Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Leeds United wil stunten door aanwezigheid Bielsa

Laatste update:
/
In de zoektocht naar een aanvallende versterking is Tottenham Hotspur uitgekomen bij Fiorentina. De Engelse topclub heeft interesse in Dusan Vlahovic, die ook op het lijstje staat van Borussia Dortmund, AC Milan, Atlético Madrid en RB Leipzig. (Corriere Fiorentino)
/
West Ham United heeft interesse in Manchester City-middenvelder Yangel Herrera, die dit seizoen is verhuurd aan Granada. The Citizens zijn bereid om hem voor ongeveer achttien miljoen euro te laten gaan. (Todofichajes)
/
Sergio Agüero heeft zijn afscheid bij Manchester City aangekondigd, maar blijft mogelijk actief in de Premier League. Door de aanwezigheid van landgenoot Marcelo Bielsa hoopt Leeds United de Argentijnse spits naar Elland Road te lokken. (90Min)
/
Giorgos Giakoumakis lijkt bezig aan zijn laatste seizoen in dienst van VVV-Venlo. Norwich City heeft serieuze interesse, terwijl de Griekse spits eerder ook al werd genoemd bij Brighton & Hove Albion en Southampton. (TeamTalk)
/
Tiemoué Bakayoko staat voor een zomerse terugkeer naar Frankrijk. Paris Saint-Germain en Olympique Lyon hebben interesse in de middenvelder die dit seizoen door Chelsea is verhuurd aan Napoli. (FootMercato)
/
Borussia Dortmund-keeper Luca Unbehaun ligt goed in de markt. Onder meer TSG Hoffenheim en Union Berlin hebben serieuze interesse in de Duits jeugdinternational, die tot medio 2022 vastligt bij de Duitse topclub. (BILD)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Als Leeds dit lukt, hebben ze oprecht de beste manager voetbalzaken van de wereld.

Augero naar Leeds haha nee, dat gaat nooit gebeuren. Giakoumakis en Pukki voorin bij Norwich, dat is pas echt genieten.

Als dit waar is is dit geweldig nieuws. Samen naast Bamford of achter Bamford en dan verkoop je Rodrigo Moreno die eerlijk gezegd weinig heeft bijgedragen aan Leeds.

Aguero kan beter naar een ander land gaan, zijn status als city icoon gaat toch wat 'afbrokkelen' als hij bij een andere Engelse club terecht komt.
Ook weet ik niet of hij nog wel echt het niveau heeft, dit seizoen is het allemaal toch een pak minder (blessures en covid hebben hier uiteraard veel mee te maken, maar toch).

Het zou geen schande zijn mocht hij het 'rustig' aan gaan doen in de MLS of misschien terug naar Argentinië.

Dit is een leuke editie 'wandelgangen'! Ik hoop echt dat het lukt om Agüero naar Leeds te halen. Ik heb Leeds dit seizoen echt al leuke wedstrijden zien spelen hoor! En dat er 2 teams uit Engeland geïnteresseerd zijn in Giakoumakis, geweldig :D. Ik hoop echt dat VVV gaat cashen. Toch altijd bijzonder dat VVV toch pareltjes weet te ontdekken; Musa, Honda en Amrabat

Waarom die foto haha. Nou, weet niet of Aguero met zijn blessures het pressievoetbal van Bielsa aankan, maar kwalitatief natuurlijk een monster voor dat elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren