Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Vraagprijs van 113 miljoen moet door de helft

Laatste update:
/
Sam Allardyce hoopt dat Everton zich kan versterken met Christian Benteke. De spits van Crystal Palace moet de opvolger worden van landgenoot Romelu Lukaku. (Daily Mail)
/
Benteke is overigens niet de enige spits op het verlanglijstje van Everton. Watford-aanvaller Troy Deeney geld als een alternatief voor de Rode Duivel. (Daily Mirror)
/
Manchester United wil dat Real Madrid zijn vraagprijs van 113 miljoen euro voor Gareth Bale halveert. The Red Devils zijn niet van plan om diep in de buidel te tasten voor de blessuregevoelige Welshman. (Daily Mirror)
/
Phil Foden blijft in januari gewoon bij Manchester City. De koploper van de Premier League sluit een vertrek op huurbasis van het talent bij voorbaat uit. (Daily Mirror)
/
Aleksandar Mitrovic kan de deur achter zich dichttrekken bij Newcastle United. Het Chinese Shanghai Shenhua is bereid om de Servische spits een uitweg te bieden. (The Sun)
/
Henrikh Mkhitaryan heeft te horen gekregen dat de deur bij Borussia Dortmund altijd voor hem open staat. De Armeniër kan terugkeren als hij er niet in slaagt echt door te breken bij Manchester United. (Daily Star)
Wat is een realistischer bedrag voor Gareth Bale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Real akkoord gaat met een bod van 55 miljoen, zou Spurs hem nog zomaar kunnen halen gezien wij eerste optie op hem hebben (als er een bod wordt geaccepteerd, mogen wij dat overtreffen en moet Real dat accepteren). Niet dat ik dat daadwerkelijk zie gebeuren, maar het is een leuke gedachte om Bale terug bij ons te zien. Past waarschijnlijk helaas niet in het salarishuis.

3 december 2017 om 19:34

En als Bale naar United wilt dan heeft Tottenham gewoon pech

Interesse in salah las ik? Mag Bale gerust verkocht worden. Metj Salah ga je echt op vooruit..

Bale is nog 28j dus 50 a 60M lijkt me redelijk..

Tja, ik snap dat de club het liefst nog iets winst maakt op Bale, maar dat gaat echt nooit gebeuren. 60 miljoen euro voor Bale is een logisch bedrag, al is dat gezien zijn blessuregevoeligheid een risico. Ook denk ik niet dat clubs het salaris gaan betalen wat hij nu bij Real Madrid verdient.

Moet United niet doen. De Engelse competitie is fysiek zwaarder dan de Spaanse en heeft een extra beker. Bale is al zo blessuregevoelig.

Ik vind hem op dit moment nog geen 10 miljoen waard, want Hij is altijd geblesseerd.

3 december 2017 om 20:09

Dat dacht Real Madrid ook dat ze Robben verkochten aan Bayern. Daar zullen ze wel van geleerd hebben want uiteindelijk versterk je de concurrent.

55 miljoen is wel een absurd bedrag voor Bale. Veel te hoog voor een speler die 4 wedstrijden speelt in de gehele looptijd van het contract. Maargoed, ik hoop dat je super snek vertrekt. Met het salaris dat vrij komt kunnen er direct 2 supersterren gekocht worden.

Natuurlijk mag hij weggaan voor 56,5 miljoen. Ook mogen Benzema en Casemiro vertrekken. Een Kanté als opvolger voor Casemiro en Hazard mag ook gelijk meekomen. Griezmann moet ook komen en we zijn een team dat elke tegenstander afslacht... En toen werd ik wakker

3 december 2017 om 22:48

Casemiro hoeft niet perse weg... kan een soort Fellaini rol vervullen bij Real...
Benz is een superspits die in dienst va. Real speelt, als je een pure spits wilt zal Ronaldo niet helemaal tevreden zijn...
Bale is een topper die pech heeft met de blessures... heeft te weinig gebracht maar 56 miljoen in de huidige markt is echt weinig...
Voor mij mag Emre Can komen, Hazard enkel als Ronaldo vertrekt...
Als spits zou ik graag Kane zien...
We hebben een derde topverdediger nodig... Ramos pakt veel rood, en regelmatig geblesseerd...
Nacho is een brave jongen waar we altijd op kunnen rekenen maar geen absolute top! Ik denk aan een Alderweireld of Koulibaly...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren