Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal dolblij met stukgelopen onderhandelingen

Laatste update:
/
Chelsea is in de zoektocht naar een nieuwe centrale verdediger uitgekomen in Madrid. In de ogen van José Mourinho is Diego Godín dé man die op termijn de rol van John Terry moet gaan overnemen. De Uruguayaan is bij Atlético Madrid uitgegroeid tot een van de besten in zijn soort en dat is te zien aan de vraagprijs: ondanks zijn 29 jaar moet de stopper uit Zuid-Amerika 30 miljoen euro kosten. (Daily Mirror)
/
We konden erop wachten: Mario Balotelli mag al na één jaar weer vertrekken bij Liverpool. De clubleiding heeft genoeg gezien van de aanvaller, die afgelopen zomer nog werd overgenomen van AC Milan, maar geen indruk heeft kunnen maken. Het geld dat de Italiaan oplevert zal worden gebruikt om Radamel Falcao over te nemen van AS Monaco. De Colombiaan speelt dit seizoen op huurbasis voor Manchester United, maar zonder succes. (Daily Star)
/
De onderhandelingen tussen Miralem Pjanic en AS Roma zijn stukgelopen en dat is goed nieuws voor Louis van Gaal. De manager van Manchester United hoopt de aanvallende middenvelder naar de Premier League te halen en door de stukgelopen onderhandelingen is er plots een goede kans. Er moet hoe dan ook een flinke transfersom op tafel komen, want Pjanic ligt nog altijd vast tot medio 2018. (Daily Mirror)
/
Marcelo Bielsa mag bij Olympique Marseille blijven. De Argentijnse succescoach zou van plan zijn om na dit seizoen zijn biezen te pakken, maar eigenaresse Margarita Louis-Dreyfus probeert hem daarvan te weerhouden. 'Ze heeft me verteld dat ze zeer tevreden is over mijn werk en over de prestaties. Ik zal haar loftuitingen meenemen bij mijn overweging. Een tweede en derde jaar hier lijkt me wel wat", zegt Bielsa nu. (LÉquipe)
/
Everton volgt de verrichtingen van Werder Bremen al maanden op de voet en dat komt met name door Jannik Vestergaard. De 22-jarige centrumverdediger uit Denemarken kwam pas in januari over van TSG Hoffenheim, maar lijkt zich komende zomer opnieuw op te mogen maken voor een transfer. De international heeft nog wel een contract tot medio 2018 en zal daarom niet goedkoop van de hand worden gedaan. (BILD)
Miralem Pjanic zou een goede speler zijn voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pjanic is een briljante middenvelder, maar bij manchester united hebben ze hem niet nodig. Zwaar overbodig om hem te halen.

Ja en als Margarita-lious-dreyfus is flink gaat investeren met haar 8.6 miljard vermogen dan ben ik blij. Hopelijk gaat Margarita is naar het team kijken en kijken naar verbeteringen. Want met fanni en morel achterin kan echt niet meer.

De speculaties sie met manU te maken hebben geloof ik niet meer ze zijn echt met bijna de hele wereld in verband gebracht.

Balotelli verkopen en falcao halen? Klinkt niet als een echte verbetering op dit moment

Ik weet niet of we daar nou zoveel beter van worden. Van de ene spits die uit vorm is naar de andere. Beide hebben een grote naam, maar maken het op het moment niet waar. Alleen weet je bij Falcao dat hij het wel kan. Bij Balotelli is het hopen op een wonder.

Falcao is geen type voor de Pl,dat zag je bij Man U
Of hij wel of niet geblesseerd was hij is gewoon geen PL type
Maar wel een topper in de Bbva
Dus gaat Liverpool een miskoop inruilen voor een miskoop..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren