Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Israëliër moet tweede groepsduel van Oranje in goede banen leiden

Laatste update:

De UEFA heeft de scheidsrechter bekendgemaakt voor de tweede groepswedstrijd van het Nederlands elftal. Het duel met Oostenrijk staat donderdagavond onder leiding van Orel Grinfeld. De 39-jarige Israëliër is een oude bekende van Nederland, daar hij niet zo lang geleden nog de leiding had over het Nations League-duel met Polen (1-2). De wedstrijd tegen Oostenrijk wordt, net als de wedstrijd tegen Oekraïne, gespeeld in de Johan Cruijff ArenA en begint om 21.00 uur.

Grinfeld had in november de leiding toen Nederland het in Chorzów opnam tegen Polen in de strijd om de Nations League. De arbiter kende destijds een kwartier voor tijd een strafschop toe aan Nederland, nadat de ploeg van bondscoach Frank de Boer alle mogelijke moeite had met de Polen. Oranje stond op dat moment met 1-0 achter. Memphis Depay benutte het buitenkansje, waarna Georginio Wijnaldum Oranje in de slotfase alsnog de zege bezorgde.

De Israëliër is geen onbekende in het Europese topvoetbal. Zo had hij afgelopen seizoen de leiding over enkele groepswedstrijden in de Champions League en fungeerde hij in de achtste finales als scheidsrechter bij het duel tussen Lazio en Bayern München (1-4). Ook floot hij in september de uitwedstrijd van AZ tegen Dinamo Kiev in de derde voorronde van de Champions League. De ploeg van toenmalig trainer Arne Slot ging met 2-0 onderuit,

Wat wordt het resultaat bij Nederland - Oostenrijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

oh jeej....bij de wedstrijd Portugal - Israël zat het hier al vol met haatberichten, dat zal nu wel helemaal wat worden.

Ken de scheids niet, als hij niet opvalt donderdag, is het goed.

15 juni 2021 om 11:09

Als ik puur moet oordelen op basis van Polen Nederland eerder dit seizoen dan vind ik hem een degelijke scheids. Geen wereldtopper maar ook geen verschrikking. Verder heb ik hem nooit zien fluiten.

Fijn, het vertrouwen is duidelijk gegroeid (poll). Ik denk ook dat we dit wel gaan winnen. De grootste megativiteit is er door de overwinning op Oekraine af en onze jongens kunnen natuurlijk echt wel beter voetballen dan Oostenrijk. Die hebben een leuke linksback en een psychopaat die het leuk deed bij Twente, nou oeehoe. 3-0.

15 juni 2021 om 12:25

Sabitzer vond ik ook wel vrij aardig spelen, maar wij hebben de Roon die hem onschadelijk maakt!

Prima scheidsrechter dit, ja ht is geen Brych of Kuipers, maar prima scheids.
Ik heb er zin in, zeker niet onderschatten, daar hebben ze te veel prima spelers voor, maar dit moet onze pot worden!

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren