Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay jr. verwacht transfer naar PSV: ‘Hij is een tweede Jerdy Schouten’

Laatste update:

Philippe Sandler wordt ondanks het verlies van de bekerfinale met NEC tegen Feyenoord (1-0) bedolven onder lof. Willem van Hanegem noemde de centrumverdediger al een potentiële aanwinst voor de Rotterdammers. Hans Kraay junior sluit daarentegen een transfer van Sandler naar PSV niet uit.

Kraay vindt het meer dan terecht dat Van Hanegem Sandler heeft geopperd mogelijke aankoop voor komend seizoen. “Dit is misschien heel raar om te zeggen, want ik denk dat ik door half Nederland wordt uitgelachen”, begint de verslaggever bij ESPN.

“Maar ik ga het toch zeggen: als Sandler de bal heeft, dan heeft hij een beetje de flair van een inschuivende Franz Beckenbauer. Sandler mag nog niet in de schaduw staan van Beckenbauer, maar hij straalt wel wat uit.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Kraay kan zich nog goed herinneren dat hij zich in het verleden kritisch uitliet over de geboren Amsterdammer. “Ik heb Sandler weleens in mijn nek gehad toen hij nog bij PEC Zwolle speelde. Toen hij zei hij tegen mij: ‘Jij vindt mij een goede speler, maar een oud wijf als ik duels aanga.’ Toen antwoordde ik dat ik dat inderdaad heb gezegd.”

Ruim zes jaar later is Kraay louter positief over de 27-jarige centrumverdediger. “Sandler is kopsterk, zit kort op zijn directe tegenstanders, kan tackelen en aan de bal is hij van achteruit gewoon een tweede Jerdy Schouten, als die bij PSV in het hart van de defensie speelt. Ik sta er ook niet van te kijken als PSV zich gaat melden voor Sandler.”

De Eindhovenaren zijn in ieder geval op zoek naar een nieuwe rechter centrale verdediger. André Ramalho beschikt over een aflopend contract, maar de verwachting is dat de Braziliaan over enkele maanden transfervrij vertrekt.

Daarnaast keert Armel Bella-Kotchap komende zomer na een weinig geslaagde huurperiode weer terug naar Southampton, waardoor PSV dun in de centrumverdedigers zit.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hans heeft ooit eens perongeluk wat goed voorspeld en lijkt met de dag meer in zichzelf te gaan geloven. De ene na de andere transfer tip rolt over de toonbank. Beetje vermoeiend wel. On: Sandler liet bij Zwolle al zien wat z'n potentie was, destijds zat PSV er ook al achteraan maar kwam City. Z'n blessure verleden zal echter veel (top) clubs doen twijfelen.

22 april 2024 om 15:40

De voorspelling van Hans over de kwaliteiten zijn weinig verrassend. Echter heeft Hans een meer dan uitstekende kijk op wat er in de eerste divisie rondloopt. Dat gaat een stuk verder dan ooit iets per ongeluk goed voorspellen. "hij is er zelf in gaan geloven" is ook zo'n sneue modeterm overgenomen van Kieft.

22 april 2024 om 15:51

Nou "ijsmuts" bedankt voor je reprimande. Die "sneue modeterm overgenomen van Kieft" is al zo oud als de weg naar Rome, dus dat is echt complete onzin. Hans hoort niemand liever praten dan zichzelf, en gelooft enorm in zichzelf. Als je het daar niet mee eens bent is je goed recht, maar je hoeft niet zo bijdehand uit de hoek te komen.

22 april 2024 om 22:21

Je tenen zijn zo lang als je regenjas. Vat het niet persoonlijk op zou ik zeggen. Jij oordeelt hard over een ander en hebt moeite met incasseren. Ik wens je veel plezier toe op dit forum 👍🏻

27 jaar alweer. Kan me nog goed herinneren dat deze jongen met potentie naar Man City ging. Was natuurlijk duidelijk dat hij het daarna niet ging redden maar nu pakweg 6 jaar later, speelt hij bij NEC nadat Feyenoord hem nog niet lang geleden, transfervrij liet gaan. Lijkt me sterk dat hij dan nu opeens naar PSV zou gaan. Die zouden toch wat hoger moet mikken om de ambitie overwinteren in de CL, waar te maken.. daar verandert een prima bekerfinale niet veel aan.

22 april 2024 om 14:14

De term overwinteren zal vanaf 2024-2025 niet meer bestaan in de Champions League. Alle ploegen spelen na de winterstop dan namelijk nog 2 potten. Wellicht kunnen we beter spreken over het behalen van de achtste finales.

In de nieuwe opzet spelen er 36 ploegen mee waarvan 8 er direct plaatsen voor de achtste finales. plek 9 t/m 24 speelt daarna nog voor de resterende plekken en plek 25 t/m 36 zijn klaar in Europa.

Ben het wel met je eens dat dit niet de oh zo gewilde verlosser op de RCB gaat zijn voor PSV, ondanks dat hij nu een leuk jaar beleefd met NEC.

22 april 2024 om 14:28

Tja, mensen vergeten snel. Het probleem met Sandler was sowieso nooit zijn kwaliteiten aan de bal. Dat laconieke is er wel min of meer af, maar verdedigend blijft hij ietwat kwetsbaar. Dit soort jongens zijn relatief belangrijk in de subtop, maar eindigen vaak bij een Nederlandse topclub al snel op de bank. Daar komt vaak wel wat meer bij kijken.

22 april 2024 om 14:38

Het grootste probleem is dat er een grote kans is dat je een paar maanden met Obispo moet spelen als Sandler je eerste optie is..

22 april 2024 om 15:53

Obispo heeft nog een contract tot de zomer van 2025. Ga er van uit dat hij zelf ook aan spelen toe wil gaan komen en PSV tegelijkertijd er nog wat geld aan wil verdienen.

22 april 2024 om 15:51

Ik dacht het zelfde. Tilburg 013@
27 jaar meschien aanvulling voor de bank. Ik vind hem een subtopper.

22 april 2024 om 17:34

Hahaha Sandler een subtopper noemen als je ramalho in je centrum hebt staan. Sandler behoort bij de top 3 beste centrale verdedigers van de eredivisie..

22 april 2024 om 18:13

Jouw standaarden zijn niet hoog he! 1 jaartje goed spelen bij NEC en je hoort al bij de beste verdedigers van de Eredivisie. Dus om dan iemand uit te lachen die Sandler een subtopper noemt is een beetje raar, want vooralsnog is hij dat nog.

Het laatste seizoen dat hij basisspeler was en meer dan 10 wedstrijden speelde was seizoen 2017/18!!!! Dat is 5 jaar geleden!

Laat hem zich eerst eens wat langer bewijzen dan 1 seizoen en daarna kijken waar Sandler staat i.p.v. hem nu al tot "top 3" te bombarderen.

Ik geloof overigens zeker dat Sandler de potentie heeft om bij de beste centrale verdedigers van de Eredivisie te horen.

Tja, het is zeker een optie, maar zie liever iemand komen als directe versterking, dat is Sandler duidelijk (nog) niet. Per slot van rekening heeft PSV indien Ramalho vertrekt helemaal geen RCV en alleen Teze als eventueel lapmiddel, Schouten blijft een middenvelder die eventueel achterin opgesteld kan worden, maar als je echt dient te verdedigen wil je daar een specialist.

Zou het een prima investering vinden voor Psv..

Een tweede Schouten. Is dit een compliment? Schouten mocht gewoon vertrekken uit Italie, terwijl Koopmeiners zeker niet weg mag. wat ik me dan afvraag is Schouten in Nederland goed, maar hierbuiten als het spel sneller gaat ongeschikt?
Wat ik daarnaast grappig vind is dat "kenners" elkaar weer gaan napraten.

22 april 2024 om 14:33

Schouten genoot ook intresse van AC Milaan. Als hij naar Milaan was gegaan was het dan een andere speler geweest?

22 april 2024 om 14:54

Geen idee. Spelers uit de Ned. competitie willen graag naar het buitenland. Dit snap ik en dan niet alleen gelet op de verdiensten. Je wilt weten of je goed genoeg bent, gewoon hoe goed je bent, Als ze op jonge leeftijd terug keren dan vraag ik me af, waarom?
Kijk, Ryan Babel gaf ooit aan, dat het niet lukte en hij terug kwam om Ajax als springplank weer te gebruiken. Hiermee gaf hij aan dat hij een stap Terug deed
Geldt dan niet voor alle spelers die terug keren? Niet goed genoeg
Wat Schouten betreft , tuurlijk kan hij wel ballen, goed inzicht en rust aan de bal, maar dat is in Nederland. BTW, ik heb zijn carriere niet gevolgd en wist ook niet van belangstelling van AC , maar zij haakten dus toch af??

22 april 2024 om 15:54

Nee, zij haakten niet af. Schouten koos bewust voor PSV. Mede vanwege het feit dat spelen bij een Nederlandse topclub bij onze bondscoach de kansen op een uitnodiging voor Oranje vergroot. Niet dat ik daar als PSV-fan rouwig om ben natuurlijk.

22 april 2024 om 15:58

Schouten had zelf de voorkeur voor PSV boven AC Milan, ondanks dat Milan een hoger bod bij Bologna neer had gelegd.

Kunt ook niet zeggen dat de keuze tot dusver slecht heeft uitgepakt. Hij zit bij de Oranje selectie voor het EK en geniet van concrete interesse van meerdere clubs van minimaal het niveau AC Milan, zoals Dortmund. In de Duitse media waren ze weg van hem.

22 april 2024 om 14:55

Maar ik denk dat de meeste psv supporters heel erg blij zijn met Schouten en liever Schouten bij PSV zien dan Koopmeiners.

22 april 2024 om 15:28

En terecht. Hij is van grote waarde geweest en nog steeds.
Bovendien is hij zowel op het middenveld als ook achterin inzetbaar
Dit laatste is wel afhankelijk van welke speelwijze je hanteert

22 april 2024 om 15:53

@Cas1 je kunt er niet verder naast zitten ... Als er nou 1 iemand mee kan in het snelle spel sterker nog bijdraagt aan het spel versnellen dan is dat Schouten wel. Gaten dicht lopen, tweede bal veroveren en dan het belangrijkste altijd naar voren passend. Hij laat dit zien in de CL als bij Oranje (zie wedstrijd tegen Duitsland). Je bespot de kenners terwijl jij er zelf belachelijk ver naast zit. Haha!

Ik zou het een hele goede optie vinden. Sterke voetballende verdediger die niet teveel hoeft te kosten. Wel met de voorwaarde dat PSV nog een CV moet halen

Als N.E.C. geen onmogelijk bedrag vraagt zie ik hem graag komen, als back-up maar wellicht vecht hij zich in de basis. Hoop dat PSV zorgt dat CV posities dubbel bezet zijn komend seizoen, zou Schouten graag op het middenveld willen zien in de CL.

Obispo laten gaan, Sandler als backup halen. En dan nog 'even' een topper op RCV halen.

22 april 2024 om 16:36

Benieuwd wel waar Obispo uiteindelijk terecht gaat komen. Had een enorm potentieel, maar lijkt alleen maar minder te worden, blessures daargelaten. Form is temporary, talent is forever.

22 april 2024 om 16:56

Ik vind hem wel een type voor de Championship, fysiek sterk, lekker kopduels winnen en ballen naar voren pompen.

22 april 2024 om 18:22

Obispo is zo een speler die tekort komt in de Eredivisie omdat wij hier andere eisen stellen aan verdedigers. Maar in de Bundesliga of Serie A meer tot recht komen. Doekhi, Schuurs etc. zaten in dezelfde situatie.

Dat gepusht van Sandler. Zaakwaarnemertje is lekker aan het pushen via zijn vrienden hahaha.

Sandler speelde gisteren uitstekend. Denk ook dat hij een stap hoger aan kan. Zijn blessures in het verleden maken het alleen een groot risico. Hoop daarom dat PSV hem niet aantrekt. Zijn al genoeg spelers die blessuregevoelig zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren