen td, bemoeit hij zich er alsnog mee. En zorgt er binnen het budget dat er goede aankopen worden gedaan.
Als de toppers behouden blijven dan wordt Inter een moeilijk te kloppen ploeg de komende jaren.

4 maart 2024 om 21:23

Mooi Asllani, snel voor de tweede gaan dan kun je Arnautovic brengen voor Lautaro en de wedstrijd uitspelen. Voor de goal was Genoa niet de mindere.

4 maart 2024 om 21:47

Jammer dat Lautaro regelmatig penalty's mist en hem nu daardoor aan sanchez overliet anders had Lautaro nu al zeker op 28 goals gestaan. Mooi voor Asllani dat hij zijn eerste goal heeft gemaakt. Was een moeizaam eerste 20 minuten maar na die goal was het een richting verkeer.

4 maart 2024 om 21:54

Sanchez wel steeds beter aan het spelen vind ik de laatste tijd. Dus hopelijk is dit nog een extra boost voor hem.

4 maart 2024 om 22:05

Zo zie je maar hoe belangrijk het is dat je gewoon op 100% blijft spelen. En foutje is zo gemaakt en wordt meteen afgestraft. Asllani en Barella die daar nonchalant op het midden lopen te tikken en hem dan verliezen komt meteen een goal uit.

4 maart 2024 om 22:14

Geen moment gedacht dat dit een makkelijke wedstrijd zou worden en inderdaad als je dan toch iets te comfortabel gaat achterover leunen en moet je toch oppassen. Nu maar hopen dat de 3 1 valt ipv de gelijkmaker.

4 maart 2024 om 22:22

Zie het op het moment eerder 2-2 worden dan 3-1. Lang geleden dat ik inter zo heb zien wankelen.

4 maart 2024 om 22:27

Volledig weggespeeld momenteel. En dat al voor een hele poos. Aanvallend komt er ook echt niks meer uit.

4 maart 2024 om 22:36

Mkhitaryan mag heel snel stoppen met alleen maar met de bal te lopen binnen de 35 meter van doel.

Inter voetballend wel echt een drama momenteel.

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Inter boekt negende overwinning op rij en dendert door naar landstitel
Inter heeft maandagavond de negende competitieoverwinning op rij geboekt na een zege op Genoa: 2-1. De ploeg van trainer Simone Inzaghi dendert op die manier verder door naar de landstitel in Italië en behoudt de voorsprong van vijftien punten (!) op nummer twee Juventus. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren