Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Transfer Benatia binnen enkele weken afgerond

Laatste update:
/
Marc Bartra is geen vaste basisklant bij Barcelona en dat zal hij ook nooit worden. De mandekker beschikt niet over de eigenschappen die men in Catalonië graag ziet en dus wordt de verdediger op de transferlijst geplaatst. Voor circa dertien miljoen euro is Bartra af te halen in Barcelona. Clubs als Tottenham Hotspur, Manchester United en Liverpool tonen alvast belangstelling. (Marca)
/
We zien Sebastián Pérez waarschijnlijk volgend seizoen terug in Spanje. De 23-jarige aanvallende middenvelder van Atlético Nacional heeft zich namelijk in de kijker gespeeld bij Sevilla, de huidige nummer zeven van de Primera División. De tweevoudig A-international van Colombia werd eerder overigens ook al in verband gebracht met Barcelona en FC Porto. Pérez liep in 2013 stage bij Arsenal. (Mundo Deportivo)
/
Juventus is bezig met een constructie om Medhi Benatia naar Turijn te halen. Waarschijnlijk gaat het om een huur met een optie tot koop van circa 23 miljoen euro. Benatia, geen vaste basisspeler in Zuid-Duitsland, staat open voor een terugkeer naar de Serie A. In het verleden maakte Benatia indruk als mandekker in dienst van AS Roma. Over enkele weken wordt de deal afgerond. (Corriere dello Sport)
/
Succes heeft een keerzijde, weet Leicester City inmiddels. Er wordt van alle kanten getrokken aan N’Golo Kanté en Riyad Mahrez is mogelijk ook op weg naar de uitgang van het King Power Stadium. Mahrez kan een uitermate lucratief contract ondertekenen bij Arsenal: manager Arsène Wenger wil een supermiddenveld met onder anderen Mahrez en Mesut Özil. (The Sun)
/
Internazionale droomt van Rodrigo Betancur, het megatalent van de Argentijnse topclub Boca Juniors. I Nerazzurri hebben topscout Massimiliano Mirabelli naar Zuid-Amerika gestuurd om een aantal spelers te bekijken en Betancur is een van die spelers. De achttienjarige spelmaker wordt door Boca Juniors geschat op een waarde van circa tien miljoen euro. (Corriere dello Sport)
Medhi Benatia is goed genoeg voor Bayern München

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik Barca was zou ik Benatia kopen erg goeie speler die naar mijn idee onderschat word.

30 april 2016 om 19:26

Ik ben zelden onder de indruk van Benatia, en vind hem zelfs te kort komen voor de top. Hij maakt te veel domme keuzes, en vind ook dat hij aan de bal te kort komt. Deze geruchten zijn er in dit geval niet voor niets denk ik; Bayern ziet in dat dit simpelweg geen topper is.

Sebastian Perez is een controleur, geen aanvallende middenvelder. Hij zou zeker niet misstaan bij Sevilla.

Benatia zou makkelijk meedraaiden bij Barca. Eigenlijk is hij alles wat je zoekt in een verdediger, ik had hem graag bij Arsenal willen zien samen met Koscielny achterin. Baam !

Medhi Benatia is geschikt voor elke topclub. Alleen is hij helaas wel blessure gevoelig. Het artikel klopt niet helemaal,want als hij fit is zie ik hem regelmatig basis staan. Ik zou als ik hem was eens gaan kijken naar de Engelse topclubs, want die zijn namelijk wanhopig op zoek naar verdedigers. Denk maar aan Manchester United en Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren