Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: United, City, Arsenal en Chelsea willen dezelfde spits

Laatste update:
/
Mike Phelan krijgt een vaste aanstelling als manager van Hull City. De 53-jarige Engelsman gaat maandag in ieder geval in gesprek met vicevoorzitter Ehab Allam. (Sky Sports)
/
Cesc Fàbregas heeft de clubs voor het uitkiezen. De 29-jarige Spaanse middenvelder van Chelsea is namelijk in beeld bij Juventus, Internazionale en AC Milan. (Daily Mirror)
/
Antoine Griezmann heeft de clubs voor het uitkiezen. De aanvaller van Atlético Madrid wordt gevolgd door Manchester United, Manchester City, Chelsea en Arsenal. (Daily Star)
/
Maarten Stekelenburg dreigt op het tweede plan terecht te komen bij Everton. Ronald Koeman wil doelman Fraser Forster namelijk weghalen bij Southampton. (The Sun)
/
Tottenham Hotspur neemt in januari afscheid van Heung-Min Son. Manager Mauricio Pochettino heeft de 24-jarige aanvaller uit Zuid-Korea niet langer nodig. (Daily Express)
/
Liverpool gaat voor Mahmoud Dahoud. The Reds zijn van plan om in januari een bod van 29,3 miljoen euro uit te brengen op de middenvelder van Borussia Mönchengladbach. (Daily Express)
Naar welke club moet Antoine Griezmann in ieder geval niet gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal gaat geen 100 miljoen betalen, city heeft aguero al, chelsea heeft met diego costa en batshuayi twee erg goede spitsen. United lijkt me dus de enige waarbij het realistisch en enigzins logisch zou zijn om griezmann te kopen.

18 september 2016 om 12:20

Want United heeft geen Ibra? Martial kan ook nog in de spits, Rashford komt eraan. Ik zie Griezmann wel naar Chelsea gaan, of gewoon bij Atletico blijven.

18 september 2016 om 12:41

Ibra is 34, martial is nog erg jong en speelt vooral lb en rashford moet je niet al te snel brengen. Willen ze hun ambities om weer een topclub te worden doorzetten dan zullen ze na ibra een topspits moeten halen die dus prima griezmann kan zijn

Als simeone weggaat, zie ik griezmann wel vertrekken. Hoop dat het een Mooie club word, denk geen Arsenal meer. Word sws man united, city of Chelsea dan. Hopelijk koopt ook nog iemand bellerin, Sanchez en Ozil. Denk dat Arsenal een goeie ploeg heeft, maar ze makkelijk bij een nog beter team kunnen spelen. Waar ze meer prijzen winnen en daar gaat het uiteindelijk om, want Arsenal is toch wel net niet.

18 september 2016 om 12:29

Misschien wel Barcelona, Bayern, PSG of Juventus.... het blijven wandelgangen.

18 september 2016 om 12:49

Heb jij ook niet zo een gevoel dat Neymar er wel is vandoor kan gaan, volgende zomer of volgend jaar. Die zaakwaarnemer maakt hem gek man, ben er echt bang voor. En als iemand zou clausule zou betalen, wie zou jij dan kopen? Ik zat te denken aan dybala, Hazard, griezmann, Aguero. Al is Aguero een spits en heb je daar niet al teveel aan maatgoed.

18 september 2016 om 13:21

Ik hoop dat Neymar blijft, maar denk dat hij wel ergens de man wilt zijn waar het om draait... maar wie ik zou kopen? Dybala vind ik een goede, maar Griezmann zou mijn favoriet zijn. Wat vind jij van Reus?

Ik hoop dat Griezmann voorlopig nog bij Atletico blijft. Maar als hij vertrekt kan hij bijna overal naartoe. Misschien dat als hij over 2 seizoenen vertrekt Aguero kan opvolgen bij City. Aguero is dan 30 en gezien zijn blessureverleden ben ik bang dat het er voor hem dan bijna opzit. Ik hoop dat ik ernaast zit maar zo niet dan zou Griezmann hem kunnen opvolgen en onder Guardiola zal dat een geweldig City zijn denk ik.

Hoop dat Griezmann gewoon bij Atletico blijft.
Hij is een publiekslieveling een van de beste spelers van Atletico en ik zou het zonde vinden als hij naar Engeland gaat.

Typisch United die elk jaar weer met grote bedragen smijt om vervolgens een speler te halen die neutraal of weinig presteert, terwijl ze voor nog niet het helft van het geld een speler kunnen aankopen die het veel beter kan.

18 september 2016 om 12:42

Sorry maar als je suggereert dat griezmann weinig presteert heb je de laatste jaren helemaal niks meegekregen van wat er gebeurt op het internationale toneel mbt voetbal

18 september 2016 om 12:56

Heb het niet over Griezmann, dat is een topspeler geen twijfel over.. Bedoel meer de spelers die al zijn aangekocht met de daarbij gemoeide transfersommen.

Ik had ergens gelezen dat hij in Atletico wou blijven zolang Simeone coach is. En heeft Simeone recent zijn contract verkort tot 2018 zodat het makkelijker zou zijn om de club te verlaten. Daarom hoop (droom) ik dat Simeone volgend jaar naar Arsenal komt en hij 'gewoon' Griezmann meeneemt.

Arsenal is volstrekt kansloos in het binnenhalen van Griezman. A) vanwege de transfersom, B) vanwege het salaris, C) vanwege de status (atleti staat hoger aangeschreven dan Arsenal en lager dan City, United en Chelsea zij het om sportieve of financiele redenen).

18 september 2016 om 14:47

A) Arsenal heeft meer dan genoeg geld beschikbaar.
B) Arsenal kan mits hij het waard is natuurlijk een meer dan uitstekend salaris bieden, geld zat.....
C) sportief beter ? Chelsea en man united sws niet. Spelen geen beter voetbal(vooral man united niet lol) en qua speelstijl past Arsenal stuk beter bij hem. Alleen city is sportief gezien en speelstijl ook een meer dan goede optie voor hem.

Maar Arsenal gaat hem sws niet halen of er moeten aanvallers vertrekken. Op dit moment hebben ze er al te veel rondlopen. :/

Dahoud vind ik wel zo een typische Klopp aankoop. Hele goede jonge speler, Ben benieuwd hoe lang die nog bij BMG blijft

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren