Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: PSV'er met vertrekwens hoopt op 'last minute'

Laatste update:
/
Manchester United wil José Fonte en Fabinho nog binnenhalen, maar zij kunnen alleen komen als er nog twee verdedigers vertrekken. Phil Jones en Matteo Darmian mogen gaan. (Daily Record)
/
Paris Saint-Germain gaat in de laatste dagen van de transferperiode niemand meer kopen. Patrick Kluivert heeft na de 3-1 nederlaag tegen AS Monaco aangegeven dat er geen spelers meer bijkomen. (Canal+)
/
Het worden nog spannende dagen voor Adam Maher. De middenvelder wil vertrekken bij PSV, maar op het moment speelt er niets concreets voor hem. Maher hoopt nu op een ‘last minute-oplossing’. (Eindhovens Dagblad)
/
Nacer Chadli zal niet lang de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis van West Bromwich Albion zijn. The Baggies gaan namelijk nog meer betalen voor middenvelder Ignacio Camacho van Málaga. (The Times)
/
Aston Villa gaat vol voor Abel Hernández. The Villans hebben een bod van liefst 23,5 miljoen euro uitgebracht op de 26-jarige aanvaller van Hull City. (The Sun)
/
Hernández wordt bij Hull mogelijk opgevolgd door Jonathan Kodjia. The Tigers zijn namelijk bereid om ruim zestien miljoen euro voor de spits van Bristol City te betalen. (Daily Telegraph)
Denk je dat Adam Maher een mooie club zal gaan vinden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

West Bromwich Albion zal de transferclausule in het contract van Camacho op tafel leggen: 18 miljoen euro. Dat meldt het Spaanse radiostation Cadena Cope.
WBA heeft dringend versterking nodig, maar Berahino zal nog gaan vertrekken zeker?

Het schijnt dat door een vertrek van Ziyech naar Ajax. Advocaat het nu gemunt heeft op Maher. Laten we het niet op hopen.

29 augustus 2016 om 01:29

Nouja als maher zijn vorm weet te pakken is t een aanwinst

29 augustus 2016 om 08:27

Wat is dat nou weer voor verband dan? Fenerbache zit al niet meer achter Ziyech aan.

Ik wacht ook nog steeds op een last minute deal naar Ibiza .......😉

Maar maher naar fenerbache ?

Mourinho lijkt veel vertrouwen te hebben in Blind op de CV-positie. Als Fonte komt, vraag ik me af wie het slachtoffer gaat worden. Ik meen me te herinneren dat Bailly op voorspraak van Mourinho is gekomen, en zo slecht doet hij het ook niet.

Darmian, net als veel andere Italianen, lijkt zich niet geheel te kunnen aanpassen aan de PL. Maar Valencia doet het op de RB op het moment gewoon prima. Fabinho speelt volgens mij ook op die positie (?) en het ijkt me sterk dat die zin heeft om te gaan banken. Daarnaast is Valencia 1 van de grootverdieners, dus het zou zonde zijn. Darmian is in dat opzicht een prima back-up, scheelt je een transfersom.

29 augustus 2016 om 07:31

Fabinho is rb ja, maar speelt tegenwoordig veel centraal op het middenveld. Is nog jong dus een prima aankoop voor de toekomst ook. En je speelt zoveel wedstrijden in Engeland, genoeg kansen op minuten.

29 augustus 2016 om 12:17

Ja dat is waar, maar met een Valencia in vorm en nog een Darmian op de loonlijst is zijn komst voorlopig overbodig. En het middenveld is al overbezet bij United.

Paris SG heeft echt nog een aanvaller nodig. Cavani, Di Maria, Lucas, Jese en de talenten Augustien en Ongenda zullen niet genoeg zijn.

Darmian zou misschien wel een goede optie zijn voor Inter of een Napoli ofzo. Denk toch dat de PL niet echt bij hem past.

29 augustus 2016 om 07:12

Mee eens ja. Darmian past wel bij Inter. Napoli heeft Hysja al. Verder hoop ik dat Fabinho naar ManU komt. Al hoorde ik gister tijdens Monaco-PSG dat Fabinho naar Chelsea gaat en Camacho die hier bij WBA wordt genoemd al klaar staat om hem te vervangen bij Monaco.

30 augustus 2016 om 00:41

Fabinho zal een hele goede aankoop zijn van Man Utd. Zou hem ook graag bij Inter zien waar de backs niet meer kunnen.

Tja. Maher zal wel naar een Anderlecht of fenerbache gaan. Ik ben en zal toch van mening blijven dat die jongen iets geld moet in leveren en lekker bij een subtop aan de slag moet gaan.

Terug naar AZ zal wel wat moeilijker liggen voor hem, maar met het idee dat Henriksen daar verkocht wordt komt er wel een plekje vrij. Bij Utrecht is er natuurlijk ook nog een plekje vrij en zal denk ik goed in het systeem passen als pure technische '10'. Zoekt Heerenveen nog een middenvelder? Vitesse lijkt me voor die positie wel goed gevuld. Groningen kan ook nog, maar dan zal ik als ik hem was toch andere clubs kiezen..

Hoeveel koste Rondon dan voor West Brom?

29 augustus 2016 om 07:58

zo'n 14 miljoen euro

Internazionale heeft zich gemeld voor Mattia Darmian, maar José Mourinho sluit de deur voor een vertrek van de Italiaanse rechtsback. (sky Sport Italia)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren