Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Legende Raúl neemt met Soccer Bowl afscheid van betaald voetbal

Laatste update:

Raúl González heeft in zijn allerlaatste wedstrijd in het betaald voetbal nog een prijs mogen bijschrijven. Met de New York Cosmos won hij in de nacht van zondag op maandag de play-off-finale met 3-2 van Ottawa Fury en daardoor werd de Soccer Bowl in de wacht gesleept, de award voor de Noord-Amerikaanse Soccer League, het op één na hoogste niveau in de Verenigde Staten.

/

New York Cosmos kwam al na acht minuten op voorsprong op het kunstgras van het eigen Shuart Stadion: de Argentijnse spits en uitblinker Gastón Cellerino controleerde een hoge bal, dribbelde door het strafschopgebied en schoof de bal laag in de verre hoek. De thuisploeg bleef in het restant van de eerste helft de bovenliggende partij en had na een kwart wedstrijd op 2-0 kunnen komen, ware het niet dat Cellerino na een handig balletje van Raúl voorlangs mikte.

In de tweede helft had New York de marge na een halve minuut al kunnen en misschien wel moeten verdubbelen, maar Cellerino schoot na een voorzet vanaf rechts voor een vrijwel leeg doel over. Halverwege de tweede helft leken de Cosmos alsnog op 2-0 te komen, maar een kopdoelpunt van Rovérsio werd vanwege een duwfout afgekeurd. Ottawa had na rust iets meer vertellen dan ervoor, maar was lange tijd aanvallend tandeloos en kreeg ook nog eens rood. Mason Trafford sprong keihard op een tegenstander en moest terecht vertrekken.

Met tien tegen elf leek Ottawa het kampioenschap te kunnen vergeten, maar men kwam uit het niets op gelijke hoogte. Tom Heinemann werd in de zeventigste minuut met een steekbal weggestuurd en scoorde met de buitenkant van de voet: 1-1. Ottawa, dat in de reguliere competitie als eerste eindigde, kon echter niet lang van die treffer genieten, want al twee minuten later stond het 2-1. Een verdediger werkte een boogbal van Wálter Restrepo in zijn eigen doel en Cellerino maakte er later 3-1 van. De aansluitingstreffer van opnieuw Heidemann kwam te laat en daardoor konden de 10.166 Cosmos-fans en Raúl na afloop juichen.

Heb jij de wedstrijd gezien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtige speler! Groot fan!

16 november 2015 om 12:23

Mwah valt wel mee. Als ik zijn clubs aan de rechterkant op deze site bekijk is het een vrij matige speler. Snap ook de nieuwswaarde hiervan niet echt.....

16 november 2015 om 15:16

Ik snap ook niet dat je hem zo'n speler noemt. Het is een geweldige speler, een legende bij Real Madrid en ik ben blij dat hij daar heeft gespeeld. Daarna nog Schalke, Al Sadd en Cosmos, maar een mooie carriere met drie Champions League trofeeen.

17 november 2015 om 14:12

misschien wel handig om ook ff aan de rechterkant van deze site te kijken als ik dat er bij vermeld . Bij mij staat er namelijk dit:
2015/2016 Rozwój Katowice 14 0 4 0
2014/2015 Doxa Katokopia 29 0 4 0
2013/2014 GKS Belchatów 2 0 2 0
2012/2013 GKS Belchatów 22 0 4 2
2011/2012 Anagennisi Deryneia 10 0 5 0

Bedankt Raul voor de mooie momenten

Prachtige speler die afscheid heeft genomen van het voetbal.

Raul we zullen je missen op de velden.

Zijn ze nu gepromoveerd naar de MLS, of hoe werkt dat?

16 november 2015 om 01:32

Nee. Zo werkt het niet in Amerika. Blijven gewoon op dat niveau.

16 november 2015 om 07:04

Hoe promoveer je dan in de VS?

16 november 2015 om 07:55

Niet, zo'n systeem hebben ze daar niet.

16 november 2015 om 11:08

Je moet betalen om mee te mogen doen aan de mls

Hele goede legende die hewl goed kan voetballen, we zullen hem missen

Wat een poll zeg... Mooie carrière gehad deze beste man

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren