Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
1
2
Deze wedstrijd is gespeeld.
Status: Deze wedstrijd is gespeeld.
Competitie: La Liga
Datum: Zondag 26 mei 2024
Tijd: 21:00 uur
Scheidsrechter: Javier Iglesias
Stadion: Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla)
Toeschouwers: 34888
Opstellingen en wedstrijdverloop
Live meepraten
Leden op Voetbalzone kunnen tijdens de wedstrijd live meepraten.
26 mei 2024 om 20:10

Nou, de laatste wedstrijd onder Xavi. Ik verwacht geen vuurwerk maar hoop wel dat we het kunnen afsluiten met een overwinning. Fermín in de basis, eens kijken of hij weer eens een doelpuntje meepikt.

26 mei 2024 om 20:21

Ik zou het zowat vergeten, inderdaad het einde van Xavi. Misschien kan die nog een allerlaatste keer rood pakken. Dat zou het cirkeltje wel volmaken ;P.

26 mei 2024 om 20:27

Hahhahaha inderdaad. Nog één maal de 4e man terroriseren. Om het af te leren.

26 mei 2024 om 20:17

Cancelo, Martinez, Sergi Roberto, Pena, Raphina, Torres, Alonso, Romeu mogen het wel voor gezien houden.

Hopelijk is Flick zo man genoeg om tenminste wat van deze namen weg te krijgen.

26 mei 2024 om 20:35

Raphinha is echt bij uitstek een Flick speler, kan me niet voorstellen dat hij vertrekt. Hij heeft ook geen zaakwaarnemer dus als je als club hem kwijt wilt moet je het hem rechtstreeks zelf vragen. Als hij niet wilt (wat hij meermaals heeft aangegeven) dan kan je hem ook moeilijk forceren.

Nu Leeds niet naar de PL gepromoveerd is vind ik Summerville echt een hartstikke interessante optie als back up. Kan zowel op links als op rechtsbuiten. Past veel meer bij Barcelona dan een Ferran. Alleen is dat het type transfer dat ik Barcelona nooit zie doen. Die gaan echt niet shoppen in de championship.

Verder kan je (in plaats van Cancelo) voor 10 á 15 miljoen euro meer Frimpong ophalen bij Leverkusen. De vraag is of hij dat zelf wilt, maar ik vind het wel een poging waard. Defensief echt zwak, maargoed dat is Cancelo ook. Wel véél sneller, heeft meer discipline en kan desnoods als buitenspeler spelen. Tegen een goede tegenstander moet je dan maar met Koundé ofzo op rechts spelen.

26 mei 2024 om 20:38

Raphinha is wel een goede speler zou ik behouden rest mag wel weg ja.

26 mei 2024 om 20:48

Raphinha is geen speler waar je elke wedstrijd vertrouwen in hebt. Hij presteert zelfs in de meeste wedstrijden bijzonder slecht. Je kunt hem nu nog verkopen voordat het echt te laat is. Zoals ik al eerder zei, moet Flick uiteindelijk de doorslag geven voor de verkoop van Raphinha. Het is fijn om gelukkig te zijn in een stad als Barcelona, maar bij Barcelona draait het om prestaties op het veld.

26 mei 2024 om 20:57

Je moet m wel kunnen verkopen of afkopen, als hij happy in Barcelona is dan blijft-ie gewoon. En wat ga je dan doen, hem op de bank zetten zonder dat er een fatsoenlijk alternatief is?

26 mei 2024 om 21:00

Statistisch gezien is Raphinha één van de beteren. Qua kansen creëren volgens mij zelfs de beste van de hele selectie. Ik ben ook geen fan maar hij is wel beduidend beter dan een Ferran bijvoorbeeld. Ik denk dat hij onder Flick nog een stapje beter gaat spelen. Statistisch gezien vind ik het dit seizoen al best oké, alleen wat je zegt, soms is hij echt bijzonder slecht. Je moet toch een rechtsbuiten hebben buiten Lamine Yamal. Raphinha kan prima met hem die rechtervleugel bezetten.

26 mei 2024 om 20:58

Nou, laatste pot van het seizoen. Sevilla-uit is altijd een leuke wedstrijd. Kan mij nog herinneren dat Messi een aantal jaren terug een paar wereldgoals scoorde hier. Wat vinden jullie trouwens van de aanstelling van Flick. Juiste keuze? Of wie hadden jullie anders willen zien?

26 mei 2024 om 21:08

Flick is wel een grote verandering tov afgelopen jaren. Speelt niet echt het voetbal dat we jarenlang gewend zijn om te zien, en dat geeft mij aan de ene kant twijfels maar het kan ook positief zijn. Als hij dit team zijn voetbal kan laten spelen zullen we vaak wedstrijden zien waar we over teams heen walsen. Iets wat we nu al sinds Enrique niet meer hebben gezien. Ter Stegen zal ook echt een grote rol hebben, want je krijgt hoe dan ook grote kansen tegen met het spel van Flick

26 mei 2024 om 21:10

Juiste keuze weet ik niet zozeer.. je hoort veel geluiden dat Flick best een koppige manager is die niet snel zijn speelstijl aanpast. Dat zal toch wel moeten vermoed ik, want deze selectie kan het extreem hoge drukvoetbal dat hij speelde met Bayern denk ik niet aan. Ook komt hij dan aan het “heilige” 433. Nu vind ik dat persoonlijk geen probleem, maar het kan wel een probleem worden als resultaten uitblijven.

Wel hoop ik dat hij extra discipline in de ploeg kan slijpen, en ik hoop dat hij geen vriendjes met de spelers wordt maar gewoon eerlijk naar de selectie kijkt. Bij Xavi had ik toch altijd het idee dat hij favorietjes had. Ik hoop dat Flick gewoon de ballen heeft om een Lewandowski na 60 minuten te wisselen als hij niet presteert. Dit deed Xavi nóóit. Ook ben ik benieuwd of hij de selectie fitter kan krijgen, en ik hoop voornamelijk op minder blessuregevallen.

Mijn ideale kandidaten? Guardiola natuurlijk, maar die is onhaalbaar. Daarnaast Arteta, maar die is onhaalbaar. Uiteindelijk denk ik dat we met Flick een prima keuze hebben gemaakt als je kijkt wat er momenteel vrij is. (Al had ik op lange termijn lieve Thiago Motta gezien, maar die gaat waarschijnlijk al naar Juventus.)

Ik ben voornamelijk heel blij dat we die volslagen dorpsidioot van een Tuchel niet hebben gekozen.

26 mei 2024 om 21:23

Begint weer Lewagoalski te worden

26 mei 2024 om 21:24

Laten we het hopen. Denk niet dat we een andere spits kopen deze zomer namelijk. Al werd Nuñez enkele weken geleden wel regelmatig genoemd in de geruchtenmolen.

26 mei 2024 om 21:31

Flick gaat hem nooit wegdoen, en om heel eerlijk te zijn zou ik dat ook niet doen. Leek begin van het seizoen nergens op, maar afgelopen maanden steeds sterker aan het spelen. Nunez zal ook niet komen, die krijgt 100% nog een kans onder Slot

26 mei 2024 om 21:35

Ik denk ook niet dat Nuñez komt maar hijzelf schijnt niet gelukkig te zijn in Engeland. Moeite met aarden en de taal. Voelt zich ook niet gewaardeerd door de supporters. Dus daar kan slot helaas ook weinig aan veranderen.Verder vind ik Lewandowski in de 2e seizoenshelft oké, maar niet meer dan dat. Hij heeft ook vaak een wedstrijd waar elke bal van zijn voet springt en hij elk duel verliest. Dan moet hij gewoon gewisseld worden maar dat durft Xavi nooit.

26 mei 2024 om 21:45

Nunez vind ik oprecht niet beter dan Lewa. Nunez is sneller, maar als het aankomt op afmaken is Lewa echt veel beter dan hem. Daarnaast is de spitsenmarkt niet goed genoeg om een speler te vinden die daadwerkelijk beter is dan Lewa, en ook past bij de financiële situatie

26 mei 2024 om 21:52

Ik vind Aubameyang ook niet beter dan Lewandowski, maar vond ons wel beter voetballen met hem in de ploeg.

Ik ben er wel vrij zeker van dat Flick Lewandowski in zijn kracht gaat gebruiken. Bij Xavi zie ik Lewa soms uitzakken en het spel maken, dat ziet er echt niet uit. Gewoon ballen afmaken en ballen afschermen meer moet je niet van hem vragen. Dan is het een meer dan prima spits.

26 mei 2024 om 21:23

Lekkere aanval zeg! In dit soort situaties is Cancelo wel een goede voetballer.

26 mei 2024 om 21:25

Lewaaaaa

26 mei 2024 om 21:39

Ik ben persoonlijk echt geen fan van het duo Cubarsi-Martinez. Slecht gekeept overigens ook. Cubarsi moet hele tijd de fouten van Martinez goed maken.

26 mei 2024 om 21:45

@Pedri16

Die Martinez heeft ook amper goede wedstrijden voor ons gespeeld.

Hopelijk kunnen we hem verkopen en miss Faye laten doorstromen naar het 1e elftal das echt een toptalent.

26 mei 2024 om 21:50

Toptalent vind ik niet, degelijk talent wel. Mag van mij zeker de plek van Martinez overnemen komend seizoen.

Eerste seizoenshelft vond ik Martinez nog wel verassend goed, de tweede seizoenshelft is het echt verschrikkelijk. Zó traag en de draaicirkel van een vrachtauto.

26 mei 2024 om 21:44

Pedri heeft er zin in vandaag! Helaas op de lat. Was een prachtgoal geweest maar helaas.

26 mei 2024 om 21:56

Wij willeennnnn Xavi zienn!!!!! Jalalala

26 mei 2024 om 22:18

Xavi verrassend kalm vandaag. Nog geen agressie-uitbarsting gezien.

26 mei 2024 om 22:26

Hahaha komt nog

26 mei 2024 om 22:03

Dit kon echt 5-1 zijn voor Sevilla. Het lijkt echt nergens op deze verdediging.

26 mei 2024 om 22:13

Het valt mij op dat Cubarsi ongelofelijk veel slechter speelt naast Iñigo dan naast een Araujo. Je merkt aan alles dat Pau Cubarsi niet vrij speelt omdat hij angstig is om een foutje van Iñigo te moeten herstellen. Tegen Napoli was Cubarsi ook veel stabieler dan Iñigo terwijl het zijn CL debuut was.. dat is ecbt niet hoe het hoort.

Koundé is in dromenland zoals vaker, en Cancelo kan niet verdedigen. Echt een dramatische defensie.

26 mei 2024 om 22:20

Ja echt ongelofelijk dat Martinez 2x zo oud is, maar nogsteeds speelt alsof hij de jeugdspeler is.

26 mei 2024 om 22:25

Die Cancelo ook.. wat een wildebras defensief gezien.

26 mei 2024 om 22:17

Pfff Oriol Romeu en Ferran staan klaar om in te vallen. Hopelijk voor de laatste keer dan maar.

26 mei 2024 om 22:19

Waar kun je kijken?

26 mei 2024 om 22:26

Ziggo sport voetbal.

26 mei 2024 om 22:21

We kunnen er denk ik allemaal over eens zijn dat Koundé zonder motivatie echt héél erg slecht is. Dan blijft er echt niks meer van hem over.

In vorm uiteraard een prima back.

26 mei 2024 om 22:26

Cancelo wil heel graag een tweede gele kaart zien.

26 mei 2024 om 22:28

Wat een prachtig doelpunt Fermin

26 mei 2024 om 22:28

Onze ruwe diamant weer, Fermin.

26 mei 2024 om 22:29

Fermín begint wel echt heel goed te worden! Leuke speler om naar te kijken.

26 mei 2024 om 22:30

Fermin begint zo langzamerhand een van m’n favorietjes te worden.

26 mei 2024 om 22:31

Bij mij ook! Had wat kritiek op hem enkele maanden geleden, maar ik ben weer helemaal om. Ik hoop dat hij vaker van afstand gaat durven schieten, want daarmee is hij heel uniek in de selectie.

26 mei 2024 om 22:40

Wat te denken van in de 16 duiken. Een van de weinige spelers, zo niet de enige, die zomaar uit het niets vrij in de 16 staat. Doet ie toch allemaal zelf.

26 mei 2024 om 22:30

Jajaja Xavi begint zich al op te hitsen. Nog even. Zet je betje maar op rood.

26 mei 2024 om 22:34

Fermin alweer belangrijk zeg!

26 mei 2024 om 22:40

Fermin maakt wel veel doelpunten voor een middenvelder met beperkt aantal minuten

26 mei 2024 om 22:41

Misschien gek als ik dit zeg maar die Fermin doet mij soms denken aan Paulinho. Die maakt ook best veel goals als middenvelder.

26 mei 2024 om 22:48

Qua goals wel, al het andere niet.

Paulinho maakte veel goals maar verder was hij verschrikkelijk. Technisch echt heel matig, wat Fermín niet is. Verder was Paulinho fysiek sterker en defensief ook wat sterker.

26 mei 2024 om 22:53

@pedri16

Ja eens alleen qua goals.

Ik denk/hoop dat Fermin onze middenvelder wordt die het meest kan scoren ieder seizoen want ik zie Pedri en Gavi dat gewoon niet echt doen.

26 mei 2024 om 22:56

Pedri heeft soms fases dat hij ineens heel erg goed is met het timen van zijn loopacties. Dit zag je ook vorige week toen hij twee keer scoorde. Als hij dit wat meer structureel doet verwacht ik ook wel dat hij tot 10 goals per seizoen gaat komen. Fermin heeft wel inderdaad van nature dat hij graag op doel schiet. Pedri is meer een twijfelaar.

26 mei 2024 om 22:44

Vitor de buffel

De wedstrijd is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Wedstrijdverslag

Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
FC Barcelona heeft de laatste wedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Op bezoek bij Sevilla waren de Catalanen met 1-2 te sterk dankzij goals van Robert Lewandowski en Fermín López. Youssef En-Nesyri scoorde namens Sevilla, dat eindigt op de veertiende plek in LaLiga. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren