Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Klopp weigert mee te werken aan vertrek: ‘Alleen als ik buiten bewustzijn ben’

Laatste update:

Voor Danny Ings zal er op de laatste dag van de transferwindow weinig veranderen, zo laat Liverpool-manager Jürgen Klopp weten. De 25-jarige aanvaller kan bij the Reds niet op al teveel speeltijd rekenen, maar hij mag desondanks niet vertrekken. Liverpool nam eerder in deze transferwindow wel afscheid van Daniel Sturridge.

Ings speelde dit seizoen pas vijf wedstrijden, waarvan geen enkele als basisspeler. In de voorbije twee seizoenen kampte de aanvaller met twee zware knieblessures, waardoor hij tot dusver amper in actie kwam voor Liverpool. The Reds namen Ings in 2015 voor ruim acht miljoen euro over van Burnley. Nu wilden Newcastle United, West Bromwich Albion en Wolverhampton Wanderers Ings tijdelijk overnemen om hem weer aan spelen toe te laten komen.

“Het zou grappig zijn als er iemand voor Ingsy belt, ik zou het geweldig vinden om te reageren”, wordt Klopp tijdens de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen Huddersfield Town (0-3 winst) geciteerd door verschillende Engelse media. “Er is geen kans dat ik hem laat gaan. We zien wel wat er gaat gebeuren. Maar Ingsy zal niet op de markt zijn. Alleen als ik buiten bewustzijn ben. Maar goed, er kan altijd wat gebeuren.”

Snap jij dat Liverpool Danny Ings niet laat gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Alleen Solanke achter Firmino om wat te forceren. Dus logisch dat Ings niet weg mag hopelijk krijgt die wel wat meer minuten want Ings is er geliefd bij de fans!

klopp zou zich ook eens wat meer moeten concentreren op het aantrekken van een betere keeper want dat is voor mij prioriteit nummer 1 , want die 2 pannekoeken die ze nu hebben kan gewoon echt niet voor een engelse topclub

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren