Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Rafael Benítez staat voor terugkeer in Europa

Laatste update:
/
Nikola Maksimovic is een transfertarget van Tottenham Hotspur. De centrale verdediger beschikt over een aflopend contract bij Napoli en mag sinds deze maand met andere clubs praten over een zomerse transfer. (Il Napoli Online)
/
Arsenal dreigt naast Nathan Collins te grijpen. De centrale verdediger staat bovenaan het lijtje van Burnley, dat ruim tien miljoen euro over heeft voor de komst van het talent van Stoke City. (The Sun)
/
Rafael Benítez heeft het Chinese Dalian Professional, waar hij dertien miljoen euro per jaar verdiende, achter zich gelaten. De Spaanse oefenmeester kan direct weer in Europa aan de slag, want Celtic wil hem graag binnenhalen als opvolger van Neil Lennon. (Daily Mirror)
/
Manchester United gaat na het FA Cup-duel met Liverpool een besluit nemen over de nabije toekomst van Jesse Lingard. Newcastle United, West Bromwich Albion en Sheffield United willen hem graag overnemen. (Daily Mail)
/
Reiss Nelson lijkt Arsenal deze maand op huurbasis te verlaten. De vleugelaanvaller komt onder manager Mikel Arteta nauwelijks aan spelen toe en vervolgt zijn loopbaan wellicht tijdelijk in het Championship. (PA Sport)
/
Sokratis Papastathopoulos staat op het punt om zijn loopbaan bij Olympiacos te vervolgen. De Griekse topclub gaat Lazio en Fenerbahçe aftroeven in de strijd om de Griekse centrumverdediger, die onlangs transfervrij vertrok bij Arsenal. (Sky Italia)
Zie jij Rafael Benítez naar Celtic gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bizar dat Nelson zo weinig kansen krijgt, toch een betere winger dan Willian die wel bizar veel kansen krijgt en flop Pepe die over z'n eigen poten struikelt. Nelson en Balogun worden gewoon verpest en aan de kant geschoven ten faveure van nietsnutten (lees: Willian,Pepe en Nketiah).

24 januari 2021 om 13:39

Helemaal mee eens, echt belachelijk

24 januari 2021 om 14:51

Vind Nelson eigenlijk vooral heel weinig effectiviteit brengen. Willian heeft zich wel wat meer bewezen natuurlijk. En pepe in zijn Lille vorm was echt fantastisch. Ik vind Saka bijvoorbeeld momenteel een te groot talent om te banken (en mocht Odegaard komen helemnaal zonde van Smith Rowe) maar Nelson vind ik nou nog niet zo fantastisch

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren